کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

پارک لاله

سه‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۳
مطالعه 12 دقیقه
پارک لاله تهران
پارک لاله یا بوستان لاله از جاهای دیدنی تهران است و در امیرآباد قرار دارد.
تبلیغات
پارک لاله
  • مدت زمان بازدید از این جاذبه: بین ۲ تا ۳ ساعت
  • بازدید از این جاذبه رایگان است
  • ایران، استان تهران، تهران، خیابان کارگر شمالی،‌ تقاطع بلوار کشاورز
پارک لاله تهران
مشاهده روی نقشه
2018-5-0fa7c66c-f729-489e-9700-580dc9d2325f
2018-5-db67defa-3ff1-4d8a-8459-d01e7572f501
2018-5-e8a1662b-8bda-4dc5-b317-ff4752f6d17c
2018-5-0e157953-7370-4142-b696-aa814c9a914b
پارک لاله تهران
پارک لاله تهران
پارک لاله تهران
پارک لاله تهران

پارک لاله یکی از خاطره‌انگیزترین پارک‌های تهران است و کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به پایتخت سفر کرده باشد و نام پارک لاله را نشنیده یا از آن بازدید نکرده باشد. این پارک در سال ۱۳۴۵ خورشیدی به درخواست فرح پهلوی با مساحت تقریبی ۳۵۰,۰۰۰ متر مربع ساخته و از یکی از طراحان معروف کشور فرانسه برای طراحی آن استفاده شد. در پارک لاله امکان تفریحاتی مانند پیک‌نیک، اسکیت‌سواری،‌ شطرنج‌بازی، والیبال، بدمینتون، پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری برایتان مهیا است. ضمن اینکه می‌توانید به بازارچه خوداشتغالی لاله سر بزنید و از غرفه‌های کوچک و بزرگ آن خرید کنید. در ادامه با کجارو همراه باشید تا با یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین پارک‌های تهران آشنا شوید.

درباره پارک لاله بیشتر بدانید:

کپی لینک

پارک لاله کجاست؟

  • آدرس: بلوار کشاورز، تقاطع کارگر شمالی (مشاهده روی نقشه)
  • ساعت فعالیت (سال ۱۴۰۳): ۲۴ ساعته
  • هزینه بازدید (سال ۱۴۰۳): رایگان

پارک لاله از پرطرفدارترین پارک‌های تهران است که در ناحیه‌ دو منطقه‌ ۶ شهرداری و در محله‌‌ای به نام امیرآباد قرار دارد. این پارک در یکی از معابر و بلوارهای اصلی شهر واقع شده است؛ از این‌رو روزانه افراد زیادی برای گشت‌وگذار به این پارک می‌‌آیند. پارک لاله تا میدان ولیعصر دو کیلومتر (پنج دقیقه با خودرو)، تا میدان هفت تیر ۴٫۵ کیلومتر (۱۵ دقیقه با خودرو) و تا میدان ونک هفت کیلومتر (۲۰ دقیقه با خودرو) فاصله دارد.

laleh-park
کپی لینک

مسیر دسترسی به پارک لاله

پارک لاله در یکی از شلوغ‌ترین و پررفت‌وآمدترین مناطق تهران قرار دارد. چهار ورودی اصلی پارک لاله شامل ورودی خیابان دکتر فاطمی، ورودی خیابان حجاب، ورودی بلوار کشاورز و ورودی خیابان کارگر شمالی است که با توجه‌ به مسیرتان می‌توانید خود را به نزدیک‌ترین ورودی پارک برسانید.

  • مسیر دسترسی با مترو: ایستگاه مترو میدان انقلاب در خط چهار مترو تهران، نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به پارک لاله تهران است. در این ایستگاه از قطار پیاده شوید و از آنجا با تاکسی‌های خیابان کارگر شمالی به پارک لاله بروید که مسیر نسبتا کوتاهی است.
  • مسیر دسترسی با اتوبوس: برای رسیدن به پارک لاله، می‌توانید از اتوبوس‌های مسیر میدان آزادی - میدان هفت تیر و میدان آزادی - میدان ولیعصر استفاده کنید و در ضلع جنوبی پارک لاله از اتوبوس پیاده شوید. علاوه بر این با سایر خطوط اتوبوس می‌توانید در ایستگاه دانشگاه تهران یا ایستگاه میدان انقلاب پیاده شوید و باقی مسیر را پیاده یا با تاکسی از کارگر شمالی طی کنید.
  • مسیر دسترسی با تاکسی: اگر قصد استفاده از تاکسی را دارید می‌توانید از تاکسی‌هایی که از بلوار کشاورز، خیابان فاطمی و خیابان کارگر شمالی تردد می‌کنند، استفاده کنید. تاکسی‌های شهری متعددی از میدان ولیعصر، میدان دکتر فاطمی، میدان هفت تیر و انقلاب اسلامی به ورودی‌های مختلف اطراف پارک لاله، تردد می‌کند.
کپی لینک

تاریخچه پارک لاله

«باغ جلالیه»، نام قدیم پارک لاله است که به‌عنوان منطقه‌ نظامی شناخته می‌شد. در واقع این منطقه از تهران در اختیار ارتش بود و زمین آن به «میدان اسب‌دوانی جلالیه»، شهرت داشت. همچنین از این منطقه برای رژه ارتش نیز استفاده می‌کردند. پس از آن وزارتحانه دارایی مدتی باغ جلالیه را تحت تصرف خود درآورد.

laleh-park

پارک لاله که با عنوان «بوستان فرح» معروف بود، در سال ۱۳۴۵ خورشیدی به درخواست فرح پهلوی (همسر پادشاه وقت پهلوی)، در محل باغ جلالیه قدیم با مساحت تقریبی ۳۵۰,۰۰۰ متر مربع ساخته و به یکی از جاهای دیدنی تهران تبدیل شد.«ژوفه» (یکی از طراحان معروف کشور فرانسه) با کمک چندین مهندس و هنرمند ایرانی انتخاب شدند تا نقشه‌ پارک بزرگ و زیبای لاله را طراحی و اجرا کنند. این پارک در ابتدا متشکل از دو بخش شمالی و جنوبی بود که در قسمت شمالی بناهای عمومی و فرهنگی قرار داشت و بخش جنوبی نیز به فضای سبز و باغ متعلق بود.

بوستان فرح چندی بعد، به‌دلیل درخواست زیاد معترضین به شاه، به «پارک خسرو گل سرخی» (یکی از شعرا، روشن فکران، نویسندگان و ژورنالیست‌های آن دوران) تغییر نام پیدا کرد و سرانجام پس از انقلاب اسلامی ایران و در سال ۱۳۵۷ خورشیدی به «بوستان لاله» تغییر نام پیدا کرد.

کپی لینک

بخش های مختلف پارک لاله

پارک لاله تهران با برخورداری از ۳۵۰,۰۰۰ متر مربع، فضاهای متنوع و سرگرمی‌های متعددی برای گردشگران با هرنوع سلیقه و سن و سالی فراهم آورده است که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

laleh-park
کپی لینک

بازارچه خوداشتغالی لاله

بازارچه پارک لاله یا بازارچه خوداشتغالی لاله و گذر فرهنگ و هنر، جذاب‌ترین بخش این پارک به شمار می‌آید که در سال ۱۳۶۷ خورشیدی تاسیس شده است. در این بازارچه تعداد بسیاری غرفه‌های کوچک و بزرگ با فضایی صمیمانه کنار هم قرار گرفته‌اند و اغلب هنرهای دستی خود را ارائه می‌کنند. بازارچه خود اشتغالی در ضلع غربی پارک قرار دارد و بازدید و خرید از آن برای حمایت از هنرمندان این بخش، خالی از لطف نخواهد بود.

در غرفه‌های بازارچه هنرهایی همچون نقاشی، سفالگری، دست‌سازه‌های چوبی، سنگی و بتنی، پاپوش و کفش‌های بافتنی، عروسک‌های دست‌ساز، انواع پوشاک زنانه، مردانه و بچگانه، مزون و خیاطی‌های متعدد و بسیاری حرفه دیگر را خواهید دید که وجودشان به بازارچه و قسمتی از پارک لاله، شورو شوق خاصی بخشیده است. در این قسمت علاوه بر غرفه‌های هنرهای دستی، بوفه‌های غذا، خوراکی و کافه هم وجود دارد که بر گردشگران این امکان را می‌دهند تا پس از گشت‌وگذار در پارک، ساعتی را به استراحت و میل کردن غذا یا نوشیدنی موردعلاقه‌ خود، بنشینند.

بازارچه پارک لاله؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Maryam Gharibdoost

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Maryam Gharibdoost

کپی لینک

سالن آمفی‌تئاتر روباز

سالن آمفی‌تئاتر روباز پارک لاله یکی از سرگرمی‌های فوق‌العاده این پارک است که می‌تواند علاقه‌مندان را ساعت‌ها میخکوب کند. این مکان که در نزدیکی موزه هنرهای معاصر قرار گرفته است، محلی برای اجرای تئاتر و نمایش‌های خیابانی محسوب می‌شود.

کپی لینک

نگارخانه پارک لاله

نگارخانه تخصصی پارک لاله در ضلع شمالی پارک و روبه‌روی پارکینگ طبقاتی قرار دارد و با هدف نمایش آثار و رویدادهای هنری در حوزه‌های مختلف، برگزاری کارگاه‌ها، جلسات پژوهشی هنری فعالیت خود را آغاز کرده است. در زمان‌های مشخص، با حضور اساتید و هنرمندان بنام کشور، نمایشگاه‌هایی در محل نگارخانه برپا می‌شود که در سایت مجموعه نگارخانه نیز اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نگارحانه پارک لاله؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Brad M.

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Brad M

کپی لینک

باغ ژاپنی

در قسمت جنوب شرق پارک لاله فضایی با آب‌نماهای خاص، جویبارهای مارپیچ و فضای سبز بی‌نظیر می‌بینید که شباهت بسیاری با باغ‌های ژاپنی دارد. در این فضا تمامی درختان با اشکال خاص چیده شده‌اند و پوشش گیاهی نیز در خط‌کشی‌های منظم قرار گرفته‌اند. این باغ یکی از مکان‌های ناب برای عکاسی در پارک لاله محسوب می‌شود.

کپی لینک

آب‌نماها

یکی از جاذبه‌های پارک لاله به آب‌نماهای آن تعلق می‌گیرد که در گوشه و کنار پارک دیده می‌شوند. از آب‌نماهای معروف این پارک می‌توان به آب‌نمای پلکانی، آب‌نمای ابوریحان بیرونی، آب‌نمای بزرگ مرکزی، آب‌نمای مسجد و آب‌نمای سنگی اشاره کرد.

آب نما و شکوفه درختان در پارک لاله؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Amir Mortazavi

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Amir Mortazavi

کپی لینک

حوض اصلی

قسمتی از پارک لاله که حوض اصلی در آن قرار گرفته است، پرهیاهو و شلوغ‌ترین نقطه پارک به‌خصوص در عصرهای تابستان محسوب می‌شود. این حوض گرد بزرگ با برخورداری از فواره‌های موزیکال بهترین خاطرات را در ذهنتان حک خواهد کرد. همچنین در کنار این حوض تلویزیون اصلی پارک نصب شده است که در هنگامم پخش فوتبال‌های مهم، یکی از مکان‌های بی‌نظیر برای علاقه‌مندان به فئوتبال محسوب می‌شود.

کپی لینک

تندیس‌ها

در پارک لاله تندیس های بسیاری خواهید دید که هرکدام روایت و ابهتی از دوره تاریخی خاص را در دل خود دارند. از جمله تندیس‌های خاص این پارک می‌توان به تندیس خیام (شاعر رباعی سرای ایرانی که به سفارش انجمن آثار ملی، توسط استاد ابوالحسن صدیقی در ایتالیا ساخته شد)، تندیس ابوریحان بیرونی (ریاضی‌دان و ستاره‌شناس مشهور که ۴٫۵ متر ارتفاع دارد و از جنس برنز است) و گروه مجسمه‌های گروه حشمت خانم یا زنان غمگین اشاره کرد. مجسمه‌ ابوریحان بیرونی که سال ۱۳۷۳ نصب شد، اولین مجسمه‌ بزرگی بود که بعد از انقلاب از طرف شهرداری سفارش داده شد.

مجسمه ابوریحان در پارک لاله تهران، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: شایان گندمی

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: شایان گندمی

کپی لینک

فضای سبز

پارک لاله به‌دلیل عمر و قدمت طولانی، گونه‌های گیاهی متعدد و متنوعی دارد که از میان آن‌ها می‌توان به چنار، ارغوان، اقاقیا، کاج، سرو نقره‌ای، نارون، پالم، اقاقیا، افرا، ماهونیا، بربریس و صنوبر اشاره کرد. فضای سبز و زیبای این منطقه، گزینه مناسبی برای آرامش و استراحت و رهایی از شلوغی و آلودگی‌های شهر است. در قسمت جنوبی پارک نیز آب‌نماها و جوی‌های مارپیچ به سبک ژاپنی ساخته شده است که با جلوه زیبای خود، این بوستان را به یکی از معروفترین پارک های تهران تبدیل کرده‌‌اند.

laleh-park

کپی لینک

ساعت آفتابی

ساعت آفتابی از جالب‌ترین وسایل موجود در پارک لاله‌ تهران محسوب می‌شود که همان طور که از نامش مشخص است، با موقعیت خورشید در آسمان، ساعت را نشان می‌دهد.

کپی لینک

سایر بخش های پارک لاله

بوفه‌های خوراکی، آلاچیق‌های مخصوص پیک نیک و دورهمی‌های دوستانه، مسجد بسیار زیبا با معماری جالب و خاص، سرویس بهداشتی در چندین نقطه از پارک و آبخوری‌های متعدد، دیگر بخش‌های پارک لاله را تشکیل می‌دهند و این امکان را برای شما فراهم می‌کنند تا بدون دغدغه، گشتی به‌یادماندنی در پارک داشته باشید.

مسجد پارک لاله؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Maryam Gharibdoost

مسجد پارک لاله؛ منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Maryam Gharibdoost

کپی لینک

تفریحات پارک لاله تهران

  • شطرنج‌بازی: در بخش‌های مختلف پارک لاله، میز و صندلی‌هایی سنگی وجود دارد که مخصوص بازی شطرنج هستند. در هر موقع از روز، به‌خصوص عصرها می‌توانید شطرنج‌بازان بسیاری را ببینید که دو به دو، پشت این میزها در حال بازی هستند.
فضای سبز پارک لاله تهران، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس:  Majid Life

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Majid Life

  • اسکیت‌سواری: پارک لاله پیست مخصوص این فعالیت را دارد و علاقه‌مندان با هر سنی می‌توانند زمانی را به اسکیت‌بازی اختصاص دهند.
  • پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری: پارک لاله برای دوچرخه‌سواری و پیاده روی مسیری به‌خصوص دارد که کار را برای علاقه‌مندان به این ورزش چه به‌صورت انفرادی و چه دسته‌جمعی راحت کرده است.
  • ورزش بدن‌سازی: اغلب پارک‌ها در حال حاضر دارای وسایل بدن‌سازی هستند؛ پارک لاله نیز از این امر مستثنی نیست و با برخورداری از این دستگاه‌ها، فرصتی مناسب را برای پرداختن به فعالیت بدنی توسط گردشگران فراهم آورده است.
  • زمین بازی کودکان: در پارک لاله تهران، فضایی برای باز کودکان در نظر گرفته شده است.
  • والیبال، بدمینتون و پینگ پنگ: همانند شطرنج در برخی قسمت‌های پارک لاله از جمله ورودی خیابان حجاب و ضلع موازی خیابان کارگز شمالی، برای علاقه‌مندان به این ورزش‌ها امکانات اولیه همچون تور و میز مهیا شده است. پیشنهاد می‌شود اگر قصد بازی در این فضا را دارید، راکت و توپ مخصوص را همراه داشته باشید.
  • عکاسی: فضای پارک لاله پر از مکان‌های ناب برای عکاسی است. اگر ذوق این هنر را دارید، برای ثبت خاطرات زیبایتان حتما دوربین همراه داشته باشید.
  • پیک‌نیک: فضای پارک لاله با آلاچیق‌هایش، گزینه مناسبی برای پیک‌نیک دوستانه و خانوادگی است. به این ترتیب، می‌توانید در فضای سبز پارک استراحت کنید و از امکانات تفریحی آن بهره‌مند شوید.
  • زمین فوتبال: در قسمت شمالی پارک لاله زمین فوتبال با پوشش چمن مصنوعی قرار دارد که توسط بزرگسالان قابل رزرو است. برای رزرو این زمین می‌توانید با شماره ۹۳۲۸۱۱۵ ۰۹۳۶ تماس برقرار کنید.
  • تماشای تئاتر عروسکی: مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، یکی از بخش‌های پرطرفدار پارک لاله است. اگر تماشای تئاترهای عروسکی برای شما و کودکان همراهتان جذابیت دارد، به این بخش سر بزنید.
  • کتابخانه مخصوص کودکان: در قسمت شرقی پارک لاله می‌توانید از کتابخانه مخصوص کودکان استفاده کنید.
موزه ملی هنر و ادبیات کودک؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Alireza Emad

مرکز تولید تئاتر و تئاتر عروسکی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان؛ منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Alireza Emad

کپی لینک

جاهای دیدنی اطراف پارک لاله

کپی لینک

موزه هنرهای معاصر تهران

  • آدرس: بلوار کشاورز، جنب پارک لاله (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله پارک لاله از موزه هنرهای معاصر تهران: حدود ۳۰۰ متر (۵ دقیقه پیاده‌روی)
  • شماره تماس: ۸۸۹۸۹۳۷۴ ۰۲۱
  • وب‌سایت:linktr.ee
  • اینستاگرام: tehran.moca@
  • ساعت فعالیت (سال ۱۴۰۳): همه‌روزه غیر از دوشنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۸ (فروش بلیط و ورود به موزه تا ۱۷:۱۵) (به‌غیر از روزهای یک،۱۲ و ۱۳ فروردین، ۱۴ و ۱۵ خرداد، ۲۱ رمضان، عید فطر، تاسوعا و عاشورا و اربعین، ۲۸ و ۳۰ صفر، ۲۵ شوال، ۲۲ بهمن، ۲۹ اسفند)
  • مبلغ بازدید (سال ۱۴۰۳): برای گردشگران ایرانی ۲۵,۰۰۰ تومان، برای گردشگران خارجی ۱۵۰,۰۰۰ تومان، دانشجویان و دانش‌آموزان ۱۵,۰۰۰ تومان و اعضای کتابخانه و انجمن‌های هنرهای تجسمی رایگان

«موزه هنرهای معاصر تهران» از مهم‌ترین و معروف‌ترین موزه‌‌های ایران و به‌خصوص تهران محسوب می‌شود که در سال ۱۳۵۶ خورشیدی افتتاح شد. کل موزه با احتساب باغ‌های اطراف حدود ۸,۵۰۰ متر مربع و بنای موزه نیز ۵,۰۰۰ متر مربع وسعت دارند. موزه هنرهای معاصر تهران دارای ۹ گالری، کتابخانه، بخش‌های اداری، سالن نمایش و سینما تک، گنجینه، کتابفروشی، تم کافه و باغ مجسمه است. طراحی و ساخت بنای موزه هنرهای معاصر ایران را «کامران دیبا» بر عهده داشت و از معماری سنتی ایرانی و مفاهیم فلسفی همراه‌با عناصر مدرن در این امر الهام گرفت.

موزه هنرهای معاصر ؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Fatemeh Alizadeh.

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Fatemeh Alizadeh

ساختمان موزه هنرهای معاصر تهران متشکل از دوبخش کلی است که فضاهای بسته و حیاط میانی را شامل می‌شود. در فضای بسته، مسیری مارپیچ به‌صورت چرخشی اجرا شده است که بازدیدکنندگان با شیبی ملایم به‌سمت پایین در حرکت خواهند بود. این سالن مارپیچی از هفت گالری یا نگارخانه اصلی تشکیل شده است.

کپی لینک

موزه فرش ایران

  • آدرس: بلوار کشاورز، ضلع شمالی پارک لاله، تقاطع خیابان دکتر فاطمی و کارگر شمالی (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله پارک لاله از موزه فرش ایران: حدود ۷۰۰ متر (۱۰ دقیقه پیاده‌روی)
  • شماره تماس: ۸۸۹۷۷۹۰۳ ۰۲۱
  • اینستاگرام: carpet.museum.iran@
  • ساعت فعالیت (سال ۱۴۰۳): روزهای هفته از ساعت ۹ تا ۱۸:۳۰ و روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۹ تا ۲۱:۳۰
  • مبلغ بازدید (سال ۱۴۰۳): برای گردشگران ایرانی ۳۰,۰۰۰ و برای گردشگران خارجی ۲۵۰,۰۰۰

«موزه فرش ایران» که در ضلع شمالی پارک لاله قرار دارد، با مساحت تقریبی ۳,۴۰۰ متر مربع، در سال ۱۳۵۶ خورشیدی به بهره‌برداری رسید. این موزه شامل دو تالار است که برای نمایش انواع قالی‌های دستبافت و گلیم از آن‌ها استفاده می‌شود. در طراحی نمای موزه فرش ایران از دارقالی و ابزراآلات بافت فرش الهام گرفته شده است. این موزه دو طبقه دارد که در طبقه اول موزه فرش به‌صورت دائمی برپا است؛ ولی طبقه دوم به نمایشگاه‌های موردی، فصلی و جشنواره‌های این زمینه اختصاص دارد.

موزه فرش ایران؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس: Ehsan Amiri

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: Ehsan Amiri

در موزه فرش ایران نمونه‌هایی از ارزشمندترین و قدیمی‌ترین فرش‌های ایران نگه‌داری می‌شود که قدمت برخی از آن‌ها به قرن نهم هجری قمری تا دوره معاصر می‌رسد. این‌گونه فرش‌ها منابعی غنی برای تحقیقات پژوهشگران و هنر دوستان محسوب می‌شوند. در این موزه بیش از ۱۳۰ تخته فرش از شاهکارهای دوره‌های مختلف ایران، مربوط به شهرهایی همچون خراسان، کردستان، تبریز، کاشان، اصفهان، کرمان، اراک و... در معرض نمایش عموم قرار گرفته است.

کپی لینک

بلوار کشاورز

  • آدرس: حدفاصل میدان ولیعصر و خیابان دکتر غریب (بلوار شرقی- غربی) (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله پارک لاله از بلوار کشاورز: پارک لاله در حاشیه بلوار کشاورز واقع شده است

«بلوار کشاورز» که در منطقه ۶ تهران قرار دارد، یکی از معابر اصلی شهر محسوب می‌شود و از محله‌های کشاورز غربی، ولیعصر، پارک لاله و دانشگاه تهران دسترسی دارد. این بلوار از شرق میدان ولیعصر شروع و به خیابان دکتر غریب در غرب منتهی می‌شود. قدمت بلوار کشاورز به سال ۱۳۳۸ خورشیدی و دوره پهلوی اول می‌رسد و در ابتدا با نام «الیزابت دوم» خوانده می‌شد و بعدها به بلوار کشاورز تغییر نام پیدا کرد. طول این بلوار حدود دو کیلومتر است و در محدوده طرح ترافیک شهری قرار دارد. بلوار کشاورز به‌دلیل برخورداری از جاذبه‌های متعدد همچون پارک لاله، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش، مراکز فرهنگی نظیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و... پاتوق علاقه‌مندان به گشت و گذارهای فرهنگی شده است.

عکس هوایی از بلوار کشاورز؛ منبع عکس: وب سایت Wikimedia.org. عکاس: Standardwhale

منبع عکس: وب‌سایت Wikimedia.org. عکاس: Standardwhale

آیا تابه‌حال به پارک لاله تهران رفته‌اید؟ کدام قسمت پارک برایتان جذاب‌تر بود؟ لطفا تجربه‌ها و نظرات خود را با ما و دیگر کاربران عزیز کجارو به اشتراک بگذارید.

نویسنده: علیرضا کیخا/ بازنویسی: سعیده خلیلی‌صفا

سوالات متداول

  • پارک لاله کجاست؟

    پارک لاله در ناحیه‌ دو منطقه‌ ۶ شهرداری و در محله‌‌ای به نام امیرآباد (بلوار کشاورز) قرار دارد.

  • نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به پارک لاله تهران کدام است؟

    ایستگاه مترو میدان انقلاب در خط چهار مترو تهران، نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به پارک لاله تهران است. برای رسیدن به پارک لاله می‌توانید در این ایستگاه از قطار پیاده شوید و از آنجا با تاکسی‌های خیابان کارگر شمالی به پارک لاله بروید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات