ماجرای کارگری که پرچم مکزیک را بر فراز ساختمان هتل ترامپ در ونکوور آویخت
روز شنبه یک کارگر مکزیکی ، پرچم مکزیک را بر فراز هتل بینالمللی ترامپ در ونکوور کانادا آویخت. این کارگر ساختمانی که دیهگو رینا (Diego Saul Reyna) نام دارد، تصویری از خود را در کنار این پرچم به همراه پیامی در فیسبوک منتشر کرده است. او در این پیام، نظر خود را دربارهی دونالد ترامپ، نامزد پیشتاز جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و سیاستهای مربوط به مهاجرت مطرح شده توسط وی بیان کرده است.
در این پست رینا اهداف خود را از انجام این حرکت نمادین تشریح کرده است. او توضیح داده است که در تمامی مراحل ساخت این برج، از بتنریزی تا مراحل نهایی و عملیات تکمیلی برج، کارگران مکزیکی در آن حضور داشتهاند و وظایف خود را به نحو احسن انجام دادهاند.
اودر این باره، این طور ادامه میدهد:
نظرات ترامپ دربارهی ما باعث نشد که کمکاری کنیم و بالاترین کیفیت کار خود را عرضه نکنیم. ما همهی تلاش خود را کردیم تا کار خوبی ارائه دهیم؛ درست مثل گذشته، چه زمانی که به کانادا و آمریکا مهاجرت کردیم و چه زمانی که در وطن خود بودیم.
به گزارس ایبیسی نیوز، گرچه این پرچم اکنون برداشته شده، اما پست این کارگر ساختمانی در شبکههای اجتماعی دست به دست میشود و هزاران بار به اشتراک گذاشته شده است.
رینا روز یکشنبه در گفتوگو با سیبیسی، یکی از کانالهای تلویزیونی کانادا، گفت:
من پرچم مکزیک را بر بام برج ترامپ در ونکوور آویزان کردم تا با این حرکت نمادین نشان دهم که او از حضور ما در این کشور سود میبرد و این ما هستیم که به سختی بر روی پروژهی او کار میکنیم و همهی مهاجران مجرم نیستند.
رینا در پست خود در شبکهی اجتماعی فیسبوک نوشته است:
هنگامی که مکزیکیها در این برج به کار کردن مشغول بودند، هیچ چیزی را ندزدیدند و به هیچ کس تعرض نکردند. ما فقط وظایف خود را به بهترین نحو ممکن انجام دادیم و برای خودمان، خانوادههایمان و ساکنان آیندهی این ساختمان، تلاش کردیم.
استفاده از کلمات دزدی و تعرض در پیام رینا احتمالا به سخنرانی ترامپ هنگام اعلام نامزدیاش برای ریاست جمهوری آمریکا باز میگردد.
ترامپ، ژوئن گذشته در صحبتهایش اعلام کرده بود:
زمانی که مکزیک مهاجرانی را به آمریکا میفرستد، بهترینها را انتخاب نمیکند. آنها افرادی را میفرستند که مشکلات عدیدهای دارند، مواد مخدر حمل میکنند، جرم و جنایت را به همراه میآورند و متجاوز هستند.
رینا که در چیاپاس مکزیک متولد شده است، به هافینگتن پست گفت که تنها کارگر مهاجری نیست که در این برج کار میکند و چندین همکار مکزیکی و مسلمان نیز دارد. او گفت که پس از شنیدن ابراز نارضایتی، نا امیدی و خشم همکارانش دربارهی اظهار نظرهای اخیر ترامپ دربارهی مسلمانان و مهاجران غیرقانونی، تصمیم گرفته است تا با این حرکت نمادین اعتراض خود را به گوش جهانیان برساند.
رینای سی ساله این طور ادامه میدهد:
آنها دربارهی نارضایتی و خشم خود با من صحبت میکردند، اما کاری از دستشان بر نمیآمد و نمی توانستند اعتراضی کنند. من این کار را انجام دادم تا صدای اعتراض دوستان و همکارانم را به دنیا برسانم.
هتل بینالمللی ترامپ در ونکوور، پاییز امسال به بهرهبرداری خواهد رسید. طبق اطلاعات منتشر شده در سایت رسمی، این هتل ۱۴۷ اتاق مهمان، ۲۱۸ اقامتگاه خصوصی و سالن شامپاین خواهد داشت.