- مدت زمان بازدید از این جاذبه: بین ۳ تا ۴ ساعت
- بازدید از این جاذبه رایگان است
- ایران، استان گیلان، لاهیجان، قسمت بالایی شیطانکوه
بام سبز لاهیجان یکی از مکان های دیدنی لاهیجان است که هر ساله پذیرای تعداد زیادی گردشگر خارجی و ایرانی است. وجود آب و هوای معتدل و پاک و مناظر زیبا از شهر لاهیجان و طبیعت شمال باعث شده است تا مسئولان شهری امکانات ویژهای را برای راحتی و رفاه مسافران و گردشگران این منطقه در نظر بگیرند. در ادامه توجه شما را به گزارش تصویری اختصاصی کجارو جلب میکنیم.
با بام سبز لاهیجان آشنا شوید:
معرفی بام سبز لاهیجان
بام سبز لاهیجان یکی از مقاصد گردشگری پرطرفدار و جاهای دیدنی استان گیلان به شمار میرود. بام سبز در قسمت بالایی شیطانکوه واقع شده است. از آنجا که این مکان به نمای شهر و دیدنیهای لاهیجان مانند شیطانکوه، استخر لاهیجان و مزارع چای دامنه کوهستانهای لاهیجان اشراف دارد، آن را بام سبز لاهیجان مینامند.
بام سبز لاهیجان در استان گیلان، لاهیجان، قسمت بالایی شیطانکوه قرار دارد. (مشاهده روی نقشه)
تفریحات بام سبز لاهیجان
شهربازی بام سبز
اولین مکانی که پس از ورود به بام لاهیجان با آن مواجه میشوید، شهربازی است. این شهربازی وسایل تفریحی مناسبی دارد و در کنار آن کافه و رستوران نیز احداث شده است.
تله کابین احرار
بام لاهیجان بهوسیله تله کابین احرار از بام سبز تا قله تاجخروس وصل شده است. احرار از معروف ترین تلهکابین های ایران است که در سال ۱۳۸۴ احداث شد و مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این تلهکابین مجهز به ۳۳ کابین ۶ نفره است و میتواند در هر ساعت یک هزار گردشگر را جابهجا کند.
طول تلهکابین احرار ۱۵۰۰ متر است و بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا به انتهای مسیر برسید. در طول مسیر رفت (بهسمت بالا) میتوانید مزارع چای لاهیجان را در سمت راست خود مشاهده کنید. در سمت چپ شما نیز نمایی بسیار زیبا از شیطانکوه و شهر لاهیجان قابلمشاهده است.
در طول مسیر میتوانید از فرصت استفاده کنید و عکسهای زیبایی از شهری بگیرید که در آغوش طبیعت و زمینهای کشاورزی آرام گرفته است. البته پیشنهاد میکنیم تمام مسیر را به گرفتن عکس و ویدیو مشغول نشوید و از زیباییهای طول مسیر با چشمان خود لذت ببرید. تعداد زیادی ویلا در قسمت پایینی بام لاهیجان و تلهکابین احرار در حال ساخت است که امیدواریم مسئولان این ساخت و سازها را زیر نظر داشته باشند تا به محیط زیست و زمینهای کشاورزی این منطقه آسیبی نرسد.
در کنار ایستگاه بالایی تلهکابین تعداد زیادی آلاچیق تعبیه شده است که میتوانید در آنها استراحت کنید و ساعاتی را با خانواده و دوستان بگذرانید. طبق مشاهدات ما برپایی چادر مسافرتی در بام سبز ممنوع است. پس از رسیدن به قسمت بالایی تلهکابین مناظر زیبایی از دشتها، مزارع کشاورزی و روستاهای اطراف لاهیجان را میبینید؛ دشتهای اطراف لاهیجان و مزارع کشاورزی که تا افق ادامه دارند. نمای آشنا و دوستداشتنی خانههای شمال ایران با سقفهای رنگارنگ شیروانی را در لاهیجان نیز خواهید دید.
جاذبههای نزدیک به بام سبز لاهیجان
استخر لاهیجان
گفته میشود استخر لاهیجان به دستور شاهعباس صفوی ساخته شده است. در کنار استخر لاهیجان یک پیادهراه بسیار زیبا قرار دارد که اطراف آن مراکز تفریحی و خرید احداث شده است.
شیطانکوه
شیطانکوه در قسمت پایینی بام لاهیجان قرار دارد و آب آبشار آن از استخر لاهیجان تامین میشود.
آبشار شیطانکوه
آبشار شیطانکوه که گرفتن عکس یادگاری در کنار آن رواج زیادی دارد، یکی دیگر از جاذبههای گردشگری این منطقه است. در کنار این آبشار یک مسیر پلکانی تعبیه شده است که از میان درختان سرسبز شیطانکوه، به بالای آن و به بام سبز میرسد. توصیه میکنیم از مسیری غیر از این پلکان برای بالا رفتن از کوه استفاده نکنید؛ زیرا بهعلت لغزندگی امکان وقوع حادثه وجود دارد.
ساعات و هزینه بازدید از بام سبز لاهیجان
بام سبز لاهیجان یکی از جاهای دیدنی اطراف رشت به حساب میآید که ورود به آن رایگان است. از ساعت ۸ تا ۲۳ میتوانید به آن سر بزنید. هزینه بازیهای شهربازی متفاوت است. بلیط تلهکابین احرار نیز (در سال ۱۴۰۰) بهازای هر نفر ۵۰ هزار تومان است که این مبلغ برای کودکان ۲ تا ۷ سال، نصف میشود.
سوالات متداول
بام سبز لاهیجان کجاست؟
بام سبز لاهیجان در استان گیلان، لاهیجان، قسمت بالایی شیطانکوه قرار دارد.
چه تفریحاتی در بام سبز لاهیجان وجود دارد؟
معروفترین تفریحات بام سبز لاهیجان شامل شهربازی بام سبز لاهیجان و تلهکابین احرار میشود.
ساعات بازدید بام سبز لاهیجان چیست؟
از ساعت ۸ تا ۲۳ میتوانید به بام سبز لاهیجان سر بزنید.
هزینه بازدید از بام سبز لاهیجان چقدر است؟
ورود به بام سبز لاهیجان رایگان است. هزینه بازیهای شهربازی با یکدیگر تفاوت دارند. بلیط تلهکابین احرار نیز (در سال ۱۴۰۰) بهازای هر نفر ۵۰ هزار تومان است که این مبلغ برای کودکان ۲ تا ۷ سال، نصف میشود.
نویسنده و عکاس: علیرضا کیخا