کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

بسته بندی جعبه کمک های اولیه به صورت حرفه ای برای سفر

دوشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۰
مطالعه 5 دقیقه
جعبه کمک اولیه
یکی از وسایل مهمی که هنگام بسته‌بندی برای مسافرت باید به آن توجه کنید، جعبه کمک‌های اولیه است که باید به‌صورت حرفه‌ای بسته‌بندی شود.
تبلیغات

    معمولا سوالات زیادی در مورد مراقبت‌های بهداشتی در جاده، در ذهن همه مسافران وجود دارد. مثلا اینکه چگونه می‌توانید از ابتلا به بیماری جلوگیری کنید؟ آیا نیازی به دریافت واکسن هست یا خیر؟ چه اتفاقی رخ می‌دهد اگر در جاده بیمار شوید؟ از آنجا که ما دکتر نیستیم، پس اطلاعات ما هم فراتر از چندین نکته‌ی عمومی نیست. به همین دلیل در این مقاله از «مایک هاکسلی»، پرستار و نویسنده چندین مقاله در رابطه با بهداشت و ایمنی در جاده در وبلاگ Bemused Backpacker، راهنمایی‌های لازم دریافت شده است.

    جعبه کمک‌های اولیه یکی از تجهیزات ضروری در هر سفری، مخصوصا سفر‌های ماجراجویانه است. اما مهم‌ترین نکته در مورد این جعبه، نحوه‌ی بسته‌بندی و انتخاب وسایل است که اکثر مسافران اطلاعات دقیقی در این مورد ندارند.

    ممکن است انفرادی به سفر بروید یا خانوادگی یا همراه گروهی باشید، مهم‌ترین نکته این است که بدانید چگونه از پس شرایط بد برآیید و از وسایلی که همراه دارید، استفاده کنید. گاهی اوقات صدمات جدی هستند و گاهی اوقات جزئی، اما وجود جعبه کمک‌های اولیه، باعث آسودگی خاطر شما می‌شود. در سفر احتمال هر چیزی وجود دارد، به همین دلیل است که همیشه همراه داشتن جعبه کمک‌های اولیه توصیه می‌شود.

    بسته‌بندی درست جعبه کمک‌های اولیه، حتی می‌تواند جان شما را در سفر نجات دهد. همه موارد موجود در جعبه، نمی‌توانند کامل باشند یا حتی ممکن است برخی از آن‌ها فراموش شود، اما باید حالت تعادلی حفظ شود. البته اینکه چه وسایلی در این جعبه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و کدام‌یک کارآمد نیستند، برحسب کسب تجربه و مهارت در طول سفر‌ها به‌دست می‌آید.

    بهترین جعبه کمک‌های اولیه، جعبه‌ای است که در عین سادگی، متفاوت باشد و طراحی آن، جا‌گیر نباشد. مهم‌تر از همه مواردی که گفته شد، این است که دارای حداقل آموزش برای استفاده از این وسایل باشید.

    حال برخی از مهم‌ترین وسایلی که باید در جعبه کمک‌های اولیه وجود داشته باشد و همچنین کارایی آن‌ها را توضیح خواهیم داد:

    کپی لینک

    باند

    جعبه کمک اولیه

    هیچ نیازی به گفتن این نیست که یکی از وسیله‌های ضروری در جعبه کمک‌های اولیه است. شایع‌ترین نوع آسیب‌های جزئی، بریدگی و خراش است که برای بستن محل جراحت، نیاز به باند دارید. اگر پیاده‌روی زیادی در پیش دارید و همچنین بدن شما برای این حجم از راه رفتن آماده نیست، پس باید منتظر تاول زدن پا‌ها باشید. بهترین گزینه همراه داشتن باند مناسب برای تاول است. حال که یکی از وسایل ضروری است، نیازی نیست که به تعداد زیاد باند تهیه کنید. تعداد معقول تا رسیدن به داروخانه بعدی کافی است.

    کپی لینک

    گاز پانسمان

    2017-10-4c3e928b-3886-4e3f-8737-5c8d0d3da50a

    جعبه کمک‌های اولیه بدون وجود گاز پانسمان، کاملا بی‌معنی است. برای اعمال فشار روی زخم، جلوگیری از خونریزی، تمیز کردن محل آسیب یا حتی برای پانسمان اولیه زخم‌های کوچک تا متوسط از گاز استفاده می‌شود. جای زخم را تمیز کنید، مقداری گاز روی آن قرار دهید و سپس با باند، محل جراحت را ببندید. گاز پانسمان در آسیب‌های جزئی مانع از خونریزی می‌شود تا به محل مناسبی برسید. بهترین نوع گاز پانسمان برای جعبه کمک‌های اولیه، گاز‌های استریل مربعی شکل هستند تا بتوانید زخم را تمیز و استریل کنید.

    کپی لینک

    باند کرپ یا الاستیک

    2017-10-2dc554cb-e0ce-44e7-a9b9-9b5b5803aaff

    زمانی که آسیب بیشتر از یک زخم یا بریدگی باشد، شما به باند‌های کرپ برای بستن محل جراحت، نیاز خواهید داشت تا مراقبت‌های پزشکی ویژه دریافت کنید. به یاد داشته باشید که شما فقط می‌خواهید کار‌های اولیه تا رسیدن به فوریت‌های پزشکی را انجام دهید، پس نیازی نیست تعداد بالایی از این باند همراه داشته باشید، چند عدد کافی است.

    کپی لینک

    نوار چسب جراحی

    نوار چسب جراحی نوار چسب جراحی یکی از وسایل ضروری و اروژانسی است برای زمانی که می‌خواهید روی گاز پانسمان را ببندید یا روی بانداژ را ثابت کنید، از آن استفاده می‌کنید. البته با باند هم می‌تواند همین کار را انجام دهید.

    نوار چسب جراحی یکی از وسایل ضروری و اورژانسی است، برای زمانی که می‌خواهید روی گاز پانسمان را ببندید یا روی بانداژ را ثابت کنید. البته با باند هم می‌تواند همین کار را انجام دهید.

    کپی لینک

    قیچی کوچک

    جعبه کمک اولیه

    قیچی به‌صورت استاندارد در تمامی کیف‌ کمک‌های اولیه وجود دارد، هرچند که می‌توانید به‌صورت جداگانه نیز آن را خریداری کنید. برای برش گاز یا باند در اندازه لازم، قطعا به یک قیچی نیاز خواهید داشت. فقط باید مراقب باشید که هنگام عبور از دروازه‌های امنیت پرواز دچار مشکل نشوید.

    کپی لینک

    موچین

    جعبه کمک اولیه

    موچین یکی دیگر از ابزاری است که در اکثر جعبه کمک‌های اولیه استاندارد وجود دارد. از موچین برای تمیز کردن زخم از سنگ‌ریزه‌های کوچک یا خار می‌توان استفاده کرد. در هر صورت کاربردی عملی و مفید دارد.

    کپی لینک

    دستمال مرطوب ضد‌عفونی‌کننده

    جعبه کمک اولیه

    به دلایلی، گاهی اوقات وجود دستمال مرطوب ضد‌عفونی کننده در جعبه کمک‌های اولیه نادیده گرفته می‌شود، اما باید بدانید که وسیله‌ای ضروری است و خوب است که در هر کیفی باشد. هیچ‌کس نمی‌خواهد زخمی که آلوده است را بدون تمیز کردن، پانسمان کند. اینجا است که دستمال ضد‌عفونی‌کننده به کار شما می‌آید. یک بسته‌ی چند عددی هم کافی است. همانند دیگر وسایل، با رسیدن به اولین داروخانه، تمامی ملزومات را جایگزین کنید.

    کپی لینک

    دارو‌های تسکین درد

    2017-10-640f6e27-3d30-4a49-b95d-85251e658d44

    استامینوفن، ایبوپروفن یا سایر داروهای مشابه، برای تسکین درد خوب هستند. دارو نباید وهم‌آور باشد. فقط باید درد‌های عادی و خفیف را تسکین دهد.

    کپی لینک

    قرص لوپراماید

    2017-10-d6f5ee48-5758-4680-9257-f8c3d8d6bf9a

    قرص لوپراماید با نام‌های مختلفی از قبیل Imodium شناخته می‌شود. این قرصی است که برای متوقف کردن اسهال در دوره‌ی کوتاه مدت مفید است. به یاد داشته باشید، این موارد برای لحظات اضطراری و گذرا کار‌آمد است. این قرص درمان‌گر اسهال نیست. همان طور هم که می‌دانید، ادامه‌ داشتن اسهال، بسیار خطرناک است و باید به‌طور اصولی درمان شود. اما قرص لوپراماید، نیاز است که در هر جعبه کمک‌های اولیه‌ای باشد.

    کپی لینک

    کرم آنتی هیستامین

    جعبه کمک اولیه

    ممکن است در هر سفری این اتفاق رخ دهد که توسط حشره‌ای گزیده یا گاز گرفته شوید. از این عمل درد و خارش ناخوشایندی نصیب شما می‌شود. نگران نباشید، زیرا در اکثر مواقع گزیده شدن توسط حشرات نمی‌تواند جدی باشد، فقط بسیار آزار‌دهنده است. به همین دلیل است که استفاده از کرم آنتی هیستامین خارش و تورم حاصل از گزش مفید است.

    کپی لینک

    کرم‌های آنتی باکتریال (ضد باکتری)

    جعبه کمک اولیه

    علاوه بر موارد فوق، توصیه می‌شود یک کرم آنتی باکتریال مانند نئوسپورین (Neosporin) همراه داشته باشید تا در زمان بریدگی یا گزش، به محل مورد نظر بمالید تا از هر‌گونه عفونت جلوگیری شود.

    بدیهی است که این فهرست را می‌توانید با توجه به نیاز‌های سفر خود تغییر دهید، کم یا زیاد کنید. مطمئنا سفر به هر منطقه‌ای نیاز‌مند وسایل خاص همان منطقه است. مثلا اگر به مناطق گرمسیری سفر کنید، باید داروی ضد مالاریا حتما همراه داشته باشید. اما به‌طور کلی، وسایلی که در این مقاله به آن اشاره شد، در هر سفری، نیاز‌های مسافران را پوشش می‌دهد. هر آسیبی، اصول اولیه‌ای دارد که باید انجام شود، اما اگر جراحات جدی باشد، باید به‌دنبال مراقبت‌های پزشکی حرفه‌ای باشید. وزن جعبه کمک‌های اولیه را هم مد نظر داشته باشید، زیرا سنگینی بیش از حد آن برای شما مشکل‌ساز خواهد شد. شاید هیچ‌وقت از این جعبه استفاده نکنید، اما وجود آن باعث آرامش خاطر شما خواهد شد.

    نکته‌ی مهم: هنگام حمل هرگونه دارویی، بسته‌بندی اصلی آن را همراه داشته باشید تا در بررسی‌های مربوط به ورود و خروج، دچار مشکل نشوید. اگر قبلا از دارو‌هایی که در بالا گفته شد، استفاده نکرده‌اید یا سابقه بیماری و آلرژی دارید، حتما قبل از استفاده از پزشک خود مشاوره دریافت کنید.

    اطلاعات ارائه شده در این مقاله تنها به‌منظور رعایت توصیه‌های بهداشتی و بالا بردن اطلاعات عمومی شما است.

    مقاله رو دوست داشتی؟
    نظرت چیه؟
    داغ‌ترین مطالب روز

    نظرات