کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

کاخ سرهنگ اصفهان

چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۷
مطالعه 25 دقیقه
شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
کاخ سرهنگ یکی از مراکز تاریخی و اقامتی اصفهان محسوب می‌شود که در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
تبلیغات
کاخ سرهنگ اصفهان
  • مدت زمان بازدید از این جاذبه: بین ۱ تا ۲ ساعت
  • ایران، استان اصفهان، اصفهان، محله بید آباد (علی قلی آقا)، خیابان چهارباغ پایین (شمال به جنوب)، حدفاصل میدان شهدا و چهارراه تختی، انتهای کوچه ۱۶ (شهید بحرینیان)
شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
مشاهده روی نقشه
کافی شاپ کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Mah J
میز بیلیارد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
معماری باشکوه شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh
سالن صبحانه و شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh
شاهنشین مجلل کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

کاخ سرهنگ یکی از جاهای دیدنی اصفهان است که تزیینات فاخر و متنوع آن را می‌توان وجه تمایزش با دیگر خانه‌های تاریخی اصفهان دانست. بنای امروزی کاخ سرهنگ در دوره صفویه ساخته و در دوره قاجار تکمیل شد. این کاخ با همت بخش خصوصی طی چهار سال مورد مرمت قرار گرفت تا به‌عنوان یکی از زیباترین و مدرن‌ترین بوتیک هتل های اصفهان میزبان گردشگران باشد. با انتخاب هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان می‌توانید در اتاق های رویال وی‌آی‌پی، اتاق های وی‌آی‌پی، اتاق‌های نقره‌ای و اتاق های برنزی، اقامتی شاهانه را در نصف جهان تجربه کنید.

درباره هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان بیشتر بدانید:

فهرست مطالب
کپی لینک

کاخ سرهنگ اصفهان کجاست؟

  • آدرس: محله بید آباد (علی قلی آقا)، خیابان چهارباغ پایین (شمال به جنوب)، حدفاصل میدان شهدا و چهارراه تختی، انتهای کوچه ۱۶ (شهید بحرینیان) (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:sarhangpalace
  • اینستاگرام: sarhangpalace@

کاخ سرهنگ یکی از خانه های تاریخی اصفهان به شمار می‌رود که در محدوده مرکزی شهر، محله قدیمی بیدآباد و خیابان معروف چهارباغ پایین قرار دارد.

حیاط کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: وب‌ سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

کپی لینک

مسیر دسترسی هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان

هتل کاخ سرهنگ مجموعه‌ای کارآمد، ارزشمند و دیدنی در شهر اصفهان است. همه‌روزه شهروندان اصفهانی و گردشگران ایرانی و خارجی با هدف بازدید از خانه و عکاسی یا استفاده از خدمات مجموعه همچون اقامت و صرف غذا و نوشیدنی به هتل موزه کاخ سرهنگ مراجعه می‌کنند.

ورودی کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا داماد زاده

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا داماد زاده

  • دسترسی با خودروی شخصی: برای دسترسی به کاخ سرهنگ با اتومبیل در میدان شهدا وارد خیابان چهارباغ پایین و سپس کوچه حاج رسولی ها (کوچه ۲۰) شوید. پارکینگ کاخ سرهنگ در انتهای این کوچه قرار دارد.
  • دسترسی پیاده یا تاکسی: اگر پیاده یا با تاکسی به این مجموعه مراجعه می‌کنید، باید در خیابان چهارباغ پایین وارد کوچه شهید بحرینیان (کوچه ۱۶) شوید. کاخ سرهنگ در انتهای کوچه ۱۶ واقع شده است.
  • دسترسی با مترو: نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به کاخ سرهنگ، ایستگاه «میدان شهدا» در خط یک متروی اصفهان است. این ایستگاه کمتر از ۵۰۰ متر (۶ دقیقه پیاده‌روی) با بوتیک هتل سرهنگ فاصله دارد.
  • دسترسی با اتوبوس: ایستگاه اتوبوس «میدان انقلاب» و «فروغی» (در مسیر خط میدان جمهوری - میدان انقلاب) در فاصله حدود ۶۰۰ متری (کمتر از ۱۰ دقیقه) از کاخ سرهنگ قرار دارند.
کپی لینک

درباره کاخ سرهنگ اصفهان

  • تلفن خانه سرهنگ اصفهان: ۰۳۱۳۳۳۵۴۲۰۱ - ۰۳۱۳۳۳۵۴۲۰۲
  • ساعت پاسخگویی: ۲۴ ساعته

خانه های قدیمی ایران بخشی جدانشدنی و ارزشمند از جاذبه های گردشگری کشور هستند. اصفهان به‌عنوان یکی از دیدنی‌ترین شهرهای این مرزوبوم شناخته می‌شود و خانه‌های تاریخی اصفهان در گوشه و کنار شهر، شکوه و اصالت هنر معماری ایرانی را به تصویر می‌کشند. امروزه برخی از این بناها همچون هتل کریاس اصفهان، اقامتگاه سنتی عمارت شهسواران اصفهان و کاخ سرهنگ پس از مرمت با حفظ اصول، به‌عنوان بوتیک هتل های اصفهان مورد بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.

کاخ سرهنگ بنایی وسیع و کم‌نظیر و هتل بوتیکی خاص در اصفهان است. ساخت این بنای شاخص، چهار دوره تاریخی صفویه، زندیه، افشاریه و قاجاریه را در برمی‌گیرد و به‌همین خاطر لقب موزه آثار ایران را به آن داده‌اند. در این بنا شاهد بیشترین تنوع مواد و فنون اجرای تزیینات خواهید بود. بنای امروزی کاخ سرهنگ در دوره صفویه ساخته و در دوره قاجار تکمیل شد.

حیاط بیرونی هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: پریا طالبی

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: پریا طالبی

مجموعه خانه سرهنگ از جمله بناهای اقماری (چند حیاطه) است و بخش‌های مختلفی همچون حیاط‌های بیرونی (هتل بوتیک کاخ سرهنگ)، حیاط اندرونی، حیاط غلام‌نشین، چند حیاط مهمانسرا، اسطبل، حمام، مطبخ و عصارخانه را شامل می‌شد. شاهنشین مهم‌ترین بخش عمارت کاخ سرهنگ و محل جلوس و ملاقات با بزرگ خانه بود که امروزه برای پذیرایی و استفاده عموم به کار می‌رود.

در کاخ سرهنگ اقامتی شاهانه در انتظار گردشگران است

خانه سرهنگ به‌لحاظ تزیینات جزو خاص‌ترین خانه‌های موجود در ایران است. هم‌اکنون آثار چهار دوره تاریخی در بنا خودنمایی می‌کند. نقوش حیوانی و انسانی زیبا، گره‌چینی‌های کم‌نظیر در ارسی و همچنین ریزترین گره‌ چینی ارسی (۶ سانتی‌متر در ۶ سانتی‌متر) در این خانه کار شده است. طلاکاری‌های شاه‌نشین از باکیفیت‌ترین طلاکاری‌های تاریخی محسوب می‌شوند و بسیار زیبا هستند. نقاشی‌های آبرنگی، تکنیکی نو و کمیاب در خانه‌های تاریخی به شمار می‌روند که در برخی قسمت‌های این خانه از آن بهره برده‌اند. کاربندی‌ باز (تنها نمونه در کل ایران) در زیرزمین کاخ سرهنگ (حوضخانه) نشانی از منحصربه‌فرد بودن این بنا است.

تزیینات معماری کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace

از نکته‌های جالب‌توجه در معماری خانه سرهنگ ایده گرفتن و استفاده از جهان پیرامون (شهرها و کشورهای دیگر) است. استفاده از کاغذدیواری هندی وارداتی از هندوستان در دوره قاجار، نقش کشتی یونانی بر دیوار شاه‌نشین، فضای بهارخواب‌ها و مهتابی‌ها با تزیینات برگرفته از فضاهای مراکشی، رنگبندی به‌کاررفته در تالار غرب با حس و حال معماری شیراز، نقاشی‌های (فیگورها) چینی و ژاپنی در تالار غرب و بخشی از نقوش شاهنشین برگرفته از بناهای مصری، همه‌و همه در دنیای وسیع تزیینات کاخ سرهنگ خودنمایی می‌کنند.

تزیینات فاخر و متنوع، وجه تمایز کاخ سرهنگ با دیگر خانه‌های تاریخی اصفهان است

نقوش اسلیمی به‌کار رفته در کاخ سرهنگ متعلق به دوره قاجار هستند. این تزیینات فاخر حتی در حیاط نیز به چشم می‌خورند. از آن جا که خانواده حاج رسولی‌ها (مالک اصلی خانه) متمول و اشرافی بودند، محل زندگی خود را نیز با خاص‌ترین تکنیک‌های زمان تزیین کردند که این ویژگی‌ها در کمتر بنای تاریخی دیده می‌شود. رنگ‌های مورد استفاده در تزیینات همگی معدنی و طبیعی هستند و در مرمت نیز تا حد امکان اصالت آن‌ها حفظ شده است. قاب‌های منظره، طرح خطوط (اشعار محتشم کاشانی) و نقاشی شکارگاه (در شاه‌نشین) طرح و نقش‌های خاص بر پیکره کاخ سرهنگ هستند.

تزیینات تالار غرب کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh
تزیینات حیاط کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس" sogol gh
حوض حیاط کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh
حیاط کاخ سرهنگ در غروب؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا داماد زاده
کاربندی باز در سقف حوضخانه کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محسن منصوری
طلاکاری های اتاق مولانا کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
جکوزی اتاق های فردوسی و تالار شرق کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق شمس و امکانات کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منابع عکس‌ها (از راست به چپ): گوگل مپ (عکس یک تا پنج) و وب‌سایت جاباما (عکس ۶ تا هشت)؛ عکاس‌ها: sogol gh (عکس یک تا سه)، علیرضا داماد زاده، محسن منصوری، نامشخص (عکس ۶ تا هشت)

هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان مجموعه‌ای ارزشمند، کارآمد و در خورد تحسین در حوزه گردشگری است. انجام مرمت اصولی و حفظ تزیینات بدیع ساختمان در کنار به‌کارگیری امکانات رفاهی عالی و به‌روز و خدمات تفریحی جذاب سبب شده است که گردشگران ایرانی و خارجی، این مجموعه را برای بازدید و اقامت انتخاب کنند.

کپی لینک

تاریخچه هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان

به روایت علی محمدی (سرمایه‌گذار خانه سرهنگ) شواهد تاریخی و خشت‌هایی که در زیر سازه بخش ورودی کاخ سرهنگ کشف شدند، گواه این مسئله هستند که عمارت مزبور پیش از زمان حضور مغول‌ها در ایران ساخته شده بود. کاخ در زمان حمله مغول‌ها تخریب شد و پس از آن ارباب «حاج احمد رسولی» (از درباریان و حاکم اصفهان در عصر صفوی) آن را خریداری کرد و بر خرابه‌ها عمارت کنونی را ساخت. خاندان حاج رسولی‌ در زمان شاه عباس صفوی از قزوین به اصفهان مهاجرت و محله چهارباغ پایین را برای سکونت انتخاب کردند. خانه حاج رسولی ها در دوره قاجار به سرهنگ بخردی تعلق گرفت.

کاخ سرهنگ پیش از مرمت؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: مژگان محمدی

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: مژگان محمدی

ساکنان خانه سرهنگ در دوره‌های مختلف این بنا را مرمت و در مواردی بازسازی کردند، شواهدی از مرمت در دوران زندیه، افشاریه، قاجار و پهلوی در بنا به چشم می‌خورد. خانه تاریخی سرهنگ با بیش از ۳۵۰ سال قدمت، پس از انقلاب، از مالک شخصی خریداری شد و در پنجم دی ماه سال ۱۳۷۵ شمسی با شماره ۱۸۱۹ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.

خانه سرهنگ بخردی یا خانه حاج رسولی ها که امروزه به‌عنوان کاخ سرهنگ اصفهان شناخته و معرفی می‌شود، در بهمن ماه سال ۱۳۹۷ شمسی از طرف صندوق توسعه و احیا برای مرمت، احیا و بهره‌برداری (با کاربری فرهنگی، اقامتی و پذیرایی) در میان سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به مزایده گذاشته شد و آقای «علی محمدی» پیروز این مزایده بود. سرانجام پس از حدود چهار سال با پیگیری خانواده محمدی و تلاش هنرمندان معماری شهر اصفهان خانه سرهنگ با‌ عنوان بوتیک هتل کاخ سرهنگ در ۲۸ اسفند سال ۱۴۰۰ شمسی به بهره‌برداری رسید و از فروردین ۱۴۰۱، پذیرای گردشگران است.

پنجره های چوبی و ارسی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Mah J
حیاط باصفای هتل موزه کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ محمد ناصر گیوه چی
حیاط سرسبز کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محمدرضا سیاوش
لچک و ترنچ سقف اتاق شکم دریده کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس‌ها (به‌ترتیب از راست به چپ): گوگل مپ (عکس یک تا سه) و وب‌سایت جاباما؛ عکاس‌ها: Mah J، محمدناصر گیوه چی، محمدرضا سیاوش، نامشخص

کپی لینک

اتاق‌های اقامتگاه سرهنگ

کاخ سرهنگ بزرگ‌ترین هتل سنتی استان اصفهان است. این هتل ۲۰ اتاق مستر با امکانات کامل یک مجموعه اقامتی مدرن را دارد. اتاق‌های کاخ سرهنگ در پنج گروه رویال، وی‌آی‌پی، گلد، سیلور و برنز دسته‌بندی می‌شوند که همگی آراسته به آینه‌کاری، گچ‌بری، نقاشی و مقرنس‌‌کاری باشکوه و خاص خود هستند. هرکدام از اتاق‌ها سبک خاصی دارند. تنوع این واحدهای اقامتی در وسعت، امکانات و تزیینات جلب رضایت مخاطبان مشکل‌پسند را به‌دنبال داشته است. اتاق‌ها با پیش‌شماره یک در طبقه اول و با پیش‌شماره دو در طبقه دوم قرار دارند.

اتاق حوضخانه کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محسن منصوری

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محسن منصوری

همه اتاق‌های کاخ سرهنگ کیفیت سرویس‌دهی و خدمات یکسانی دارند. مساحت و تزیینات اتاق‌ها دلیل تفاوت قیمت آن‌ها است و مهمانان بر اساس نیاز و بودجه خود از میان آن‌ها انتخاب می‌کنند. تماشای هتل و فضاهای مختلف کاخ سرهنگ از طریق تور مجازی (در وب‌سایت کاخ و پیج اینستاگرام مجموعه) ممکن است.

اینترنت، گاوصندوق، آینه کنسول، میز ناهارخوری، خدمات تلویزیون دیجیتال (IPTV)، سرویس بهداشتی فرنگی و حمام اختصاصی، سشوار، اتو، چراغ خواب، تهویه مطبوع، یخچال و مینی‌بار غیررایگان (یک آب‌معدنی رایگان در روز)، پارکینگ روباز و صبحانه سلف سرویس از جمله امکانات و خدمات مشترک واحدهای اقامتی هتل کاخ سرهنگ هستند.

اتاق رودکی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق حافظ کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق شمس کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
تالار شرق کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما عکاس: نامشخص

منبع عکس‌ها: وب‌سایت جاباما؛ عکاس‌ها: نامشخص

کپی لینک

اتاق های رویال وی‌آی‌پی (Royal VIP یا CIP) کاخ سرهنگ

اتاق‌های رویال وی‌آی‌پی، زیباترین اتاق‌های کاخ سرهنگ هستند، سقف بلند و ابعاد وسیع‌تری نسبت به سایر واحدها دارند و رزرو کنندگان آ‌ن‌ها از دو خدمت اختصاصی مجموعه (یک وعده عصرانه و ترانسفر فرودگاهی) بهره‌مند می‌شوند.

  • تالار شرق: تالار شرق (اتاق ۱۰۳) با ۴۴ متر مربع وسعت، ابعاد بزرگ‌تری نسبت به تالار غرب دارد و مجهز به جکوزی اختصاصی است. این اتاق، پنج ارسی رو به حیاط دارد. تالار شرق واحدی اقامتی با تزیینات ساده، زیبا و ظریف به سبک مینیمالیسم است. مقرنس‌های قوس و قطاربندی‌های اطراف تالار تماشایی هستند.
  • تالار غرب: تالار غرب یا تالار عروس (اتاق ۱۱۱) با ۳۸ متر مربع وسعت، پرنقش‌و‌نگارترین اتاق مجموعه بوتیک هتل کاخ سرهنگ است و پنج ارسی رو به حیاط دارد. این اتاق با نقاشی‌ها و تزیینات بی‌نظیر به موزه آثار و هنر معماری معروف است. قطاربندی‌های بسیار ظریف، طلاکاری، نقاشی مونوکروم با لاجورد و نقوش داستانی (با اشاره به روایات گذشته و افسانه‌ها) این تالار، ذهن ماجراجوها را به چالش می‌کشند و ساکنان کنجکاو خود را به کشف رموز وا می‌دارند.
  • حوضخانه: حوضخانه یا زیرزمین (اتاق ۰۰۱) با ۱۰۰ متر مربع وسعت، بزرگ‌ترین واحد اقامتی کاخ سرهنگ است و فضا و معماری کاملا متفاوتی نسبت به دیگر اتاق‌ها دارد. محیط دنج، طراحی خاص، کاربندی‌های باز کمیاب، کرسی، حوضی با کاشی‌های لاجوردی و فواره در میان اتاق، دو عدد سرویس بهداشتی و حمام و نورپردازی شگفت‌انگیز، از وجوه تمایز اتاق حوضخانه هستند. برای دسترسی به این اتاق باید از چند پله پایین بروید.
اتاق حوضخانه اتاق رویال کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محسن منصوری
تالار غرب اتاق رویال کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
تالار شرق اتاق رویال کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
تالار شرق اتاق رویال وی آی پی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace

منبع عکس‌ها: گوگل مپ؛ عکاس‌ها (به‌ترتیب از راست به چپ): محسن منصوری، sarhang palace (عکس دو تا چهار)

کپی لینک

اتاق های وی‌آی‌پی (VIP) کاخ سرهنگ

اتاق‌های وی‌آی‌پی کاخ سرهنگ سقفی بلند و فضایی باشکوه دارند. گردشگران با رزرو این واحدها از دو خدمت اختصاصی مجموعه (یک وعده عصرانه و ترانسفر فرودگاهی) نیز بهره‌مند می‌شوند.

  • اتاق فردوسی: فردوسی (اتاق ۲۱۱) واحدی ۳۹ مترمربعی در گوشواره سمت چپ شاه‌نشین و طبقه دوم بنا است. دسترسی به این اتاق از طریق راه‌پله ممکن می‌شود. راهروی اختصاصی، نمای ویژه‌ به حیاط، تزیینات ساده و شکیل، جکوزی اختصاصی، امکان گل‌آرایی تخت و جکوزی از جمله ویژگی‌ها و امکانات اتاق فردوسی هستند.
  • تالار شکم دریده: تالار شکم دریده (اتاق ۲۰۲) کاخ سرهنگ با ۴۶ متر مربع وسعت، فضایی دنج و راهرویی اختصاصی دارد. لچک و ترنج‌های ایرانی سقف، شومینه دکوراتیو، تزیینات معماری خاص و زیباترین مقرنس‌کاری‌های خانه وجه تمایز اتاق شکم دریده هستند. اتاق شکم دریده روی ساباط‌ ساخته شده است. ساباط‌ در گذشته به کوچه‌های مسقف گفته می‌شد.
  • تالار جنوب: تالار جنوب (اتاق ۱۰۸) اتاقی ۳۶ مترمربعی و سه دری با چشم‌انداز ویژه به حیاط است. شومینه دکوراتیو، تزیینات چوبی بی‌نظیر و پنجره‌های ارسی، فضای اتاق را بسیار دیدنی کرده‌اند.
شکم دریده اتاق وی آی پی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
تالار جنوب واحد وی آی پی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
تالار جنوب اتاق وی آی پی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
جکوزی فردوسی اتاق وی آی پی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس‌ها: وب‌سایت جاباما؛ عکاس‌ها: نامشخص

کپی لینک

اتاق های طلایی یا گلد (Gold) کاخ سرهنگ

  • اتاق مولانا: مولانا (اتاق ۱۰۷) ۲۱ متر مربع وسعت دارد. شومینه دکوراتیو، طلاکاری‌های ساده سقف و دیوارها و نوپردازی ملایم ویژگی‌های محبوب این اتاق هستند.
  • اتاق شمس: شمس (اتاق ۱۰۹) اتاقی ۲۲ مترمربعی، پرنور و زیبا در طبقه اول کاخ سرهنگ است. شومینه دکوراتیو و پنجره‌های چوبی و رنگی رو به حیاط، حس اقامت در بنایی تاریخی را در ذهن تداعی می‌کنند.
  • اتاق صائب: صائب (اتاق ۲۰۱) با ۳۵ متر مربع وسعت، مسیر اختصاصی، طلاکاری‌های ساده و نورپردازی ملایم، اقامتی خوش و آرام را برای ساکنان خود رقم می‌زند.
  • اتاق حافظ: حافظ (اتاق ۲۰۴) مشرف به حیاط است و شامل بهار خواب شرقی می‌شود. این اتاق با ۲۴ متر مربع وسعت در طبقه دوم بنا قرار دارد و دسترسی به آن از طریق پلکان امکان‌پذیر است.
  • اتاق سعدی: سعدی (اتاق ۲۰۸) اتاقی غرق نور با مساحت ۲۴ متر مربع در طبقه دوم کاخ سرهنگ است. طلاکاری‌های ساده و زیبا در سقف و دیوارها و درب چوبی قدیمی از ویژگی‌های این اتاق دوست‌داشتنی هستند. دسترسی به اتاق از طریق پلکان ممکن می‌شود.
مولانا اتاق گلد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
شمس اتاق گلد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
سعدی اتاق گلد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
حافظ اتاق گلد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس‌ها: وب‌سایت جاباما؛ عکاس‌ها: نامشخص

کپی لینک

اتاق‌های سیلور یا نقره‌ای (Silver) کاخ سرهنگ

  • اتاق جامی: جامی (اتاق ۱۰۲) اتاقی آرام، ساده و زیبا در طبقه اول کاخ سرهنگ است. این اتاق ۱۵ متر مربع وسعت دارد.
  • اتاق عطار: عطار (۱۰۴) اتاقی با درب و پنجره چوبی ارسی و چشم‌انداز زیبا به حیاط است که ۱۷ متر مربع وسعت دارد.
  • اتاق نظامی: نظامی (اتاق ۲۰۳) اتاقی با پنجره ارسی دایره‌ای که در قسمت مهتابی بنا واقع است. این واحد ۱۷ متر مربع وسعت دارد و دسترسی به آن از طریق پلکان ممکن است.
  • اتاق ساباط: ساباط (اتاق ۲۰۵) اتاقی با تزیینات زیبا و ساده است که ۱۵ متر مربع وسعت دارد.
جامی اتاق سیلور کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق سیلور کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
نظامی اتاق سیلور کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
عطار اتاق سیلور کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس‌ها: وب‌سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

کپی لینک

اتاق های برنز (Bronz) کاخ سرهنگ

اتاق‌های برنز خوش‌قیمت‌ترین واحدهای اقامتی کاخ سرهنگ هستند و همگی چشم‌اندازی عالی و خاص رو به حیاط دارند؛ پس اگر به‌دنبال اقامت با قیمتی مناسب در این هتل تاریخی هستید، حتما اتاق‌های برنز را بررسی کنید.

  • اتاق خیام: خیام (اتاق ۱۱۰) اتاقی با تزیینات و طلاکاری‌های ساده است که ۱۱ متر مربع وسعت دارد.
  • اتاق رودکی: رودکی (اتاق ۱۱۲)، ۱۰ متر مربع وسعت دارد. درب و پنجره‌های چوبی ارسی و محیط دنج این اتاق را محبوب کرده است.
  • اتاق انوری: انوری (اتاق ۱۱۳) اتاقی ۱۲ متر مربعی، دنج و آرام در طبقه اول هتل است. دسترسی به اتاق از طریق پلکان ممکن می‌شود.
  • اتاق سهروردی: سهروردی (اتاق ۲۰۹) با فضایی آرام و دلنشین در طبقه دوم کاخ واقع شده است. این اتاق ۱۴ متر مربع وسعت دارد.
  • اتاق خاقانی: خاقانی (اتاق ۲۱۰) با پنجره دایره‌ای شکل و شیشه‌های رنگی در طبقه دوم بوتیک هتل واقع شده است. این اتاق ۱۳ متر مربع وسعت دارد و دسترسی به آن از طریق پلکان ممکن است.
اتاق برنز انوری کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق انوری کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص
اتاق خیام کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا داماد زاده
اتاق رودکی کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منابع عکس‌ها (از راست به چپ): وب‌سایت جاباما (عکس‌های یک، دو و چهار) و گوگل مپ (عکس سه)؛ عکاس: نامشخص (عکس‌های یک، دو و چهار)، علیرضا دامادفر (عکس سه)

کپی لینک

رزرو هتل بوتیک کاخ سرهنگ اصفهان

علاقه‌مندان به اقامت در بوتیک هتل کاخ سرهنگ اصفهان می‌توانند اتاق مورد نظر خود را به یکی از روش‌های حضوری (تماس با پذیرش هتل) یا اینترنتی (سایت کاخ سرهنگ و سایت‌های رزرو هتل) انتخاب و رزرو کنند. با توجه به تکمیل ظرفیت اتاق‌های هتل، بهتر است که از چند هفته قبل نسبت به رزرو اقدام کنید.

کپی لینک

قیمت اتاق‌های هتل بوتیک کاخ سرهنگ

تمام اتاق‌های کاخ سرهنگ دارای تخت‌های دو نفره هستند. امکان اقامت نفر اضافه (بنا به درخواست مسافر) در برخی از اتاق‌ها وجود دارد که این سرویس به‌صورت کف‌خواب یا تخت یک‌نفره ارائه می‌شود. هزینه پرداختی برای نفر اضافه (با تخت اضافه) مبلغ ۱,۱۵۰,۰۰۰ تومان برای هر شب است. صبحانه سلف سرویس از خدمات تمام اتاق‌های کاخ سرهنگ محسوب می‌شود. نرخ و شرایط پذیرش مهمانان خارجی متفاوت است.

دسته‌بندی

ظرفیت (نفر)

هزینه یک شب اقامت (تومان)

دوتخته رویال وی‌آی‌پی

۲

۶,۷۰۰,۰۰۰

دو تخته وی‌آی‌پی

۲

۵,۷۰۰,۰۰۰

دوتخته گلد

۲

۴,۵۰۰,۰۰۰

دو تخته سیلور

۲

۳,۷۵۰,۰۰۰

دو تخته برنز

۲

۲,۹۰۰,۰۰۰

قیمت اتاق‌های هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان در بهار سال ۱۴۰۳ شمسی؛ منبع جدول: کاتالوگ معرفی بوتیک هتل کاخ سرهنگ (ارسالی از مجموعه)

کپی لینک

شرایط رزرو کاخ سرهنگ اصفهان

  • ساعت تحویل اتاق‌ها به میهمانان ساعت ۱۴:۰۰ و ساعت تخلیه اتاق‌ها حداکثر ۱۲:۰۰ است. تحویل اتاق با تاخیر تا ساعت ۱۴:۰۰ مشمول یک سوم هزینه اقامت و تاخیر تا ساعت ۱۷:۰۰ مشمول یک دوم هزینه اقامت خواهد بود.
  • هزینه اقامت برای کودکان زیر دو سال (در صورت عدم استفاده از سرویس اضافه) رایگان است. اقامت کودکان دو تا ۶ سال در صورت عدم استفاده از سرویس به‌صورت نیم‌بها و بالای ۶ سال به‌صورت کامل محاسبه می‌شود.
  • پذیرش خانم‌ها با مدارک شناسایی کامل صورت می‌گیرد.
  • عقدنامه موقت تنها با مهر برجسته و عکس قابل‌قبول است.
  • استعمال دخانیات در تمام اتاق‌ها و فضاهای بسته کاخ ممنوع است و شامل جریمه (یک میلیون به بالا) می‌شود.
  • با توجه به ارزش تاریخی بنا و تزیینات آن هرگونه آسیب به بنا پیگرد قانونی دارد و مشمول جریمه نقدی خواهد بود.
  • هتل از پذیرش حیوان خانگی معذور است.
  • جریمه کنسلی در رزروهای انفرادی (یک یا دو اتاق): کنسلی رزرو از هفت روز تا ۷۲ ساعت قبل ورود شامل ۵۰ درصد جریمه، از ۷۲ تا ۲۴ ساعت قبل از ورود شامل ۷۰ درصد جریمه و کمتر از ۲۴ ساعت قبل ورود شامل ۱۰۰ درصد کل اقامت می‌شود.
  • جریمه کنسلی در رزروهای گروهی (سه اتاق و بیشتر): کنسلی رزرو از ۶۰ تا ۳۰ روز قبل از ورود شامل ۵۰ درصد جریمه، از ۳۰ تا هفت روز قبل از ورود شامل ۷۰ درصد جریمه و کمتر از هفت روز قبل از ورود شامل ۱۰۰ درصد کل اقامت می‌شود.
حیاط هتل بوتیک کاخ سرهنگ اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا داماد زاده

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علیرضا دامادزاده

کپی لینک

امکانات اقامتگاه سرهنگ

کاخ سرهنگ مجموعه تاریخی، گردشگری، اقامتی و رفاهی است و به‌عنوان بوتیک هتل و کافه شناخته می‌شود. صبحانه، کافی‌شاپ، ماساژ و اسپا، گیم‌ روم، ترنسفر سنتی (با کالسکه) و تشریفات (امکان گل‌آرایی و آماده‌سازی میز و اتاق برای مناسبت‌های مختلف بنا به سفارش مشتری) از امکانات و خدمات جانبی بوتیک هتل کاخ سرهنگ هستند. در حال حاضر (بهار ۱۴۰۳)، رستوران کاخ سرهنگ اصفهان فعال نیست و تنها میهمانان مقیم هتل (با سفارش قبلی) امکان استفاده از سرویس ناهار و شام مجموعه را دارند.

صبحانه کاخ سرهنگ در فضای شاه‌نشین کاخ سرو می‌شود. این فضای باشکوه از دوره زندیه به‌ جای مانده است و آثار چوبی بسیار ارزشمندی در تمام وجوه دارد. تزیینات سقف، گنبد و دیوارهای شاهنشین بسیار تماشایی و باشکوه هستند و چشم هر بیننده‌ای را به خود خیره می‌کنند. فضای شاهنشین کنونی (بعد از مرمت) برای پذیرایی از عموم (سرو صبحانه) استفاده می‌شود. این محیط دلنشین و زیبا ۴۰ نفر ظرفیت دارد.

شاهنشین مجلل کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: وب سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت جاباما؛ عکاس: نامشخص

صبحانه کاخ سرهنگ: گردشگران (مقیم یا غیرمقیم) می‌توانند همه‌روزه از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ به دو صورت بوفه یا منو از سرویس صبحانه کاخ سرهنگ در تالار شاهنشین استفاده کنند. امکان سفارش انواع بشقاب‌ها از منوی صبحانه (با طیف قیمتی ۱۶۰ تا ۲۴۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۳) و همچنین امکان استفاده از صبحانه سلف‌ یا بوفه هتل سرهنگ با بیش از ۵۰ گزینه گرم و سرد وجود دارد؛ در سال ۱۴۰۳ ورودی صبحانه سلف‌سرویس کاخ سرهنگ ۲۹۰,۰۰۰ تومان برای هر نفر است. برای رزرو صبحانه از قبل با پذیرش هتل هماهنگ کنید.

کافی‌شاپ کاخ سرهنگ: کافه هتل سرهنگ با سرو انواع نوشیدنی‌های گرم (کافئین‌بار ودمنوش‌ها)، نوشیدنی‌های سرد (شربت‌های سنتی، ماکتیل‌بار، اسموتی، آب‌میوه‌های طبیعی)، شیک، آیس‌بار، انواع دسر سنتی و ملل و عصرانه همه‌روزه از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۲:۰۰ در تالار شاه‌نشین میزبان عموم است. امکان بازدید از کاخ برای گردشگران و علاقه‌مندان غیرمقیم هتل نیز فراهم است و افراد می‌توانند با پرداخت مبلغ ۱۰۰,۰۰۰ تومان (در سال ۱۴۰۳) وارد مجموعه شوند. در صورت استفاده از خدمات کافه، این مبلغ از مجموع هزینه سفارش کسر می‌شود.

