کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

عجایب هفتگانه جهان در سال ۲۳۰۰

سه‌شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
مطالعه 3 دقیقه
منطقه مسکونی روی ماه
هوش مصنوعی، عجایب هفت‌گانه جهان در سال ۲۳۰۰ را پیش‌بینی و تصویر کرده است.
تبلیغات

عجایب هفت‌گانه قدیم و جدید جهان برای علاقه‌مندان به تاریخ جذابیت زیادی دارند. عجایب هفت‌گانه جدید جهان، از شهر پترا گرفته تا کاخ مرمری تاج محل، الهام‌بخش‌ترین و باشکوه‌ترین ساخته‌های دست بشر هستند که اغلب در برنامه سفر گردشگران قرار می‌گیرند.

زمانی باغ‌های معلق بابل و فانوس اسکندریه جزو عجایب هفت‌گانه بودند؛ اما در نتیجه جنگ، فرسایش و بلایای طبیعی، دیگر وجود ندارند؛ بنابراین، این سوال پیش می‌آید که عجایب جهان در ۱۰۰، ۳۰۰ یا حتی ۱۰۰۰ سال آینده چه جاذبه‌هایی هستند؟ قطعا ظهور شگفتی‌های جدید و سقوط شگفتی‌های فعلی اتفاق می‌افتد.

هوش مصنوعی با پیش‌بینی عجایب جهان تا سال ۲۳۰۰ (یعنی تقریبا ۳۰۰ سال بعد)، از شهری در کف اقیانوس تا آسانسوری واقعی به فضا را به‌عنوان برخی از دیدنی‌های زمین در آینده تصویر کرده است.

کپی لینک

شهر شناور

شهر شناور، فضایی وسیع و متحرک روی آب‌ اقیانوس است. این شهر، جزایر کوچکی دارد که با گذرگاه‌هایی به هم متصل می‌شوند. شهر شناور می‌تواند حداکثر ۵۰,۰۰۰ نفر را در خود جای دهد و انرژی آن به‌طور کامل از انرژی‌های تجدیدپذیر تامین می‌شود.

تصویر شهر شناور در آینده

منبع عکس: reddit.com

عکس هوایی از شهر شناور

منبع عکس: businessinsider.com

شهر شناور به شکل لاک پشت

منبع عکس: dailystar.co.uk

شهرهای شناور در ساحل دریا

منبع عکس: klublr.com

کپی لینک

هایپرلوپ

هایپرلوپ، وسیله نقلیه‌ای است که می‌تواند با سرعت هواپیما حرکت کند و مسافت‌های چند هزار کیلومتری را در عرض چند ساعت بپیماید. این وسیله، شکلی استوانه‌ای با پنجره‌های بزرگ دارد. بسیاری از گردشگرانی که مشتاق کشف مناظر وسیع سیاره زمین هستند، با هایپرلوپ می‌توانند سفرهای ارزان، راحت و سریع بی‌شماری را تجربه کنند.

تصویر هایپرلوپ

منبع عکس: eurotube.org

مسافری درون هایپرلوپ

منبع عکس: thetravelaisle.com

فضای داخلی هایپرلوپ

منبع عکس: globalnews.ca

2023-12-79df555e-85aa-41dc-82ba-b107e67dcd1f

منبع عکس: globalnews.ca

کپی لینک

آسانسور فضایی

سفرهای فضایی تجاری تازه شروع به پیشرفت کرده است؛ اما هوش مصنوعی انتظار دارد که تا سال ۲۳۰۰، توانایی انسان‌ها برای سفر به فضا فقط با فشاردادن یک دکمه امکان‌پذیر شود. آسانسور فضایی، سازه‌ای استوانه‌ای‌شکل است که از درون آن می‌توان چشم‌انداز مملو از ستاره‌ها، کهکشان‌ها و سیارات را مشاهده کرد. بلندترین ساختمانی که تا سال ۲۰۲۳ روی کره زمین ساخته شده، برج خلیفه دبی با ۸۲۸ متر ارتفاع است که در حال حاضر، تنها سازه قابل‌مقایسه با آسانسور فضایی به حساب می‌آید.

آسانسور فضایی

منبع عکس: thetravelaisle.com

آسانسوری مخصوص بازدید از جو زمین

منبع عکس: cnbc.com

آسانسوری برای بازدید از فضا

منبع عکس: spaceconnectonline.com.au

آسانسور شیشه‌ای بر فراز شهر

منبع عکس: slashgear.com

کپی لینک

ذخیره‌‌گاه زیست‌محیطی

ذخایر زیست‌محیطی، مناطقی شگفت‌انگیز با تنوع بالایی از گیاهان و جانوران هستند که طبق پیش‌بینی هوش مصنوعی، در سال ۲۳۰۰ یکی از عجایب هفت‌گانه جهان هستند. از فیل‌هایی که در تالاب‌های فیروزه‌ای‌رنگ وقت می‌گذرانند تا کرگدن‌هایی که در مراتع سرسبز قدم می‌زنند، در این ذخیره‌گاه‌ها می‌توان گونه‌های مختلف حیات‌وحش را مشاهده کرد. از آنجا که جانوران و گیاهان با خطر انقراض مواجه هستند، ذخایر زیست‌محیطی، بهشتی برای رشد و بقای آن‌ها در دنیای مدرن ۲۳۰۰ خواهند بود.

طبیعت سرسبز جنگل

منبع عکس: notyouraverageamerican.com

2023-12-61a36005-7540-4920-bce1-5db8daa56cf3

منبع عکس: tripadvisor.com

پرواز مرغ دریایی

منبع عکس: surfcityusa.com

کپی لینک

سکونتگاه اقیانوسی

سکونتگاه اقیانوسی که شهر گمشده آتلانتیس را در ذهن‌ها تداعی می‌کند، در بستر اقیانوس قرار دارد و برای سکونت انسان‌ها مجهز شده است. این زیستگاه شامل سکوها و سیستم‌های روشنایی برای ساکنان است تا آن‌ها بتوانند به‌راحتی در آب حرکت کنند؛ شیرجه بزنند و حتی در اعماق تاریک آب شنا کنند. در دنیای امروز، منظره بیرون خانه‌ها اغلب به ساختمان‌های سربه‌فلک‌کشیده خلاصه می‌شود؛ اما در سکونتگاه اقیانوسی می‌توان از تماشای حیات‌وحش دریایی لذت برد.

سازه مسکونی در زیر آب

منبع عکس: bbc.com

فضای داخلی کشتی در آب

منبع عکس: oceanographicmagazine.com

شهری در زیر آب‌های دریا

منبع عکس: thetravelaisle.com

کپی لینک

کلونی قمری خودپایدار

هوش مصنوعی انتظار دارد که انسان‌ها تا سال ۲۳۰۰ از مرز سکونت در یک سیاره عبور کنند و امکان زندگی در سیاره‌های دیگر را داشته باشند که دستاورد مهمی در فناوری هوافضا به حساب می‌آید. «کلونی قمری خودپایدار» (Self-Sustaining Lunar Colony) یکی از نتایج این پیشرفت است که ساختاری دایره‌ای و تارعنکبوتی دارد؛ به‌طوری که از یک پایگاه اصلی و چندین سازه فرعی متصل به آن تشکیل می‌شود.

محفظه های مسکونی در فضا

منبع عکس: spectrum.ieee.org

سازه‌های مدور در روی ماه

منبع عکس: humanmars.net

کاشت سبزیجات در ماه

منبع عکس: humanmars.net

2023-12-b333bdb3-6d9a-4f56-9a32-9ac968b4324f

منبع عکس: humanmars.net

کپی لینک

شهر عمودی

برای مقابله با مشکلات انفجار جمعیت که در عصر کنونی وجود دارد، احتمالا شهرهای عمودی ساخته خواهند شد. این شهرها ظاهری شبیه به قله کوه‌ دارند و در وسط طبیعتی سرسبز واقع شده‌اند. شهرهای عمودی از طریق جاده‌ای که در فضای بیرونی آن‌ها کشیده شده است، به سایر مناطق مسکونی متصل می‌شوند.

شهری عمودی در منطقه‌ای سرسبز

منبع عکس: amazingarchitecture.com

فضای داخلی شهر عمودی

منبع عکس: aconservedwild.com

سازه‌های مرتفع و مدرن شهری

منبع عکس: chapmantaylor.com

سازه‌ای چند طبقه و سرسبز

منبع عکس: amazingarchitecture.com

عجایب پیش‌بینی‌شده توسط هوش مصنوعی برای شما نیز جذابیت داشت؟ به نظرتان، عجایب هفت‌گانه جهان در سال ۲۳۰۰ چه مواردی خواهند بود؟ حتما کاربران کجارو را در جریان دیدگاه خود قرار دهید.

منبع عکس کاور: humanmars.net

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات