کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

مرگ در راه گنج | حفار غیرمجاز در تونل ۷۰ متری جان داد

شنبه ۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
مطالعه 2 دقیقه
حفاری غیرمجاز در کامیاران
ریزش یک تونل حفاری غیرمجاز منجر به مرگ حفار در کامیاران کردستان شد.
تبلیغات

حفاران غیرمجاز در کامیاران یک تونل در عمق ۷۰ متری زمین را در حدود پنج سال به قصد رسیدن به گنج حفاری کردند. این حفاران سوم بهمن ماه با ریزش بخشی از تونل روبه‌رو و یکی از آن‌ها جان خود را از دست داد.

حفار غیرمجاز در حالی جان خود را از دست داد که سر حلقه آموزش حفاری غیرمجاز در غرب کشور با وجود پرونده‌های متعدد قضایی آزادانه به فعالیت خود ادامه می‌دهد و مشغول آموزش و ترویج راه‌های خیالی رسیدن به گنج است. گنج‌های غیرواقعی که تاکنون بسیاری جان خود را در سودای به دست آوردن آن از دست داده‌اند.

«حجت الاسلام سیدحسین حسینی»، رئیس کل دادگستری کردستان درباره مرگ حفار غیرمجاز در کامیاران گفت:

سوم بهمن ماه سال جاری گزارشی مبنی بر حبس یک نفر در تونل حفاری شده توسط جویندگان اشیای عتیقه در محوطه خانه باغی در روستای سربناو بخش موچش از توابع کامیاران دریافت شد که در پی این واقعه، یک مرد ۳۸ ساله بر اثر خفگی ناشی از استنشاق گاز ادوات بنزینی برای حفاری در این تونل در عمق ۷۰ متری، فوت شده است.

او افزود:

رئیس حوزه قضایی بخش موچش از دقایق اولیه وقوع این حادثه در محل حضور داشته و ضمن صدور دستورات قضایی، پرونده ای نیز در همین خصوص در دادگاه عمومی بخش موچش تشکیل شده است. پس از صدور دستورات قضایی لازم، یک متهم با صدور قرار تامین کیفری متناسب، روانه زندان شده و تحقیقات تکمیلی در خصوص شناسایی همدستان احتمالی این افراد نیز ادامه دارد.

بر اساس اطلاعات منتشر شده،گروه ۲ نفره حفاران غیرمجاز با امید دستیابی به گنج، به‌مدت پنج سال و سه ماه به‌صورت مخفیانه و شبانه مشغول حفر این تونل بودند و مسیر را به امید رسیدن به گنج، به‌صورت عمودی ۱۲ متر و افقی ۵۰ متر حفاری کرده بودند. در ادامه این حفاری، سه روز پیش تونل به‌طور ناگهانی فرو ریخت و یک نفر از حفاران را زیر آوار گرفتار کرد ولی نفر دیگر پیش از وقوع حادثه موفق به فرار شد و زنده ماند.

به‌محض این اتفاق، نیروهای امدادی وارد عمل شدند و بعد از سه شبانه‌روز کار امدادی، تلاش‌های امدادگران برای نجات فرد گرفتار در زیر آوار خاک، با شکست مواجه شد و به‌دلیل شرایط نامناسب زمین و خطر ریزش مجدد، امکان خارج کردن جسد این فرد میسر نشد. در نهایت، با توجه به نظر کارشناسان و عدم امکان انجام عملیات امداد و نجات بیشتر، عصر امروز تصمیم گرفته شد جسد فرد حفار در همان محل دفن و نماز میت روی تپه محل حادثه اقامه شود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات