کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

جاهای دیدنی آبادان

0 دنبال کننده
تبلیغات

لیست جاذبه‌ها

موزه کارآموزان
موزه کارآموزان

موزه کارآموزان از جاهای دیدنی آبادان به شمار می رود و بزرگ‌ ترین موزه استان خوزستان و بزرگ‌ ترین موزه صنعتی کشور است.

0
30 آذر 98
موزه تاریخ طبیعی آبادان
موزه تاریخ طبیعی آبادان

موزه تاریخ طبیعی آبادان از جاهای دیدنی آبادان به شمار می رود و شامل ۲۱ ديوراما و هفت غرفه از گونه‌ های خاص و جانوران بومی و غير بومی می‌ شود.

0
30 آذر 98
موزه بنزين خانه آبادان در شب
موزه بنزین خانه آبادان

موزه بنزین خانه آبادان از جاهای دیدنی آبادان به شمار می رود و در فهرست آثار ملی ایران نیز به ثبت رسیده است.

0
17 اردیبهشت 98
طبیعت
بازار فیه

بازار فیه آبادان یک بازار کوچک محلی است که تقریبا همه چیز در آن پیدا می‌ شود.

0
21 شهریور 97
بازار جمشید آباد
بازار جمشید آباد

بازار جمشیدآباد یکی از بازارهای محلی آبادان است که در آن انواع میوه‌ و تره‌ بار و خواروبار به فروش می‌ رسد.

0
21 شهریور 97
تبلیغات
بازار شب آبادان
بازار شب آبادان

بازار خلیج فارس معروف به بازار شب آبادان بعد از بازار های اصلی شهر یکی از ارزان ترین بازارهای سطح منطقه است که اکثر دستفروشان در این بازار ساماندهی ...

0
21 شهریور 97
طبیعت
بازار روز آبادان

بازار روز آبادان مختص فروش تجهیزات کامپیوتری است.

0
21 شهریور 97
توضیحات
کپی لینک

جاهای دیدنی آبادان؛ از مسجد رنگونی ها تا بازار مرکزی

آبادان یکی از شهرهای بندری جنوب کشور و شهر نفتی ایران زمین در استان خوزستان است و بعد از اهواز مهم‌ترین شهر این استان به شمار می‌آید. این شهر زیبا با برخورداری از مناطق طبیعی و گردشگری فراوان، بازارهای شلوغ و پررفت و آمد و همین طور نخلستان‌های بسیار، هرساله میزبان گردشگران و مسافران داخلی و خارجی بسیاری است. در این مطلب، با ما همراه باشید تا جاهای دیدنی آبادان زیبا را به شما معرفی کنیم.

کپی لینک

سینما شیرین

کپی لینک

منبع عکس: وب‌سایت این تودی (عکاس: ناشناس)

سینمای هشتاد ساله شیرین یکی از چندین سینماهای آبادان قبل از انقلاب اسلامی است که در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی در دوره پهلوی اول با ظرفیت بیش از هفتصد نفر توسط بخش خصوصی و یکی از تاجرین کشور هندوستان بنا شد. پس از جنگ جهانی دوم، دو طبقه دیگر به ساختمان این سینما افزوده شد و این سینما لقب بزرگترین سینمای ایران را از آن خود کرد. در حال حاضر این سینما در فهرست ملی ایران به ثبت رسیده است.

کپی لینک

مسجد رنگونی ها

2022-1-b1c922cb-034d-4b00-a28e-2709f852a331

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: مهیلا حسینی)

مسجد رنگونی‌ها در سال ۱۳۰۰ هجری شمسی در کنار اروندرود، در نزدیکی مرز کشور عراق با تقاضای عده‌ای از مسلمانان سنی مذهب شبه قاره هند که عمدتا از مهاجران رنگون، پایتخت میانمار بودند، احداث شد. این مسجد به سبک معماری شبه قاره هند ساخته شده و دارای گچبری‌هایی زیبا و برجسته، آرایه‌های سیمانی و منحصربه‌فرد، شبستان و حیاط اصلی است.

  • آدرس: آبادان، ابتدای خیابان پزشک، روبه‌روی انبار پخش داروی شرکت نفت (مشاهده در نقشه)
کپی لینک

آرامگاه ارمنی های ساکن در آبادان

2022-1-e482a960-2edd-46e4-b4de-2e9017a7eea2

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: Reza Gh)

آرامگاه ارامنه ساکن در آبادان، در واقع قبرستانی در منطقه شطیط در جنوب‌شرقی این شهر است که بالاتر از اروند کنار واقع شده است. این قبرستان نزدیک به ۱۵۰۰ متر مربع مساحت دارد و حدودا سیصد و بیست مقبره در آن وجود دارد که یادمان رفتگان را به‌جای سنگ، روی قالب‌های سیمانی و عموما به خط و زبان ارمنی نوشته‌اند.

  • آدرس: آبادان، جنب تانک فارم چسبیده به بلوار شهید علی عیسی‌زاده
کپی لینک

پل کابلی امام رضا آبادان

2022-1-01655b2c-927c-4350-ae90-7b30fe05d024

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: علی کاووسی)

پل کابلی امام رضا آبادان که در محله کوی فرهنگیان در آبادان واقع شده است، به‌عنوان اولین پل کابلی واقع در خشکی در جهان نیز شناخته می‌شود. اگر به آبادان سفر کردید، حتما از این پل کابلی دیدن کنید.

کپی لینک

بازار مرکزی آبادان

2022-1-082bade8-6392-4500-bdea-3850cd18a122

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: علی رامش‌خان)

بازار مرکزی آبادان روبه‌روی بازار ماهی فروش‌ها نزدیک به آب در دو طبقه جای گرفته است. در این بازار می‌توانید هر چیزی که می‌خواهید، از لوازم‌خانگی گرفته تا کیف، کفش و لباس را پیدا کنید. جالب است بدانید که این بازار بسیار قیمت‌های مناسبی دارد و برخی اوقات در آن می‌توان اجناس را با قیمتی بسیار ارزان‌تر و با جنس عالی پیدا کرد.

  • آدرس: آبادان انتهای خیابان دبستان، رو‌به‌روی بازار ماهی فروش‌ها (مشاهده در نقشه)
کپی لینک

سینما نفت

2022-1-f2b6af11-7da6-4d4a-b641-d97d120974e9

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: علی خدری)

سینما نفت از جمله بناهای فرهنگی تاریخی آبادان است که طراحی کلی آن نمایانگر هیبت یک شیر نشسته است و از قدیم آن را به نگهبان این شهر معروف کرده است. ساخت ساختمان این سینما پیش از جنگ جهانی دوم آغاز و سپس در سال ۱۳۲۳ هجری شمسی با نام سینما تاج شروع به کار کرد.

کپی لینک

موزه آبادان

2022-1-466a311c-3fc7-4c20-b7b0-581784bd2929

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: علی خدری)

موزه آبادان با الهام از معماری سنتی ایرانی در سال ۱۳۲۸ ساخته شده است و گنبدی شبیه گنبد آرامگاه دانیال نبی در شهر شوش دارد. این موزه دارای مجموعه‌ای از آثار ما قبل تاریخ و آثاری از دوره‌های متاخر تا دوره قاجاریه است و نیز آثاری از هنرمندان کارگاه‌های هنری سنتی گوشه‌هایی از تاریخ آبادان را در معرض عموم به نمایش گذاشته است.

  • آدرس: آبادان، محله بوآرده شمالی، ضلع جنوب غربی دانشکده نفت (دانشکده مهندسی نفت شهید تندگویان)، تقاطع بلوار معلم و خیابان ۱۵ احمدآباد (مشاهده در نقشه)
کپی لینک

آرامگاه سید عباس

2022-1-c7ea9d21-bc9c-486d-ab38-7e9b480ed493

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: راحله احمدی)

آرامگاه سید عباس آبادان هر روزه به‌ویژه در جشن‌ها، اعیاد و مناسبت‌های خاص پذیرای زائرین بسیاری از شهرهای دور و نزدیک است. بر طبق گفته کارشناسان و مردم «سید عباس» یکی از سادات محترم و صاحب کرامت آبادان بوده که در سال ۱۲۹۸ هجری شمسی در این شهر وفات یافته است.

کپی لینک

روستای شلحه امام حسن عسکری

جاده‌ای در میان درختان نخل

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: رسول نواصری)

روستای شلحه امام حسن عسکری در پنج کیلومتری آبادان در جاده خسروآباد قرار دارد و یکی از بکرترین جاهای دیدنی آبادان به شمار می‌رود. اگر به آبادان سفر کردید و از شلوغی شهر و بازدید از بناهای تاریخی خسته شدید، حتما سری به این روستای زیبا بزنید.

کپی لینک

مقام خضر نبی

2022-1-d755d40a-f2e0-4255-92d5-fc253ae95465

منبع عکس:‌ گوگل مپ (عکاس: مسیحا نادری)

مقام خضر نبی، بقعه‌ای با گنبدی سفید و سبز است که در هفت کیلومتری شرق آبادان در میان رودخانه بهمنشیر و اروند جای گرفته است. این زیارتگاه که از قبول عام و خاص برخوردار است، در کناری روستای طرة الحضر قرار دارد. این آرامگاه که در سال ۹۲۰ هجری قمری بنا شده، به قدمگاه حضرت خضر نبی یا مقام خضر نبی معروف است.

کپی لینک

موزه تنوع زیستی

موزه تنوع زیستی آبادان در فاصله ده کیلومتری جاده قفاص جای گرفته است. این موزه از مجموعه‌ای بیش از ۱۵۲ کبوتر، ۲۱ خزنده و دو زیست، ۱۲ نمونه ماهیان آب شور و شیرین و همین طور انواع صدف‌های دریاهای ایران تشکیل شده است.

کپی لینک

بازارهای آبادان

2022-1-0ce8a1bf-3ff4-4cc1-9730-765e3490fecf

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: مجید محرابی)

آبادان به‌دلیل همجواری با کشورهای حوزه خلیج‌فارس و داشتن صادرات و واردات کالا از طریق لنج و کشتی، دارای بازارهای متنوع و متعدد با قیمت‌های مناسب است که مردم شهرها و استان‌های دیگر را برای خرید و سیاحت راهی این شهر می‌کند. بازارهای آبادان شامل بازار کویتی‌ها، بازار امیری، بازار احمد آباد، بازار ته لنجی‌ها، بازار مرکزی و بازار درجه یک ماهی‌فروشان می‌شود.

کپی لینک

کلیسای سورت گاراپت

2022-1-d17a3bd7-2e68-4aec-92e0-3d5ef677db9b

منبع عکس: گوگل مپ (عکاس: مهیلا حسینی)

کلیسای سورت گاراپت در سال ۱۳۱۹ هجری شمسی بنا شده است. این کلیسا در دوران جنگ آسیب‌های فراوانی دید ولی بعدها توسط ستاد بازسازی مناطق جنگی مرمت شد. اکنون به‌دلیل کم بودن مسیحیان آبادان، دیگر مراسمی در این کلیسا برگزار نمی‌شود، اما به‌دلیل مجاور بودن با مدرسه ادب آبادان، این کلیسا همچنان پابرجا است.

  • آدرس: آبادان، ابتدای خیابان زند، جنب مسجد بهبهانی‌ها
کپی لینک

موزه هنرهای معاصر آبادان

موزه هنرهای معاصر آبادان، توسط ستاد بازسازی آبادان طراحی و ساخته شده است. شهرداری آبادان در سال ۱۳۸۲ هجری شمسی این موزه را در اختیار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان قرار داد. موزه هنرهای معاصر آبادان دارای ۱۳۷۵ متر زیر بنا، سه گالری، یک آمفی‌تئاتر و یک مرکز فروش کتاب‌های تخصصی است.

نویسنده: شیدا خرمشاهی