کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

جهان در سوگ و شادی؛ از وداع با پاپ تا جشن عید پاک در عکس‌های منتخب هفته

شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
مطالعه 6 دقیقه
حضور مردم برای ادای احترام به پاپ فقید در داخل کلیسای سنت پیتر
از وداع با پاپ فرانسیس در واتیکان تا آیین‌های عید پاک و رویدادهای فرهنگی و زیست‌ محیطی در چین و ژاپن، جهان در این هفته، لحظات متفاوتی را تجربه کرد.
تبلیغات

واتیکان این هفته در اندوه عمیقی فرو رفت؛ مرگ پاپ فرانسیس، رهبر معنوی میلیون‌ها مسیحی، موجی از سوگ و همدلی را در سراسر جهان برانگیخت. در میدان سنت پیتر، زائران و ساکنان شهر رم گرد هم آمدند تا با حضور در کنار تابوت پاپ، ادای احترام کنند. تابوت پاپ از خانه سنت مارتا به باسیلیکای سنت پیتر منتقل شد و کاردینال‌ها در مراسم باشکوهی حضور یافتند.

در همین حال، آئین‌های عید پاک در اروپا با گرمای خاصی برگزار شد. در آلمان، مردم با روشن کردن مشعل‌ بر تپه‌ها، آتش سنتی عید پاک را برافروختند و به استقبال بهار رفتند. مردم شهر لندن نیز پس از مراسم سپیده‌دم در کلیسای سنت براید، در مسابقه رول تخم‌مرغ عید پاک شرکت کردند. همچنین، زنان روستای «مائوست» (Maust) آلمان با پوشیدن لباس‌های سنتی سیاه، سرودهای عید خواندند و در جمهوری چک، مراسم «مارش یهودا» برگزار شد.

در آسیا، طراوت بهاری جلوه‌ای چشم‌نواز داشت. در هیروساكی ژاپن، شکوفه‌های گیلاس چشم‌ها را خیره کرد. هم‌زمان داوطلبانی در چین با تلاشی ستودنی برای حفظ طبیعت، دل به صخره زدند تا زباله‌های گردشگران را پاک‌سازی کنند.

در فرانسه، سرآشپزها کیک توت‌فرنگی عظیمی پختند و رکورد جهانی را به چالش کشیدند. در نزدیکی نورفولک انگلیس، هواداران فیلم «شرور» (Wicked) از مزرعه گل‌های لاله بازدید کردند که لوکیشن فیلم‌برداری بود. مسابقه دوچرخه‌سواری «تور آلپ» نیز از تاکستان‌های «ترنتینو» در ایتالیا عبور کرد و جلوه‌ای دیگر از شور زندگی را به نمایش گذاشت.

در آمریکا اما، دود ناشی از آتش‌سوزی‌های گسترده در نیوجرسی آسمان را تیره کرد و در پاریس، رهبران جهانی در نشست «ChangeNOW 2025» از سیاره‌ای سبزتر سخن گفتند. (Guardian)

خبرهای تصویری این هفته مورد توجه شما قرار گرفت؟ کدام تصویر بیشتر نظر شما را جلب کرد؟ لطفا نگاه و نظر ارزشمند خود را با کجارو و کاربران آن نیز به اشتراک بگذارید.

عکس کاور: حضور مردم برای ادای احترام به پاپ فقید در کلیسای سنت پیتر؛ منبع: guardian، عکاس: Alessandro Di Meo

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات