کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

بازسازی خط ریلی تهران- مشهد و آغاز به کار مجدد آن (بروزرسانی: تعداد کشته ها به ۴۴ تن رسید)

شنبه ۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۵
مطالعه 1 دقیقه
بازسازی خط ریلی تهران-مشهد
خط ریلی تهران مشهد پس از بازسازی مجددا آغاز به کار کرد. تعداد کشته‌های این حادثه دلخراش به ۴۴ تن رسید.
تبلیغات

پس از پایان عملیات جست‌و‌جوی کشته‌شدگان سانحه ریلی سمنان- دامغان، با تلاش‌های انجام گرفته از سوی ماموران شرکت راه‌آهن، خط ریلی تهران- مشهد بازگشایی شد و رفت و آمد در این خط از سر گرفته شد.

در تصادف دیروز (جمعه) دو رام قطار مسافربری در مسیر سمنان که از تبریز و سمنان عازم مشهد بودند چهار واگن از خط خارج و دو واگن دچار آتش‌سوزی شدند که در پی آن ۴۴ تن کشته شدند. در این حادثه ۸۲ نفر مصدوم شده بودند که ۱۷ نفر بستری هستند و بقیه پس از مداوا ترخیص شده‌اند.

در اطلاعیه راه‌آهن جمهوری اسلامی درباره بازگشایی این خط آمده است:

با تلاش ماموران فنی راه‌آهن محور تهران-مشهد که در پی سانحه برخورد دو قطار در ایستگاه هفت خوان سمنان-دامغان مسدود شده بود، بازگشایی شد و در حال حاضر کلیه قطارهای این محور طبق برنامه به حرکت خود ادامه خواهند داد.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات