- مدت زمان بازدید از این جاذبه: نصف روز
- بازدید از این جاذبه رایگان است
- ایران، استان مازندران، شهرستان رامسر، بخش مرکزی، دهستان جنت رودبار، جاده جنت رودبار
اگر پیادهروی در میان ابرها، نظاره طبیعت باطراوت و سرسبز و تماشای حیوانات وحشی و آزاد در دشتهای مرتفع البرز را دوست دارید، راهی روستای گرسماسر رامسر شوید.
رامسر شهری ساحلی و زیبا در غرب استان مازندران است. قرارگیری در میان جنگلهای انبوه، کوهستان و دریا جذابیتهای طبیعی این منطقه را دوچندان کرده است. مناطق کوهستانی جنوب شهرستان رامسر با آبوهوای مطبوع و خنک و مناظر سرسبز و بکر، از جمله ییلاقات محبوب کشور هستند. روستای گرسماسر و ییلاق گرسماسر از جمله دیدنی های رامسر به شمار میروند. جنگل ابر، طبیعتی رویایی، چشمههای آب خنک و دائمی، هوای مطبوع، بافت سنتی و غذاهای محلی لذیذ بخشی از جذابیتهای گرسماسر برای سفر هستند.
آنچه که لازم است پیش از سفر به روستای گرسماسر رامسر بدانید:
- آنچه که لازم است پیش از سفر به روستای گرسماسر رامسر بدانید:
- روستای گرسماسر کجاست؟
- مسیر رامسر به گرسماسر
- درباره روستای گرسماسر
- اهالی روستای گرسماسر
- بافت معماری روستای گرسماسر
- علت نامگذاری روستای گرسماسر
- جاهای دیدنی روستای گرسماسر
- بام گرسماسر
- مسجد آبجی
- چشمه گرسماسر یا چشمه امیر خانی
- جنگل های ابری گرسماسر
- غذاهای محلی روستای گرسماسر
- صنایع دستی روستای گرسماسر
- بهترین زمان بازدید از روستای گرسماسر
- اقامت در روستای گرسماسر
- اجاره ویلا در روستای گرسماسر
- کلبه چوبی در گرسماسر
- هتل های نزدیک گرسماسر
- دیدنی های اطراف روستای گرسماسر
- روستای لیماکده
- آبشار سیاسرت
- جنگل دالخانی
- دریاچه سد میجران رامسر
روستای گرسماسر کجاست؟
- آدرس گرسماسر رامسر: مازندران، شهرستان رامسر، بخش مرکزی، دهستان جنت رودبار، جاده جنت رودبار (روستای گرسماسر روی نقشه)
مازندران از استانهای شمالی و خوش آبوهوای ایران است. طبیعت مسحورکننده، سواحل زیبا، جادههای بهشتی، ییلاقات متعدد و خوشمنظره و خوراکیها و غذاهای اصیل و خوشطعم، انگیزههای سفر به این خطه دوستداشتنی هستند. رامسر غربیترین شهرستان مازندران و همسایه شهرستان رودسر استان گیلان است.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: omid msr
شهر رامسر با داشتن سواحل شنی و آرام و امکانات مناسب گردشگری یکی از مقاصد گردشگری محبوب استان محسوب میشود. ییلاقات رویایی متعددی در ارتفاعات جنوبی این شهر جا خوشکردهاند. روستای «گرسماسر» یا «گراسماسر» در جنوب غربی شهر رامسر، از توابع بخش مرکزی شهرستان رامسر محسوب میشود. این روستا حدود ۲,۰۰۰ متر بالاتر از سطح آبهای آزاد قرار دارد و از شمال و جنوب توسط ارتفاعات رشته کوه البرز محصور شده است.
روستای گرسماسر، از بهترین روستاهای مازندران، از شمال شرق به روستای «بزشی محله یا بازشی محله» و از غرب به روستای «کوزه کش» میرسد. این روستای ییلاقی در مختصات جغرافيایی ۵۰ درجه و ۳۵ دقيقه طول شرقی و ۳۶ درجه و ۴۹ دقيقه عرض شمالی قرار دارد. شکوه و زیبایی این منطقه سبب شده است تا بسیاری گرسماسر را بهشتی در آسمان رامسر و نگین ییلاقات بنامند.
منبع عکسها: گوگل مپ؛ عکاسها (از راست به چپ): omid msr (عکس اول و دوم)، رضا فلکی؛ جلال حسینی
مسیر رامسر به گرسماسر
شهر رامسر تا روستای گرسماسر حدود ۵۵ کیلومتر (یک ساعت و ۳۰ دقیقه تا دو ساعت رانندگی) فاصله دارد. برای دسترسی به روستای ییلاقی گرسماسر وارد جاده رامسر به تنکابن (بزرگراه ساحلی یا جاده ۲۲) شوید. پس از حدود ۱۰ کیلومتر و گذر از پلیس راه «میانهاله» به خروجی جاده جنت رودبار (سهراه جنت رودبار یا سهراه دالخانی در منطقه هریس) میرسید.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: zigzagmtb.com
حدود ۳۵ کیلومتر در جاده زیبای جنت رودبار به مسیر خود ادامه دهید و از میان جنگل سرسبز دالخانی بگذرید تا فرعی گرسماسر را سمت راست خود مشاهده کنید. روی تابلوی ابتدای این جاده فرعی، نام دو روستای لیماکده و گرسماسر درج شده است. پس از پیمودن مسیری کمتر از ۱۰ کیلومتر در جاده فرعی و با گذر از لیماکده به روستای گرسماسر میرسید. بخش کوتاهی از انتهای مسیر، خاکی اما دسترسی به روستا برای انواع خودروها ممکن است.
پیمایش مسیر رامسر به گرسماسر یکی از اهداف گروههای دوچرخهسواری و موتورسواری کوهستان و طبیعتگردی است. این مسیر جنگلی و زیبا در برخی قسمتها نامحسوس میشود و همراهی یک فرد آشنا به منطقه یا داشتن فایل جیپیاس مسیر برای پیمایش آن ضروری است.
منابع عکسها (از راست به چپ): wikiloc و گوگل مپ؛ عکاسها: مسعود خانی صبا (عکس اول تا سوم) و هادی توکلی
درباره روستای گرسماسر
روستای گرسماسر یکی از زیباترین و باشکوهترین ییلاقات رامسر است و مناظری بیمانند از طبیعت را در دل خود دارد. دشتهای سرسبز و زیبا، دسترسی عالی به قلههای اطراف و چشمههای دائمی خنک، این ییلاق را در بین گردشگران محبوبتر کرده است.
ارتفاع زیاد روستای گرسماسر و اشراف آن به زمینهای اطراف و جنگل های هیرکانی (با گونههای متعدد شاه بلوط، شمشاد، اقاقیا و راش) جذابیت منطقه را بالا میبرد. روستای گرسماسر یکی از مسیرهای محبوب کوهنوردان برای صعود به قله مرتفع سماموس (با ارتفاع ۳,۷۲۱ متر) است. ییلاق گرسماسر در دامنه شرقی و روستای جواهرده در ضلع شمال غربی این قله قرار دارند. کوههای «زين پشت» و «لپاسر» از ديگر ارتفاعات زيبای اين منطقه به شمار میروند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: omid msr
اهالی روستای گرسماسر
روستای گرسماسر با آب و هوای خنک و طبیعت کوهستانی یکی از جاهای دیدنی مازندران است. این روستا تابستانهایی مطبوع و خنک و زمستانهایی سرد و برفی دارد؛ به همین جهت در فصل زمستان بیشتر ساکنان آن به مناطق کمارتفاعتر (شهرهای رامسر و کتالم) میروند. اهالی روستای گرسماسر مهربان و مهماننواز هستند و شغل اکثر آنان دامداری، زنبورداری، باغداری و کشاورزی است. گندم، جو، سیبزمینی و سبزیجات از محصولات زراعی این روستا و گردو، سیب و فندق از مهمترین محصولات باغی این منطقه هستند.
در فصل بهار و تابستان با افزایش دما (در ماههای خرداد تا مرداد) گیاهان ارزشمند گل گاو زبان وحشی، والک، نعنا و چای کوهی در دشتهای مرتفع گرسماسر میرویند. چیدن و فروش این گیاهان پرخاصیت دارویی یکی از فعالیتها و راههای کسب معاش اهالی است.
بافت معماری روستای گرسماسر
گرسماسر روستایی ییلاقی و کوهپایهای است و بافت مسکونی پراکنده در شیبی ملایم دارد. «میدان شهریار»، تنها میدان روستا به شمار میرود و باقی راهها از آن منشعب میشوند. اگر بهعنوان گردشگر و مسافر راهی گرسماسر شدید، باید بدانید که بیشتر امکانات روستا همچون سوپرمارکت، کافه، رستوران سنتی و نانوایی را در اطراف این میدان پیدا خواهید کرد. ساختمان شورای روستا، مسجد، حسینیه و مرکز بهداشت فصلی روستا نیز دور میدان شهریار واقع شدهاند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: omid msr
کوچههای پیچدرپیچ و گاهی پلکانی، خانههای قدیمی با سقف شیروانی و دیوارهای کاهگلی، بافت معماری و نمای سنتی روستای گرسماسر را تشکیل میدهند. خانههای اصیل منطقه از مصالح بومی مانند سنگ و چوب ساخته شدهاند. طی سالهای اخیر ویلاسازیهای متعددی در این روستای خوشآبوهوا انجام شده است. تنها وجه اشتراک این ویلاها با بناهای اصیل گرسماسر سقف شیروانی آنها است.
علت نامگذاری روستای گرسماسر
گرسماسر روستایی تاریخی است؛ بقایای بهجایمانده از «قلعه گرزمان سر» در مجاورت روستا این موضوع را اثبات میکند. به احتمال زیاد این قلعه متعلق به دوره «حسن صباح» (بنیانگذار دولت اسماعیلیه در ایران، قرن پنج هجری قمری) است. قلعه گرزمان سر روی قلهای مرتفع، مخروطی شکل و سنگی در مجاورت روستا، به نام قله «دزکول» یا «دزدکول» قرار دارد. این قلعه از سنگ و ملاط ساخته شده است و به منطقه پیرامون بهطور کامل اشراف دارد. قلعه گرزمان سر یکی از جاهای دیدنی روستای گرسماسر به شمار میرود؛ امروزه تنها دیوارهای از این قلعه باقی مانده است.
نام روستای گرسماسر از نام «قلعه گرزمان سر» گرفته شده است. نام قلعه بهمعنای «مکانی در بالای بهشت»، از موقعیت طبیعی و محل استقرار آن استنباط میشود. این نام به مرور زمان به گرسماسر تغییر یافته است.
جاهای دیدنی روستای گرسماسر
بام گرسماسر
ارتفاعات و دشتهای زیبای شمال شرقی مشرف به روستای گرسماسر با نام «بام گرسماسر» در بین گردشگران شناخته میشود. برای دسترسی به این بخش باید در میدان شهریار گرسماسر بهسمت شمال حرکت کنید. سرویس بهداشتی عمومی در میانه مسیر وجود دارد. این مسیر خاکی و مشخص از شمال روستای کوچک و مرتفع «بازشی محله» میگذرد و به بام گرسماسر میرسد. اهالی روستا دامهای خود را برای چرا به این منطقه میبرند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علی صنایی
بام گرسماسر چشمانداز بسیار زیبایی نسبت به روستا و جنگلهای اطراف دارد. در اواخر فصل بهار و فصل تابستان بوتهها و درختان زرشک سیاه، آلو جنگلی، تمشک و آلوچه وحشی میوه میدهند و بر جذابیت منطقه میافزایند. مرقد و مزار «سیده خدیجه بنت رسول» (از سادات مورد احترام اهالی گرسماسر) در میان اتاقی کوچک و سیمانی در بام گرسماسر قرار دارد.
مسجد آبجی
مسجد آبجی یکی از ساختمانهای مذهبی و اماکن متبرک روستای گرسماسر است. این مسجد در جنوب میدان اصلی روستا (میدان شهریار) قرار دارد و نمونه ارزشمندی از معماری اصیل روستا محسوب میشود.
چشمه گرسماسر یا چشمه امیر خانی
چشمههای آب معدنی دائمی و خنک از جمله چشمه امیر خانی یا چشمه گرسماسر یکی از جاذبههای طبیعی روستا محسوب میشوند. این چشمهها در ارتفاعات غربی مشرف به بافت مسکونی گرسماسر جاری هستند و مسیر دسترسی پاکوب و مشخصی دارند. دشتهای هموار و سرسبز این منطقه بهترین مکان برای کمپ و شبمانی در ایام خنک تابستان هستند. اگر خوششانس باشید، اسبهای وحشی و آزاد را در این بخش از روستا خواهید دید. از دیگر چشمههای گرسماسر میتوان از رادکنار، رستمسر، پولاد و چهارپیچ نام برد.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: محمد رسولی
جنگل های ابری گرسماسر
جنگلهای ابری و رویایی گرسماسر از دلایل اصلی شهرت آن است. ارتفاع بالا از سطح دریا و موقعیت کوهستانی، دلیل شکلگیری دریای ابر و جنگل ابری محسوب میشود. اگر اهل طبیعتگردی و پیادهروی نسبتا سبک باشید و قدم در راه بگذارید، در ارتفاعات شمال غربی روستای گرسماسر به منطقهای مرتفع میرسید که ابرها را زیر پای خود حس میکنید. بیشتر روزهای سال مه نسبتا غلیظی این منطقه را میپوشاند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: جلال حسینی
جنگل های ابری گرسماسر در موقعیتی میان جنگل و کوه قرار دارند. در بیشتر روزهای سال ابرهای گیرافتاده بین دره و کوه منظرهای بینظیر و رویاگونه میآفرینند که تماشای آن برای هر بینندهای تجربهای خاص محسوب میشود.
غذاهای محلی روستای گرسماسر
چشیدن طعم غذاهایهای محلی روستای گرسماسر یکی از از جذابیتهای این سفر محسوب میشود. مردم بومی این روستا غذاهای خود را با مواد اولیه ارگانیگ و سالم تهیه و طبخ میکنند و دستپخت بسیار خوبی دارند.
نزديکی روستای گرسماسر با استان گيلان دلیل تاثيرپذيری فرهنگ غذايی روستا از غذاهای گيلانی است. ترشی تره، شيرين تره، سيرواويج، پلاسرتره، بورانی، کماج، ميرزاقاسمی، هلو آبی، بادمجان قليه، قطاب مخصوص و ماهی ملاقه (تنوری) از جمله غذاهای محلی روستای گرسماسر هستند که در غذاخوریهای سنتی آن طبخ و برای گردشگران سرو میشوند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Samira Kh
صنایع دستی روستای گرسماسر
برخی از اهالی روستای گرسماسر بهویژه بانوان به ساخت و فروش صنایع دستی مشغول هستند. در این روستا میتوانید برخی از صنایع دستی مازندران را خریداری کنید. انواع چادرشب، شولا (لباس پشمی بلند برای چوپانها)، چوخا (آستر درونی شولا)، سفره، جاجيم، نمد، زنبيل، کوزه، سبدهای چوبی و برخی ظروف چوبی لاک (ظروف چوبی تراشکاریشده) از جمله دستسازههای ساکنان زحمتکش گرسماسر هستند. رب انار و آلوچه از تولیدات لذیذ زنان روستا و سوغات گرسماسر محسوب میشوند.
بهترین زمان بازدید از روستای گرسماسر
روستای گرسماسر تحت تاثير اقليم کوهستانی، زمستانهايی سرد و برفی و تابستانهایی خنک و معتدل دارد. بهترین زمان سفر به این روستا، فصل بهار بهویژه از اواسط اردیبهشت تا پایان فصل تابستان است. هوای مطبوع و خنک، چشمههای پرآب، دشتهای سرسبز و پرگل و جنگل ابری از ویژگیهای طبیعت گرسماسر در این زمان از سال هستند. این روستا یکی از جاهای دیدنی رامسر در عید محسوب میشود.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علی صنایی
در فصل پاییز طبیعت منطقه گرسماسر جلوهای هزار رنگ و رویایی به خود میگیرد و مناظری بینظیر میآفریند. در این فصل بارندگی و سرمای هوا دسترسی به روستا را کمی سخت میکند. زمستانهای گرسماسر غالبا طولانی، سرد و برفی هستند. پیمایش جاده پرپیچوخم منتهی به این روستا در روزهای برفی کمی خطرناک است؛ با این وجود برخی از گردشگران در روزهای زمستان خود را به گرسماسر میرسانند تا تفریحات برفی را در این منطقه تجربه کنند.
اقامت در روستای گرسماسر
گرسماسر مقصدی عالی و خنک برای سفر بهویژه در روزهای گرم تابستان است. طبیعت بینظیر و زیباییهای بسیار سبب میشود تا بسیاری از مسافران برای چند روز در این منطقه ساکن شوند. کمپ و شبمانی در دشتهای سرسبز گرسماسر، اجاره ویلا و کلبه چوبی و رزرو اتاق در هتلهای نزدیک به گرسماسر از گزینههای اقامتی مناسب برای مسافران هستند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: دکتر علی اجودی
اجاره ویلا در روستای گرسماسر
در سالهای اخیر ویلاسازی در روستای گرسماسر رونق بسیاری یافته است. بسیاری از این ویلاها شخصی هستند و تنها در فصل تابستان مورد استفاده قرار میگیرند. در مقابل برخی از این ویلاها که غالبا در بافت مسکونی روستا قرار دارند، به گردشگران اجاره داده میشوند. این ویلاها با امکانات و شرایط مختلف از طریق وبسایتهای مربوطه قابلمشاهده و رزرو هستند.
کلبه چوبی در گرسماسر
کلبه چوبی گرسماسر یا کلبه کوهستانی گرسماسر (متل لیا) با چشماندازی رویایی در ابتدای ورودی روستا (حاشیه جاده گرسماسر) قرار دارد. این کلبه چوبی و ییلاقی با حیاطی بزرگ و دلباز، چشماندازی عالی و امکانات رفاهی مناسب یکی از اقامتگاههای پرطرفدار و محبوب منطقه است.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: علی صنایی
کلبه لیا دو طبقه مجزا، تکخواب و مبله دارد. آب لولهکشی، گاز، برق، آشپزخانه، حمام و سرویس بهداشتی ایرانی و فرنگی، تراس بزرگ و پارکینگ از جمله امکانات رفاهی واحدهای اقامتی کلبه چوبی گرسماسر هستند. دسترسی به واحدها از طریق پلکان امکانپذیر است.
هتل های نزدیک گرسماسر
هتلهای متعددی در شهر گردشگری رامسر و مسیر جاده جنگلی جنت روبار فعال هستند. گردشگران با اقامت در این هتلها امکان بازدید از جاذبههای طبیعی اطراف و روستای ییلاقی گرسماسر را خواهند داشت.
هتل «ارغوان رامسر» در ابتدای جاده جنت رودبار و حاشیه رودخانه «چالکرود» و هتل «لتر دریا» در دل جنگل دالخانی و فاصله کم از جاده جنت رودبار از نزدیکترین هتلها به روستای گرسماسر هستند. هتل بام سبز رامسر، هتل قدیم رامسر و هتلهای باروژ، کوثر، خلج، لیان و رویای شیرین از هتلهای معروف شهر رامسر هستند.
دیدنی های اطراف روستای گرسماسر
روستای لیماکده
- آدرس: شهرستان رامسر، بخش مرکزی، دهستان جنت رودبار (مشاهده روی نقشه)
- فاصله از روستای گرسماسر: حدود ۷ کیلومتر (۱۵ دقیقه رانندگی)
روستای لیماکده یکی از ییلاقات محبوب رامسر است که در پاییندست روستای گرسماسر قرار دارد. طبیعت کوهستانی و زمستانهای سرد و برفی منطقه سبب شده است تا اهالی روستا در نیمه دوم سال به مناطق کمارتفاع و گرمسیر بروند و در فصل بهار و تابستان به خانههای خود بازگردند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: Ab Ek
خانههایی پراکنده با سقفهای شیروانی، کوچههای پلکانی، باریک و باصفا، طبیعت بکر و آرام و هوایی خنک و مطبوع جذابیتهای روستای لیماکده هستند. در برخی روزهای سال ابرها در پاییندست روستا قرار میگیرند و منظرهای باشکوه میآفرینند.
بازار محلی مرجان لیماکده در ابتدای فرعی روستا (فرعی روستای لیماکده و گرسماسر در جاده دالخانی) یکی از بازارهای سنتی و محبوب منطقه است. اهالی روستاهای اطراف تولیدات سنتی خود از جمله خوراکیها، محصولات و صنایع دستی را در این بازار عرضه میکنند. این بازار در روزهای پنجشنبه و جمعه رونق بیشتری دارند. بسیاری از فروشندگان محلی بازار مرجان دستگاه کارتخوان ندارند؛ پس برای خرید پول نقد بههمراه داشته باشید.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: حورا آهنگر
آبشار سیاسرت
- آدرس: جنگل دالخانی، جاده جنت رودبار، دشت انباردار (امباردار)، حدود ۳۰۰ متری جنوب جاده (مشاهده روی نقشه)
- فاصله از روستای گرسماسر: کمتر از ۲۰ کیلومتر (۳۰ دقیقه رانندگی و ۴۰ دقیقه پیادهروی)
آبشار سیاسرت (یا سیاسورت) جاذبهای طبیعی و بکر در دل جنگل دالخانی رامسر است. اگر خودروی خود را در ورودی تفرجگاه دشت انباردار و کنار جاده جنت روبار پارک کنید و قدم در راه پاکوب دره جنوب جاده بگذارید، پس از حدود چهل دقیقه پیادهروی در میان درختان انبوه و باشکوه هیرکانی به آبشار زیبا و پوشیده از خزه سیاسرت میرسید. دسترسی با خودرو به پای آبشار ممکن نیست.
آبشار سیاسرت بخشی از رودخانه چاکلرود به شمار میرود. این رودخانه از کوههای سماموس سرچشمه میگیرد و در نهایت به دریای خزر میریزد. حوضچه آبی به عمق حدود دو متر در پایین آبشار تشکیل شده است. گردشگران باید برای آبتنی در این حوضچه احتیاط لازم را به عمل آورند.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: حورا آهنگر
جنگل دالخانی
- آدرس: جنوب شرق رامسر، منطقه هریس، جاده جنت رودبار (مشاهده روی نقشه)
- فاصله از روستای گرسماسر: کمتر از ۲۵ کیلومتر (۴۵ دقیقه رانندگی)
جنگل دالخانی با وسعتی در حدود ۶۰۰,۰۰۰ متر مربع در جنوب شرقی شهر رامسر قرار دارد. جاده جنت رودبار یا دالخانی که از میان این جنگل میگذرد، به دالان بهشت شهرت دارد. در این مسیر رویایی میتوانید مناظر طبیعی بسیاری نظیر دریاچه، رودخانه، دریای ابر و آبشارها را مشاهده کنید.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: ایمان صدری نژاد
جنگل دالخانی با طبیعتی بینظیر، پوشش گیاهی متراکم و درختان سربهفلککشیده در لیست بهترین جنگل های شمال ایران قرار میگیرد و گزینهای عالی برای تفریح و طبیعتگردی است. رودخانه چاکلرود از حاشیه شرقی این جنگل زیبا میگذرد و مناظری بینظیر خلق میکند. فعالیت کافهها و چایخانههای سنتی و بومی، کته کبابی و رستورانهایی با منوی غذاهای اصیل محلی، اقامتگاههای بومگردی و ویلاهای مجهز در موقعیتهایی عالی سبب شده است تا گردشگران بسیاری با آرامش خیال به دل جاده دالخانی بزنند و برای چند روز از طبیعت زیبا و جاذبههای طبیعی منطقه و جنگل بهرهمند شوند.
دریاچه سد میجران رامسر
- آدرس: جنوب شرقی شهر رامسر، روستای طالشسرا، جاده جنت رودبار، جاده مارکوه، خروجی سد میجران (مشاهده روی نقشه)
- فاصله از روستای گرسماسر: حدود ۳۰ کیلومتر (یک ساعت رانندگی)
سد میجران سدی خاکی با هسته قیری است که روی رودخانه «نسارود» قرار دارد. ذخیره آب پشت این سد، منبع تامین آب شرب شهرهای رامسر، کتالم و سادات شهر است. طول تاج سد میجران تقریبا به ۱۸۶ متر و عرض تاج آن به هشت متر میرسد. امکان بازدید از تاج سد و دسترسی به حاشیه دریاچه برای گردشگران وجود ندارد؛ اما چشمانداز دریاچه و طبیعت اطراف آن بسیار زیبا و تماشایی است.
مسیر اصلی دسترسی به دریاچه سد مجیران از جاده جنت رودبار و جاده فرعی مخصوص روستای طالش سرا و دریاچه میجران است. روستاهای اطراف دریاچه همچون «کلاچکه» و «اربه کله» بسیار دیدنی و باصفا هستند. کمپ و تفریح در پاییندست دریاچه و حاشیه آن بسیار خاطرهانگیز خواهد بود.
منبع عکس: گوگل مپ؛ عکاس: نوید خانه کشی
سفر به روستای گرسماسر خاطرهای فراموشنشدنی برای هر مسافری خلق میکند. اگر شما تجربه این سفر را دارید یا از ساکنان خونگرم منطقه دالخانی و روستای گرسماسر هستید، لطفا نظرات و تجربههای خود را با مخاطبان کجارو به اشتراک بگذرید.
منبع عکس کاور: گوگل مپ؛ عکاس: جلال حسینی (روستای گرسماسر در میان ابرها)
سوالات متداول
گرسماسر رامسر کجاست؟
گرسماسر روستا و منطقهای ییلاقی در جنوب شرقی شهر رامسر است. این روستا در بخش مرکزی شهرستان رامسر و دهستان جنت رودبار قرار دارد. دسترسی به روستا با خودروی شخصی و از طریق جاده زیبا و جنگلی دالخانی امکانپذیر است.
اجاره ویلا یا کلبه چوبی در گرسماسر چگونه است؟
ویلاهای متعددی در روستای گرسماسر برای اجاره به مسافران وجود دارد. این ویلاها از طریق وبسایتهای اجاره اقامتگاه قابل رزرو هستند. کلبه چوبی گرسماسر یا متل لیا با امکانات مناسب و چشماندازی عالی در جنوب روستا قرار دارد.
جاهای دیدنی روستای گرسماسر کجاست؟
بام گرسماسر، جنگل های ابری گرسماسر، مسجد آبجی، قلعه گرزمان سر، چشمه گرسماسر
دیدنیهای اطراف روستای گرسماسر کجاست؟
روستای لیماکده و بازارچه محلی روستا، آبشار سیاسرت، دریاچه سد میجران و جنگل دالخانی
نویسنده: زیبا وکیلی