صرف نوشیدنی در کاخ سرهنگ، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس:  Mah J

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Mah J

گیم‌ روم: گیم‌ روم خدمتی جدید از کاخ سرهنگ اصفهان است. میز بیلیارد حرفه‌ای، تخته نرد و چند بازی فکری در فضای تاریخی و جذاب زیرزمین هتل برای استفاده متقاضیان مقیم و غیرمقیم فراهم آمده‌اند. یک ساعت بازی رایگان بیلیارد به میهمانان غیرمقیم کافه تعلق می‌کیرد.

ماساژ و اسپا: ماساژورهای حرفه‌ای در بخش بانوان و آقایان و در محیطی تاریخی، آرام و زیبا آماده خدمت‌رسانی به متقاضیان مقیم و غیر مقیم بوتیک هتل کاخ سرهنگ هستند. امکان انتخاب اتاق دلخواه برای ماساژ و استفاده از جکوزی نیز وجود دارد. در صورت درخواست مشتری سینی مزه با انواع خوراکی‌های لذیذ و مفید سرو می‌شود.

گیم روم کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
میز بیلیارد کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace
معماری باشکوه شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh
سالن صبحانه و شاهنشین کاخ سرهنگ؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: sogol gh

منبع عکس‌ها: گوگل مپ؛ عکاس‌ها (از راست به چپ): sarhang palace (عکس یک و دو)، sogol gh (عکس سه و چهار)

کپی لینک

جاهای دیدنی اطراف اقامتگاه سرهنگ

کپی لینک

مجموعه تاریخی علی قلی آقا

  • آدرس: محله بیدآباد، خیابان آیت‌الله بیدآبادی، خیابان علی قلی آقا (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله با هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان: ۳۰۰ متر (چهار دقیقه پیاده‌روی)

«علی قلی آقا» از درباریان نیکوکار دو پادشاه صفوی (شاه سلیمان و شاه سلطان حسین) بود. او در زمان حیات (دوره صفویه) مسجد، مکتب‌خانه، کاروانسرا، حمام، بازارچه، چارسوق و زورخانه زیبایی با نام خود (مجموعه علی قلی آقا) در محله بیدآباد اصفهان بنا کرد. متاسفانه به‌مرور زمان قسمت‌هایی از مجموعه تاریخی علی قلی آقا (مکتب‌خانه و کاروانسرا) تخریب شد. هرکدام از بخش‌های این مجموعه پیشینه و سرگذشتی خواندنی و جلوه‌های بصری تماشایی دارند. «حمام علی قلی آقا» در سال ۱۱۲۵ هجری قمری (۱۰۹۱ هجری شمسی) ساخته شد و در ۱۳ آذر سال ۱۳۲۲ هجری شمسی با شماره ۲۲۶ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

حمام، بازار سنتی و زورخانه بخش‌های به‌جای‌مانده و قابل بازدید از مجموعه علی قلی آقا هستند

امروزه حمام علی قلی آقا به‌عنوان موزه مردم‌شناسی شناخته می‌شود و میزبان گردشگران هنردوست اصفهان است. امکان بازدید هم‌زمان آقایان و خانم‌ها از این مکان تاریخی وجود دارد. «زورخانه علی قلی آقا» یادآور فرهنگ جوانمردی و پهلوانی، در میان مردمان دیار اصفهان است و بازارچه‌ مسقف علی قلی آقا با معماری ایرانی، هر بیننده‌ای را مبهوت خود می‌کند.

ورودی زورخانه علی قلی آقا؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: سهراب پوخلیلی
زورخانه علی قلی آقا اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: مجتبی فتحی
ورودی حمام علی قلی آقا؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محدی محرابی
حمام علی قلی آقا؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محسن سعیدی فر

منبع عکس‌ها: گوگل مپ؛ عکاس‌ها (از راست به چپ): سهراب پورخلیلی، مجتبی فتحی، محمد محرابی، محسن سعیدی فر

کپی لینک

موزه صلح اصفهان

  • آدرس: خیابان چهارباغ پایین (شمال به جنوب)، خیابان بحرینیان، کوچه گل مریم (مشاهده روی نقشه)
  • ساعات کاری: همه‌روزه از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۱:۰۰
  • شماره تماس: ۰۹۱۳۲۱۰۰۹۲۰
  • فاصله با هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان: کمتر از ۱۰۰ متر (یک دقیقه پیاده‌روی)

موزه صلح اصفهان، مجموعه‌ای فرهنگی و تاریخی، متعلق به استاد مجید ملک زاده (هنرمند صلح‌طلب اصفهانی) است. این موزه مکانی برای آموزش صلح به کودکان، آموزش نحوه نگریستن به جهان از زاویه‌ای دیگر، تشویق به گسترش صلح و دوستی، نفی جنگ و خشونت و آشنایی با فرهنگ و صنایع دستی اصیل اصفهانی و ایرانی محسوب می‌شود.

موزه صلح اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: مهدی وفامهر

منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: مهدی وفامهر

موزه صلح اصفهان دو بخش اصلی دارد. ورودی مجموعه اتاق نسبتا کوچکی به نام موزه خاک است. در بخش اصلی موزه صلح، آثاری از هنر دست مشبک‌کاران اصفهان را به نمایش گذاشته‌اند؛ آثاری که طی حدود ۹۰ سال توسط هنرمندان خانواده ملک زاده خلق شده است. این اشیا در راستای تحقق هدف ترویج صلح در جهان با حساسیت بالا انتخاب و چیده شده‌اند. ساختمان و بنای موزه و تزیینات داخلی آن نیز تماشایی هستند و حیاط باصفایی دارد.

کپی لینک

بقعه شیخ ابومسعود رازی

  • آدرس: خیابان چهارباغ پایین (جنوب به شمال)، میدان شهدا، خیابان جامی (پس از تقاطع بیدآبادی) (مشاهده روی نقشه)
  • ساعات کاری: شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۰۰ تا ۱۴:۰۰
  • فاصله با هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان: حدود ۴۰۰ متر (پنج دقیقه پیاده‌روی)

«شیخ ابومسعود احمد ابن فرات رازی» از محدثین و دانشمندان بنام قرن سوم هجری قمری (دوره تیموریان) بود. محلی که امروزه به‌عنوان بقعه او معرفی می‌شود در واقع خانقاه بزرگی بود که شیخ در آنجا به ارشاد و هدایت مردم می‌پرداخت. در دوران حکومت «سلطان یعقوب آق قویونلو» (از پادشاهان دودمان آق‌قویونلو) بر آرامگاه شیخ ابومسعود بنایی زیبا و مجلل ساخته شد.

خانه انقلاب و ولایت اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Rezgar
بقعه شیخ ابومسعود رازی؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علی اکبر تسلیمی
بقعه شیخ ابومسعود رازی اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: سجاد حقیقت
قبر شیخ ابومسعود رازی اصفهان؛ منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Majid Gh

منبع عکس‌ها: گوگل مپ؛ عکاس‌ها (از راست به چپ): Rezgar، علی اکبر تسلیمی؛ سجاد حقیقت، Majid Gh

بقعه شیخ ابومسعود رازی در سال ۱۳۱۳ با شماره ۲۱۹ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید. این بقعه پس از بازسازی و مرمت در بهمن ماه سال ۱۳۹۰ شمسی به‌عنوان خانه انقلاب اسلامی و ولایت مورد بهره‌برداری قرار گرفت و پذیرای علاقه‌مندان تاریخ و فرهنگ ایران‌زمین است.

کپی لینک

مسجد جامع حکیم

  • آدرس: محله بازار (جوجیر)، خیابان حکیم (جنوب به شمال)، کوچه هاشمی، کوچه مسجد حکیم (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله با هتل موزه کاخ سرهنگ اصفهان: حدود سه کیلومتر (هشت دقیقه رانندگی)

مسجد جامع حکیم یا مسجد جورجیر بنایی مذهبی و باشکوه متعلق به دوره صفویه است. این مسجد در ۲۲ آذر سال ۱۳۱۳ با شماره ۲۲۳ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

مسجد جورجیر یا مسجد حکیم اصفهان؛ منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: نگین محمدی فر

منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: نگین محمدی فر

مسجد حکیم در انتهای بازار رنگرزان و شمال میدان نقش جهان اصفهان قرار دارد. این بنا به دستور حکیم محمد داوود (طبیب دوره شاه عباس دوم و شاه صفی) در محل ویرانه‌های مسجد جامع دیلمی یا مسجد صاحب اسماعیل بن عباد (بنای متعلق به قرن چهارم هجری قمری و دوره آل بویه) بنا شد. کتیبه‌های سردر و ایوان‌های مسجد تاریخ پرفرازو‌نشیب آن را حکایت می‌کنند.

مسجد حکیم بنایی آجری است که حدود ۸,۰۰۰ متر مربع وسعت و نقشه‌ای نامنظم دارد. این بنای مذهبی مناره ندارد و گنبد برجسته‌ای بر بام آن ساخته نشده است. طرح چهار ایوانی، آجرکاری‌های باشکوه، کاشی‌کاری و گره‌کشی مسجد حکیم اصفهان در زمره آثار ارزشمند تاریخی قرار می‌دهند. مسجد حکیم دارای سه ورودی در اضلاع شرقی، غربی و شمالی بنا است که هرکدام ویژگی‌های معماری و هنری خاص خود را دارند.

ورودی مسجد جامع حکیم؛ منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: احسان طیبی
مسجد جورجیر اصفهان؛ منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: امیرحسین مقتدایی
شبستان جنوبی مسجد جامع حکیم؛ منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: امیر جباری
ایوان غربی مسجد حکیم اصفهان؛ منبع عکس: ویکی مدیا؛ عکاس: امیر جباری

منبع عکس‌ها: ویکی مدیا؛ عکاس‌ها (از راست به چپ): احسان طیبی، امیرحسین مقتدایی، امیر جباری (عکس سه و چهار)

کاخ سرهنگ با فضایی تماشایی و امکاناتی مدرن، تجربه اقامتی شاهانه را برای مسافران خود رقم می‌زند. اگر شما در سفر خود به اصفهان از این بوتیک هتل سنتی بازدید کرده‌اید یا تجربه اقامت در آن را دارید، لطفا نظرات خود را با مخاطبان کجارو به اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: گوگل مپ؛ عکاس: sarhang palace؛ عنوان: تالار شاه‌نشین کاخ سرهنگ

نویسنده: زیبا وکیلی

سوالات متداول

  • کاخ سرهنگ اصفهان کجاست؟

    بوتیک هتل کاخ سرهنگ یکی از جاهای دیدنی اصفهان است که در محله بید آباد و خیابان چهار باغ پایین (کوچه ۱۶) قرار دارد.

  • قیمت رزرو هتل بوتیک کاخ سرهنگ اصفهان چقدر است؟

    هزینه اقامت در اتاق‌های رویال، وی‌آی‌پی، گلد، سیلور و برنز کاخ سرهنگ متفاوت است. در سال ۱۴۰۳ یک شب اقامت در اتاق رویال ۶,۷۰۰,۰۰۰ تومان، اتاق وی‌آی‌پی ۵,۷۰۰,۰۰۰ تومان، اتاق گلد ۴,۵۰۰,۰۰۰ تومان، اتاق سیلور ۳,۷۵۰,۰۰۰ تومان و اتاق برنز ۲,۹۰۰,۰۰۰ هزینه دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات