کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

با هدفون‌های سفری، صدای جهان را کنترل کنید!

دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
مطالعه 10 دقیقه
هدفون نویز کنسلینگ در هواپیما
با کمک هدفون‌‌های سفری می‌توانید بدون نویز، موسیقی بشنوید و به تماس‌‌ها پاسخ دهید. برندهایی مثل اپل و سونی بهترین هدفون‌های سفری را عرضه می‌کنند.
تبلیغات

هدفون‌های سفری به دلیل قابلیت‌هایی که دارند، به یکی از بهترین تجهیزات سفری تبدیل شده‌اند. به لطف این هدفون‌ها و ویژگی‌های خاص آن‌ها مثل حذف نویز، افراد قادر خواهند بود در سفر در کمال آرامش به موسیقی گوش دهند، کتاب بخوانند و خواب باکیفیتی را تجربه کنند. همچنین این هدفون‌ها به دلیل وزن کم و ابعاد کوچک موجب خستگی افراد نمی‌شوند؛ البته هدفون‌های سفری زمانی می‌توانند کارآمد باشند که آن‌ها را از برندها معتبر خریداری کنید. بهترین هدفون‌های سفری را می‌توان از برندهایی مثل اپل، سونی، جبرا و... خریداری کرد.

کپی لینک

هدفون‌های سفری: راحتی و کیفیت صدا در پرواز

در بسیاری از پروازها افراد مجاز به استفاده از هدفون هستند. حتی در طول پرواز امکان استفاده از هدفون‌های بی‌سیم و بلوتوثی نیز وجود دارد؛ چراکه برد امواج بلوتوث کوتاه است و باعث ایجاد اختلال در سیستم ناوبری نمی‌شود. به لطف هدفون‌های سفری افراد می‌توانند در طول سفر بدون شنیدن صدای موجود در کابین، فیلم ببینند یا موسیقی گوش دهند. همچنین هدفون‌های سفری به مسافران این امکان را می‌دهند که در آرامش کتاب بخوانند؛ البته برای انجام این کار باید از قبل موسیقی مخصوص کتاب خواندن را دانلود کنید.

نکته‌ای که باید بدانید این است که برخی از هواپیماها در مورد استفاده از هدفون مقررات و محدودیت‌هایی را اعمال می‌کنند؛ به عنوان مثال افراد نباید در هنگام فرود یا بلند شدن هواپیما هدفون را روی گوش خود بگذارند. صدای هدفون نیز نباید به قدری زیاد باشد که فرد متوجه صدای دیگران نشود. همچنین هنگامی که خدمه و مهمانداران در حال ارائه نکات و قوانین هستند، مسافران نباید از هدفون استفاده کنند؛ البته به این موضوع نیز توجه داشته باشید که در برخی از پروازها استفاده از هدفون به صورت کلی ممنوع است.

کپی لینک

ویژگی‌های کلیدی هدفون‌های مناسب برای سفر

در بازار هدفون‌ها با ویژگی‌های مختلفی به فروش می‌رسند. اگر قصد دارید از هدفون در طول سفر استفاده کنید، باید بدانید که هدفون‌های مخصوص سفر از ویژگی‌های خاصی برخوردار هستند که باید در هنگام خرید به آن‌ها توجه کنید.

  • کیفیت صدا: هدفون‌های مخصوص سفر باید صدا و موسیقی را با کیفیت اصلی و بدون خش پخش کنند. اگر می‌خواهید صداها را با جزئیات بیشتری گوش کنید؛ هدفون‌هایی بخرید که محدوده پاسخگویی فرکانس آن‌ها زیاد است.
  • عایق صدا: به نقل از مرکز سخت افزار ایران هدفون‌های سفری باید عایق صدا باشند؛ منظور از این ویژگی این است که وقتی افراد با هدفون موسیقی گوش می‌دهند، دیگران صدای موسیقی را نشنوند. به‌عبارت‌دیگر، صدا نباید از این هدفون‌ها نشت کند.
  • باتری: باتری هدفون‌های شارژی سفری ظرفیت بالایی دارند؛ از‌این‌رو، افراد می‌توانند در طولانی مدت از آن‌ها استفاده کنند.
  • وزن و ابعاد: هدفون‌های سفری سبک وزن هستند و استفاده طولانی مدت از آن‌ها درد گوش یا سر را در پی ندارد و حمل آن‌ها نیز موجب خستگی نمی‌شود. همچنین این نوع هدفون‌ها در اندازه‌های کوچک و جمع‌وجور به تولید می‌رسند؛ ازاین‌رو، می‌توان به راحتی آن‌ها را درون کیف سفری سازماندهی کرد. برخی از هدفون‌ها تاشو هستند و به دلیل فضای کمی که اشغال می‌کنند، می‌توانند انتخاب خوبی برای سفر باشند.
کپی لینک

بهترین برندها و مدل‌های هدفون‌های سفری

بهترین برندهای هدفون‌های سفری

برندهای زیادی در دنیا هدفون‌های سفری تولید می‌کنند؛ اما برخی از برندها به دلیل ارائه کیفیت بالا، در بین کاربران محبوبیت بیشتری دارند.

  • «اپل» (Apple): شرکت چندملیتی آمریکایی اپل در سال ۱۹۷۶ میلادی پایه‌گذاری شد. تولیدات این برند شامل لوازم الکترونیکی، رایانه‌های شخصی، تولید سرور و نرم‌افزارهای رایانه‌ای می‌شود.
  • «سونی» (Sony): شرکت چند ملیتی ژاپنی سونی در سال ۱۹۴۶ میلادی بنیان‌گذاری شد. این برند در زمینه ارائه خدمات الکتریکی، بازی، سرگرمی و سرویس‌های مالی مشغول به کار است. لوازم الکترونیکی این برند مثل هدفون، تلفن همراه و پلی استیشن در بازار جهانی شهرت زیادی دارند.
  • «جبرا» (Jabra): جبرا در سال ۱۹۸۳ میلادی در دانمارک تاسیس شد. این برند در حوزه تولید تجهیزات صوتی مثل هدفون و هدست و سیستم‌های کنفرانس ویدیویی فعالیت می‌کند.
  • «انکر» (Anker): انکر شرکتی چینی است که فعالیت خود را در عرصه تولید لوازم الکترونیکی مثل پاوربانک، هدفون و ... از سال ۲۰۱۱ میلادی آغاز کرد.
  •  «بوز» (Bose): برند آمریکایی بوز به عنوان یکی از برندهای پیشرو در زمینه تولید بلندگو، هدفون، سیستم‌های صوتی خانگی و خودرو و لوازم جانبی الکترونیکی مثل تلفن همراه و کامپیوتر شناخته می‌شود. این برند از سال ۱۹۶۴ میلادی شروع به کار کرد.

بهترین مدل‌های هدفون سفری

هدفون‌های سفری در انواع و قیمت‌های مختلف به تولید می‌رسند. با بررسی مشخصات هر یک می‌توانید بهترین مدل را انتخاب کنید. طبق لیست میک یوز آف و وات های فای برخی از بهترین هدفون‌های سفری شامل موارد زیر می‌شوند.

مدل هدفون

عمر باتری

وزن

نسخه بلوتوث

نوع اتصال

قابلیت

Jabra Elite 85h Wireless

تا ۳۶ ساعت

۲۹۶ گرم

۵.۰

بی‌سیم و باسیم

نویز کنسلینگ

Sony WH-1000XM5 Wireless

۳۲ تا ۴۰ ساعت

۲۵۰ گرم

۵.۲

بی‌سیم

نویز کنسلینگ

Anker Soundcore Life Q30

تا ۶۰ ساعت

۲۶۰ گرم

۵.۰

باسیم و بی‌سیم

نویز کنسلینگ

Bose QuietComfort 45 Headphones

۲۴ ساعت

۲۴۰ گرم

۵.۱

بی‌سیم

نویز کنسلینگ

AirPods Pro 2

۴/۵ تا ۶ ساعت

۵٫۳ گرم

(هر ایرپاد)

۵.۳

بی‌سیم

نویز کنسلینگ

کپی لینک

نکات انتخاب و استفاده از هدفون‌های سفری

نکات انتخاب هدفون‌های سفری

آگاهی از برخی نکات به شما کمک می‌کند که مناسب‌ترین هدفون را با توجه به نیازهای خود تهیه کنید و تجربه خوبی از خرید داشته باشید.

  • نوع هدفون: هدفون‌ها به سه دسته یعنی داخل گوشی (ایرفون)، رو گوشی و دور گوشی تقسیم می‌شوند که هر یک نیز معایب و مزایایی دارند. هدفون‌های داخل گوشی را باید داخل گوش بگذارید؛ این نوع هدفون‌ها ابعاد کوچک و وزن کمی دارند و به همین خاطر حمل آن‌ها راحت است. همچنین این هدفون‌ها صدا را با کیفیت خوبی پخش می‌کنند و نویز را از بین می‌برند؛ اما این هدفون‌ها به این علت که درون گوش قرار می‌گیرند، می‌توانند موجب خستگی افراد شوند. گوشی برخی هدفون‌ها به گونه‌ای است که باید آن را روی گوش بگذارید. این هدفون‌ها معمولا وزن سنگین و ابعاد بزرگی دارند؛ اما استفاده از آن‌ها راحت است. نوع آخر نیز هدفون‌هایی هستند که باید آن‌ها را دور گوش قرار دهید؛ از ویژگی‌های این نوع هدفون‌ها می‌توان به عایق صدا و کیفیت بالای پخش صدا اشاره کرد.
  • نوع اتصال: هدفون‌ها از لحاظ نوع اتصال دارای در دو نوع یعنی باسیم و بی‌سیم به تولید می‌رسند. هدفون‌های باسیم را باید از طریق کابل به لوازم الکترونیکی مثل تلفن همراه و لپ‌تاپ متصل کرد. هدفون‌های بی سیم نیز بلوتوثی هستند و می‌توان آن‌ها را با بلوتوث به لوازم الکترونیکی متصل کرد. در هنگام خرید هدفون بلوتوثی به این نکته توجه داشته باشید که نسخه بلوتوث هدفون با لوازم الکترونیکی شما سازگار باشد. به صورت کلی توصیه می‌شود برای سفر از هدفون‌های بی‌سیم استفاده کنید؛ چرا که استفاده از آن‌ها نسبت به مدل‌های باسیم راحت‌‌تر خواهد بود؛ البته مدل‌های بی‌سیم نیاز به شارژ دارند؛ در حالی که از هدفون‌های باسیم می‌توانید بدون شارژ استفاده کنید. برخی مدل‌ها نیز دارای قابلیت اتصال بی‌سیم و باسیم هستند و افراد می‌توانند از هر دو روش جهت اتصال استفاده کنند.
  • قیمت: هدفون‌های سفری با کیفیت با قیمت بالاتری به فروش می‌رسند؛ اما قبل از خرید ابتدا قیمت محصول را از چند فروشگاه استعلام بگیرید تا بتوانید هدفون را با قیمتی منصفانه تهیه کنید.

نکات استفاده از هدفون سفری

در هنگام استفاده از هدفون‌های سفری باید چند نکته را به خاطر داشته باشید.

  • هدفون بلوتوثی در پرواز: اتصال هدفون بلوتوثی به تلفن همراه در حین پرواز می‌تواند باعث ایجاد اختلال در سیستم پرواز شود. برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنید، قبل از اتصال هدفون، تلفن همراه را روی حالت پرواز قرار دهید. سپس بلوتوث تلفن همراه را به صورت دستی روشن کنید.
  • میزان صدا هنگام استفاده: در طول سفر به این موضوع توجه داشته باشید که صدای هدفون کم باشد تا دیگران بتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند.
  • نظافت همیشگی: پس از هر بار استفاده از هدفون، پدهای گوش، هدبند و تمام قسمت‌های خارجی هدفون را با پارچه میکروفایبر پاک کنید؛ چرا که در سفر هدفون در معرض گرد و غبار و عرق قرار می‌گیرد و آلوده می‌شود. اگر هدفون شما داخل گوش قرار می‌گیرد، قسمت سیلیکونی یا فومی آن را جدا کنید و آن‌ها را با محلول آب و صابون ملایم بشویید و قبل از اتصال به هدفون، به طور کامل خشک کنید. توجه داشته باشید که استفاده بیش از حد از آب یا مایع تمیز کننده می‌تواند به هدفون آسیب برساند. به صورت کلی بهتر است برای نظافت هدفون از پارچه مرطوب بهره بگیرید.
کپی لینک

ویژگی‌های خاص هدفون‌های سفر

برخی از تولیدکنندگان برای رفاه حال کاربران، ویژگی‌های اضافی و خاصی را به هدفون‌های خود اضافه کرده‌اند.

  • دستیار صوتی: امکان راه اندازی دستیار صوتی مثل «گوگل اسیستنت» (Google Assistant) در برخی از هدفون‌ها وجود دارد. به کمک دستیار صوتی می‌توان بدون استفاده از دست و با پیام صوتی هدفون را کنترل کرد.
  • شارژ سریع: ممکن است افراد در سفر فرصت زیادی برای شارژ کردن هدفون نداشته باشند؛ از‌این‌رو برخی از هدفون‌های سفری از قابلیت شارژ سریع برخوردار هستند؛ به عنوان مثال برخی از مدل‌ها با پنج دقیقه شارژ، چهار ساعت بازدهی خواهند داشت.
  • میکروفون: درون برخی از هدفون‌های سفری میکروفونی تعبیه شده است که افراد بتوانند به کمک آن به تماس‌های خود پاسخ دهند.
  • کیف مخصوص: برخی از هدفون‌های سفری از کیف مخصوص برخوردار هستند. به لطف کیف، هدفون در طول سفر از صدمه‌هایی مثل ضربه و... در امان خواهند ماند. معمولا هدفون‌های تاشو کیفی مخصوص دارند.
کپی لینک

قابلیت حذف نویز

در طول سفر امکان دارد مسافران در محیط‌های شلوغی مثل فرودگاه، قطار و... قرار بگیرند. این موضوع علاوه‌ بر اینکه باعث می‌شود که افراد نتوانند صدای هدفون را به خوبی بشنوند، خستگی گوش را نیز در پی دارد. تولیدکنندگان برای رفع این مشکل روی برخی هدفون‌ها قابلیت «حذف نویز» (Noise Cancelling) تعبیه کرده‌اند. به لطف این ویژگی دیگر صداهای محیط را نمی‌شنوید و می‌توانید در آرامش از موسیقی لذت ببرید، کتاب بخوانید و در هنگام مکالمه صدای افراد را به صورت باکیفیت بشنوید. به نقل از تهران اسپیکر از دیگر مزایای این ویژگی می‌توان به کاهش استرس در افراد، افزایش تمرکز و تجربه خوابی باکیفیت در محیط های شلوغ اشاره کرد.

کپی لینک

راحتی و دوام در استفاده طولانی

برای اینکه میزان راحتی هدفون‌ها را مورد بررسی قرار دهید، باید آن‌ها را به صورت حضوری بخرید و روی سر و گوش خود بگذارید. یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به آن توجه کنید این است که اندازه هدفون با سر شما مطابقت داشته باشد و به صورت ثابت روی سر و گوش‌ها قرار بگیرد؛ بهتر است هدفونی بخرید که بتوان بندهای آن را به میزان دلخواه تنظیم کرد تا هدفون فشار زیادی به سر و گوش‌ها وارد نکند. بهتر است پدهای گوشی نیز بالشتکی و ضدتعریق باشند. همچنین مطمئن شوید که می‌توانید از هدفون و عینک به صورت هم‌زمان استفاده کنید. به صورت کلی به نقل از لایومینت توصیه می‌شود هدفونی با طراحی ارگونومیک بخرید.

علاوه‌ بر موارد ذکر شده، رابط کاربری هدفون نیز باید آسان باشد. در واقع باید بتوان هدفون را به راحتی به لوازم الکترونیکی مختلف متصل کرد. همچنین استفاده از هدفون نیز نباید دستورالعمل پیچیده و خاصی داشته باشد.

در طول سفر، خصوصا در هنگام طبیعت‌گردی هدفون در معرض آسیب‌های زیادی مثل ضربه، سقوط، آب و ... قرار می‌گیرد؛ ازاین‌رو هدفون مورد نظر باید ضدضربه، ضدآب و ضدگرد و غبار باشد. درجه‌بندی مقاومت هدفون در برابر آب و گرد و غبار با عدد IPX مشخص می‌شود؛ هرچقدر میزان این عدد بیشتر باشد، هدفون در برابر آب و گرد و غبار مقاومت بهتری از خود نشان می‌دهد.

آیا شما تجربه استفاده از هدفون‌های سفری را دارید؟ به نظر شما کدام برندها در تولید هدفون‌های سفری موفق‌تر عمل کرده‌اند؟ خوشحال می‌شویم نظرها و تجربه‌های خود را با ما و همراهان کجارو به اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت amazon.com؛ عکاس: نامشخص

سوالات متداول

  • بهترین برندهای هدفون‌های سفری کدامند؟

    بهترین برندهای هدفون‌های سفری شامل اپل، سونی، جبرا، انکر و بوز می‌شود.

  • بهترین مدل‌های هدفون سفری چیست؟

    بهترین مدل‌های هدفون سفری شامل اپل ایرپادز Pro 2، بوز QuietComfort 45، انکر Soundcore Life Q30، سونی WH-1000XM5 ، جبرا Elite 85h می‌شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات