- مدت زمان بازدید از این جاذبه: کمتر از یک ساعت
- بازدید از این جاذبه رایگان است
- Kemankes Karamustafa Pasa, Galata Koprusu, 34425 Beyoglu/Istanbul, Turkey
پل گالاتا از روی خیلج شاخ طلایی میگذرد. هرروز پیش از سپیدهدم، دهانههای این پل باز میشوند و کشتی و دریانوردان اجازه عبور پیدا میکنند. کشتیهایی که بهسمت آسیایی استانبول میروند از زیر پل گالاتا میگذرند. پل گالاتا از جاهای دیدنی استانبول است که سالانه گردشگران زیادی را بهسمت خود میکشاند. برای آن که استانبول را در جادوییترین حالت خود تجربه کنید، هنگام غروب خورشید به پل گالاتا بروید؛ زمانی که مرغهای دریایی فریادکشان در اطراف برج گالاتا پرواز میکنند.
منبع: tripaim.com
همه چیز درباره پل گالاتا استانبول:
پل گالاتا کجاست؟
منبع: tripaim.com
پل گالاتا در قلب استانبول روی شاخ طلایی قرار گرفته است. این پل از کاراکوی در شمال تا استانبول قدیم و مرکز محله سلطان احمد در جنوب میگذرد و به امینونو میرسد. پل گالاتا روبهروی مسجد جدید قرار دارد و شما میتوانید یکی از زیباترین مناظر استانبول را روی پل گالاتا ببینید؛ پلی که شمال و جنوب قسمت اروپایی استانبول را بههم متصل میکند. با عبور از روی پل گالاتا اگر بهسمت غرب نگاه کنید، اروپا را میبینید و اگر بهسمت شرق سر برگردانید از تنگه بسفر تا محله اسکودار (Üsküdar) و آسیا در برابر چشمان شما است. روی این پل، درست در انتهای شمالی کاراکوی، مستعمره جنوا در زمان بیزانس را نیز خواهید دید. پل گالاتا دو محله بیاوغلو و امینونو را بههم متصل میکند.
پل گالاتا تا خیابان استقلال ۳ کیلومتر (۱۰ دقیقه)، تا میدان تکسیم ۴ کیلومتر (۱۲ دقیقه)، تا فرودگاه استانبول ۴۵ کیلومتر (۴۰ دقیقه) و تا فرودگاه صبیحه گوکچن ۵۰ کیلومتر (۴۵ دقیقه) فاصله دارد. برای رفتن به این پل میتوانید از میدان تکسیم از مترو M2 استفاده کنید و با یک پیادهروی ۱۵ دقیقهای خود را به آنجا برسانید. از خود میدان تکسیم هم با ماشین در کمتر از ۱۰ دقیقه به پل گالاتا خواهید رسید. علاوه بر آن، میتوانید از خطوط اتوبوس 36T ،55T و 35C استفاده کنید.
تاریخچه پل گالاتا
منبع: turkishtravelblog.com
سلطان بایزید دوم در سال ۱۵۰۲ از دو نقاش مطرح آن زمان، لئوناردو داوینچی و میکل آنژ، درخواست کرد تا پلی روی خلیج شاخ طلایی طراحی کنند
استانبول شهری ساحلی است که در سواحل آن تنگه بسفر و دریای مرمره قرار دارد. این حجم از آبهای بزرگ تقسیمات طبیعی را میان شرق و غرب استانبول ایجاد کرده است. در طول قرنها تلاشهای زیادی برای احداث پلهای متعدد صورت گرفته تا این دو بخش را به هم متصل کنند؛ اما هیچکدام بهاندازه پل گالاتا موفق نبوده است.
پل گالاتا یکی از پلهای متعدد روی شاخ طلایی است که تاریخچهای جذاب دارد و پنج بار در پنج مکان مختلف بازسازی شده است. شما میتوانید این پل معروف را در بسیاری از عکسهای مجلههای مسافرتی ببینید؛ در حالی که صدها ماهیگیر قلابهای خود را از روی آن به پایین انداختهاند. بخشی از تاریخچه پل گالاتا را میتوان در کتابهای مطرحی همچون کتاب «بیگناهان خارج از کشور» مارک تواین بهعنوان پیوندی میان دو تمدن متفاوت خواند. روی این پل اگر به شرق و بهسمت آسیا یا به غرب و بهسمت اروپا نگاه کردید، این گفته را به یاد داشته باشید که پل گالاتا گذرگاهی به شهر قدیمی قسطنطنیه بوده است.
قدیمیترین پل ساخته شده روی خلیج شاخ طلایی در سال ۱۴۵۳ در زمان محاصره ترکیه به ثبت رسیده است. در اوایل قرن شانزدهم تصمیم بر این شد که پلی دائمی روی این خلیج ساخته شود. سلطان بایزید دوم در سال ۱۵۰۲ از دو طراح مطرح آن زمان، لئوناردو داوینچی و میکل آنژ، درخواست کرد تا پلی طراحی کنند که دو بخش اروپایی و آسیایی استانبول را بههم متصل کند.
تصویری از دفترچه یادداشت داوینچی، منبع: megacurioso.com
میکل آنژ این درخواست را رد کرد و داوینچی طرحی برای آن ارائه داد. لئوناردو داوینچی پلی تک دهانه با ستونهای دوتایی در دو انتها به طول ۲۵۰ متر، عرض هشت متر و ارتفاع ۲۴ متر (در ارتفاع ۴۰ متری از سطح دریا) طراحی کرد؛ اما بایزید دوم باور نداشت که چنین پروژهای در آن زمان محقق شود و آن را رد کرد. این پل در صورت احداث بلندترین پل جهان تا آن زمان محسوب میشد.
اساس ساختار پلی که داوینچی طراحی کرده بود، سه طاق و راهرویی بود که آن را حمایت میکردند. ۳۰۰ سال پس از طراحی داوینچی این ساختار بهعنوان اصلی در مهندسی پذیرفته شد. در همان زمان او بهاندازهای به طرح خود باور داشت که مایل بود برای تحقق آن خود به استانبول سفر کند و این تمایل را در نامهای به سلطان ابراز کرد. سالها بعد در سال ۱۹۵۲ نامه داوینچی به سلطان بایزید دوم در بایگانی کاخ توپکاپی پیدا شد.
پس از رد طرح داوینچی و عدم همکاری میکل آنژ، ساخت پل گالاتا تا قرن نوزدهم متوقف شد. در اوایل قرن نوزدهم سلطان محمود دوم (۱۸۰۸-۱۸۳۹) دستور ساخت پلی در فاصله بین دو آبراه «آزاپکاپی» (Azapkapi) و «اونکاپانی» (Unkapani) را داد. این پل در آن زمان با عنوان پل Hayratiye، پل اونکاپانی یا پل آتاتورک نیز شهرت داشت. پروژه پل Hayratiye توسط دریاسالاری به نام فوزی احمد پاشا با کمک کارگران و امکانات اسلحهخانه نیرو دریایی روی پانتونهایی متصل بههم ساخته شد و طولی در حدود ۵۰۰ تا ۵۴۰ متر داشت.
اولین پل گالاتا در ورودی شاخ طلایی، در سال ۱۸۴۵ توسط مادر سلطان عبدالمجید ساخته شد و بهمدت ۱۸ سال مورد استفاده قرار گرفت. برای متمایز کردن آن با پل قبلی از آن با عنوان پل جدید سیستر آتیک یاد میشد. اولین کسی که از روی این پل عبور کرد سلطان عبدالمجید و اولین نفری که از زیر این پل عبور کرد ناخدایی فرانسوی به نان مگنان (Magnan) با کشتی خود Cygne بود. سه روز اول افتتاح، عبور از این پل رایگان بود و پس از آن عوارضی به وزارت نیروی دریایی پرداخت میشد. این پل با دومین پل چوبی در سال ۱۸۶۳ جایگزین شد؛ پلی که به دستور سلطان عبدالعزیز توسط اتهم پرتف، در تدارک ورود ناپلئون سوم ساخته شد.
منبع: کجارو، عکاس: علیرضا کیخا
در سال ۱۸۷۰ برای ساختن پل سوم گالاتا قراردادی با شرکتی فرانسوی (به نام Forges et Chantiers de la Mediteranée) بسته شد؛ اما شروع جنگ بین فرانسه و آلمان این پروژه را به تعویق انداخت و در سال ۱۸۷۲ شرکتی انگلیسی (به نام G. Wells) ساخت آن را مجدد آغاز کرد. احداث این پل که ۴۸۰ متر طول و ۱۴ متر عرض داشت، در سال ۱۸۷۵ به پایان رسید. پل سوم که روی ۲۴ پانتون قرار داشت با هزینهای برابر با ۱۰۵ هزار لیر طلا ساخته شد. این پل تا سال ۱۹۱۲ مورد استفاده قرار میگرفت و در آن زمان به بالا دست کشیده شد تا جایگزین پل قدیمی شود.
ماهیگیران روی پل گالاتا رفتاری دوستانه دارند؛ گویی که به حضور گردشگران و دوربینهای آنها عادت کرده باشند
چهارمین پل گالاتا در سال ۱۹۱۲ توسط شرکتی آلمانی با هزینهای برابر با ۳۵۰ هزار لیر طلا به طول ۴۶۶ و عرض ۲۵ متر ساخته شد. این پل که هنوز تصویر آن در ذهن بسیاری از مردم باقی مانده است در سال ۱۹۹۲ در آتشسوزی بهشدت آسیب دید. در واقع پل چهارم روی پانتونهایی شناور بود که جریان طبیعی آب را مسدود کرده بود و مانع از این میشد که خیلج شاخ طلایی خود را از آلودگیها پاک سازد.
در اواخر دهه ۱۹۸۰، شهرداری برای جایگزینی این پل با پلی جدید برنامههایی را طراحی کرد. آتشسوزی منجر شد تا این برنامهها با سرعت بیشتری پیش بروند و در مدت کوتاهی پل جدید مدرنی ساخته شود که امروزه با نام پل گالاتا آن را میشناسند. بقایای پل قدیمی نیز در آن زمان به بخشهای بالاتری از شاخ طلایی نزدیک به محله هاسکوی منتقل شد. پل مدرن گالاتا در دو طبقه طراحی شده و شامل ۶ خط خودرو و دو خط تراموا و پیادهروی است.
پل گالاتا فعلی در دو مرحله تکمیل شد، طبقه اول پل در سال ۱۹۹۴، برای حمل و نقل عمومی و طبقه پایین برای رستورانها در سال ۲۰۰۳ به پایان رسید.
چرا باید از پل گالاتا دیدن کرد؟
منبع: کجارو، عکاس: ملکه زاوشی
هر سال هزاران نفر به استانبول سفر میکنند و شاید یکی از اولین سوالهایی که به ذهن بسیاری از گردشگران میرسد، این است که از کجا بازدید کنیم؟ اگر بهدنبال پاتوق مردم محلی باشید، درباره استانبول پاسخ به این سوال احتمالا یکی از این دو گزینه خواهد بود، خیابان استقلال و پل گالاتا؛ مکانهایی شلوغ و پرتردد با مغازهها و رستورانها و ساختمانهای تاریخی متعدد در اطراف که در آن هرکسی مشغول کسب و کار خود است.
منبع: havecamerawilltravel_com
پل گالاتا پیوندی نمادین میان استانبول قدیم در محله امینونو و استانبول مدرن است؛ از این جهت پل گالاتا دو فرهنگ متمایز را بههم متصل میکند
پل گالاتا، شریان اصلی جادهای است که دو منطقه مهم شهری را بههم متصل میکند و از آنجایی که مردم محلی و گردشگران باید در مسیر خود از آن عبور کنند به مرکز تجاری پر رونقی برای رستورانها و مغازهها بدل شده است. این پل همه چیز را بههم متصل میکند، ماشینها عبور میکنند؛ مردم پیادهروی میروند؛ کالاها حمل میشوند و در زیر پل نیز هیچ فعالیتی متوقف نشده است؛ زیرا بسیاری از کشتیها برای رسیدن به بندر باید از زیر پل حرکت کنند.
شما میتوانید روی پل گالاتا بدون اینکه کسی متوجه حضور شما شود زندگی روزمره مردم استانبول را تماشا کنید. در رستورانها و کافههای این پل طیف متفاوتی از آدمها را خواهید دید؛ از گردشگران تا مردم محلی که در پاخل رستوران، مقابل صفحه تلویزیونی بزرگ برای تماشای بازی فوتبال ترکیه جمع شدهاند.
ماهیگیران روی پل گالاتا رفتاری دوستانه دارند؛ گویی که به حضور گردشگران و دوربینهای آنها عادت کرده باشند. تماشای مردانی که هرروز در آفتاب و باران آنجا میایستند بهخودیخود لذتبخش است و میتواند ساعتها شما را به خود مشغول کند. آنها هر چند وقت یک بار ماهی را به آسمان پرتاب میکنند و پرندگان پیش از آنکه ماهی به زمین بخورد به قصد گرفتن، بهسمت آن حرکت میکنند و فرود میآیند.
منبع: safaraq
پل گالاتا جایی است که مردم محلی به آنجا میروند؛ آنها غذای ارزان میخورند، قلیان دود میکنند، قایقهای تفریحی کرایه میکنند و یک روز را با خانواده خود لذت میبرند. این پل فرصتی عالی برای تجربه زندگی واقعی در یکی از شهرهای بزرگ ترکیه است. فراموش نکنید که شما هم میتوانید تنها با پرداخت مبلغ اندکی سفری دریایی را در شاخ طلایی تجربه کنید.
پل گالاتا پیوندی نمادین میان استانبول قدیمی در محله امینونو، محل کاخ امپراتوری و موسسات مذهبی و سکولار اصلی امپراتوری عثمانی با مناطقی همچون گالاتا، بیاغلو، شیشلی و هاربیه محسوب میشود که بخش بزرگی از ساکنان این محلات را افراد غیر مسلمان، تجار و دیپلماتهای خارجی تشکیل میدادند. از این جهت پل گالاتا دو فرهنگ متمایز را بههم متصل میکند. «پیام صفا» (Peyami Safa)، نویسنده، در رمان فاتیح-هاربیه (Fatih-Harbiye) مینویسد:
شخصی که از فاتیح (در قسمت قدیمی استانبول) از طریق پل به هاربیه (در قسمت جدید) رفت، پا به تمدن و فرهنگ دیگری گذاشته است.
جدا از جایگاهی که پل گالاتا در داستانها دارد، ظاهر رمانتیک پل، آن را به موضوعی جذاب برای بسیاری از نقاشیها و حکاکیها بدل کرده است. این پل از طرفی به برج گالاتا و از سمت دیگر به بازار ادویه نزدیک است و اگر شما در حال گشتوگذار در استانبول باشید، در نهایت از روی آن عبور خواهید کرد. درمجموع پل گالاتا نقطه خوبی برای شروع سفر شما محسوب میشود؛ زیرا بهراحتی میتوانید خود را به نقاط دیگری همچون محله اسکودار و اورتاکوی (Ortakoy) در مسیر شاخ طلایی برسانید. کشتیهای زیادی از کنار پل به مکان مختلف استانبول میروند.
رستورانهای پل گالاتا
منبع: havecamerawilltravel_com
رستورانها و کافههای زیر پل گالاتا که از تفریحات شبانه استانبول محسوب میشوند، در تمام ساعتهای روز و شب نوشیدنی و غذا سرو میکنند و شما میتوانید در عین حال که حرکت کشتیها بهسمت اسکله را تماشا میکنید از طعم غذا نیز لذت ببرید. بیشتر رستورانهای زیر این پل از دو طرف چشماندازی به دریا دارند. در پل گالاتا غذاهای ترکی خوشمزه و ارزان فراوانی وجود دارند. شما میتوانید برای صرف غذا از ذرت داغ گرفته تا ساندویچ ماهی را به قیمت فقط به بهای پنج لیر پیدا کنید. در زیر این پل رفتن به رستورانهای پنج ستاره را فراموش کنید؛ زیرا غذاهای اطراف پل گالاتا بهاندازه هر وعده غذایی لذیذ دیگری لذتبخش است.
منبع: montenegro_for.me
ساندویچهای ماهی و فروشندگان آنها بخشی از فرهنگ محلی و هویت استانبول محسوب میشوند
جذابترین نکته در اطراف پل گالاتا کشتیها و قایقهایی هستند که در منطقه پخش شدهاند؛ جایی که گردشگران برای صرف انواع ماهی آن را ترجیح میدهند و کارگران کشتیها مشغول تهیه ماهی و سرو آن برای علاقهمندان به غذاهای دریایی هستند. در این قایقها و کشتیها ماهیها، کبابی و در نان ترکی بههمراه پیشغذا سرو میشوند.
قایقهایی که در منطقه امینونو و زیر پل گالاتا ساندویچ ماهی میفروشند، بخش مهمی از غذای خیابانی استانبول و غذای موردعلاقه گردشگران هستند، ساندویچهای ماهی و فروشندگان آنها بخشی از فرهنگ محلی محسوب میشوند؛ هرچند که در نظر برخی از مسئولان شهرداری ترکیه منظرهای ناخوشایند برای شبهجزیره تاریخی ایجاد میکنند. قدمت آنها به دهه ۱۹۶۰ برمیگردد، زمانی که ماهیگیران محلی شروع به نصب کبابپزهایی روی قایقهای خود کردند. آنها ماهی صید تازه را کباب میکردند و میفروختند و کمکم جای خود را در میان مردم محلی و گردشگران پیدا کردند.
در آغاز ماهیگیران محلی در نزدیکی برج گالاتا لنگر میانداختند؛ اما از سال ۲۰۰۷ شهرداری تصمیم گرفت که آنها را به ساحل امینونو منتقل کند. این قایقهای شلوغ با میزها و صندلیهای کوچک خود مکانی برای نشستن در مدت زمانی طولانی نیستند؛ اما سالها است که به نمادی برای غذاهای خیابانی استانبول بدل شدهاند.
منبع: dailysabah.com
اگر غذاهای خیابانی موردعلاقه شما نیستند، رستورانهای زیر پل گالاتا انواع غذاها از جمله ماهی تازه صید روزانه را سرو میکنند.
جاهای دیدنی اطراف پل گالاتا
برج گالاتا
برج گالاتا تا سال ۱۷۴۹ یکی از بلندترین سازههای استانبول محسوب میشد. این برج در زمان حکومت امپراتوری روم شرقی به نام «ماگالوس پیکرز» یا برج بزرگ و بعدها در دوره جنواییها به «برج مسیح» (Christeen Turris) شهرت پیدا کرد. یکی از افسانههای جذابی که برج گالاتا به آن شهرت دارد، عشق افسانهای است. رومیان بر این باور بودند که اگر زن و مردی هر دو برای اولین بار به برج گالاتا بروند و از بالای آن به استانبول نگاه کنند، طلسمی اتفاق میافتد که بر آن اساس حتما ازدواج خواهند کرد. این برج در طول تاریخ کاربریهای متفاوتی داشته و از آن بهعنوان زندان، برج دیدبانی و مکانی برای کنترل رفت و آمد کشتیها استفاده شده است.
برای ورود به برج گالاتا و طبقه همکف آن باید از چند پله سنگی بالا بروید. این برج را میتوان به سه بخش ورودی، رستوران و سکوی بازدید تقسیم کرد که سکوی تماشای برج گالاتا یکی از جذابترین بخشهای آن محسوب میشود. از روی سکوی تماشای در بالای این برج میتوانید سراسر استانبول و تمام آثار تاریخی مشهور آن را مشاهده کنید و به تماشای نمایی ۳۶۰ درجه از شهر استانبول بنشینید.
- آدرس: ترکیه، استانبول، محله برکتزاده (مشاهده روی نقشه)
باسیلیکا سیسترن
باسیلیکا سیسترن در مرکز شهر استانبول و محله سلطان احمد قرار گرفته است. این بنا تا پیش از ساخت زیرزمینی در زیر کلیسای باسیلیکا استوا و بدل شدن به سرداب کلیسا بخشی از میدان بزرگ شهر قسطنطنیه و زیرزمینی ساده بود. ژوستینین اول، پادشاه امپراتوری بیزانسی در ۱۵۰۰ سال پیش ضرورت ایجاد آبانباری دائمی را در زمان محاصره دشمن تشخیص و دستور احداث آبانبار باسیلیکا سیسترن را در نزدیکی کاخ بزرگ میدهد.
باسیلیکا سیسترن آبانباری با ظرفیت ذخیره بیش از ۸۰ هزار متر مکعب است. از این آبانبار بهمنظور تامین آب مورد نیاز کاخ بزرگ و ساختمانهای اطراف استفاده میشده است؛ اما پس از انتقال مقر حکومتی امپراتوری بیزانس، آبانبار باسیلیکا سیسترن دیگر مورد استفاده قرار نگرفت. این بنا توسط ۳۳۶ ستون مرمری استحکام یافته است که بسیاری از آنها از معابد ویران شده به این مکان منتقل شدهاند.
باسیلیکا سیسترن به قصری غرق شده شهرت دارد که در روزهای تابستانی در غارهای آن خلوتی بزرگ پدید میآید. بسیاری از سرستونهای این آبانبار زیبا حکاکی شدهاند و تاریخ و داستانهایی شگفتانگیز را در خود نگه داشتهاند. معماری این بنا بسیار چشمگیر و منحصربهفرد است و تقارن و عظمتی مثالزدنی را پدید آورده است. بنای باسیلیکا سیسترن در فاصله ۳٫۱ کیلومتری (۱۳ دقیقه) پل گالاتا قرار دارد.
- آدرس: ترکیه، استانبول، محله سلطان احمد، آب انیار باسیلکا (مشاهده روی نقشه)
منبع عکس: کجارو (عکاس: علیرضا کیخا)
کاخ دولما باغچه
کاخ دولما باغچه که در سالهای ۱۸۴۳ تا ۱۸۵۶ ساخته شده، در منطقه بشیکتاش استانبول بین شاخ طلایی و دریای مرمره قرار گرفته است. سلطان عبدالمجید با توجه به قدیمی شدن کاخ توپکاپی، دستور ساخت بنایی با معیارهای معماری مدرن و سبک اروپایی را میدهد و این بنا توسط معمار مشهور «گارابت بالیان» (Garabet Balyan) وپسر او «نیگوس بالیان» (Nigoğayos Balyan) طراحی شد.
کاخ دولما باغچه از جهت معماری به سه بخش خانوادگی (حرمسرا)، کاخ بیرونی و درونی تقسیم میشود
کاخ دولما باغچه بهمدت ۴۰۰ سال مقر حکومت شاهان عثمانی و محلی برای برگزاری جسات شورا و اداراه حکومت بوده است. سلطانهای عثمانی هیچگاه بهتنهایی در این کاخهای عظیم زندگی نمیکردند و معمولا کاخها محل زندگی خانواده، اقوام نزدیک، خدمتکاران و نگهبانان آنها نیز بود؛ بههمین جهت کاخ دولما باغچه از جهت معماری به سه بخش خانوادگی (حرمسرا)، کاخ بیرونی و درونی تقسیم میشود.
کاخ دولما باغچه فقط دارای دو آشپزخانه اصلی بوده که یکی از آنها با نام «مطبخ همایونی» صرفا به آمادهسازی غذای سلطان اختصاص داشته است. در این کاخ میتوانید تزیینات بینظیری همچون سقفهای طلاکوبی شده، چلچراغهای بوهمی عظیم، مبلمانهای مجلل و فرشهای دستبافت گرانقیمت را ببینید. کاخ دولما باغچه در فاصله ۲٫۸ کیلومتری (۸ دقیقه) پل گالاتا قرار دارد.
- آدرس : استانبول، ناحیه اروپایی بشیکتاش، محله ویشنزاده، خیابان دلما باغچه (مشاهده روی نقشه)
منبع: planetofhotels.com
موزه مادام توسو
ماری گروشولتز (Marie Grosholtz) که با نام ماری توسو یا مادام توسو نیز شناخته میشود در سال ۱۷۶۱ استراسبورگ فرانسه به دنیا آمد. گروشولتز اولین مجسمه مومی خود را در سال ۱۷۷۷ از ولتر ساخت و در سن ۱۷ سالگی بهعنوان معلم هنز مادام الیزابت، خواهر لویی شانزدهم فرانسه شروع به فعالیت کرد. او در سال ۱۷۵۹ با فرانسوا توسو ازدواج کرد و نام خانوادگی او را برگزید. مادام توسو پیش از ساخت مجسمه افراد، زندگی و آثار آنها را کاملا بررسی و مطالعه میکرد. او پس از مرگ کورتیوس میراث بزرگی از مجسمههای او را به ارث برد و نمایشگاههای متعددی از این مجموعه را در سراسر اروپا برگزار کرد.
اولین موزه مادام توسو در سال ۱۸۳۵ میلادی در لندن تاسیس شد و سالها بعد شعبههای دیگری از این موزه در کشورهای دیگری همچون هلند، آلمان، آمریکا، چین، تایلند، اتریش و ترکیه نیز راه افتاد. در موزه مادام توسو استانبول میتوانید مجسمههای متعددی از شخصیتهای مطرح سیاسی، هنری و ورزشی از جمله سلطان محمد فاتح، دیوید بکهام، داوینچی و آتاتورک را ببینید. موزه مادام توسو استانبول در ۲٫۷ کیلومتری (۱۱ دقیقه) پل گالاتا قرار دارد.
- آدرس: استانبول، منطقه بی اوغلو، خیابان استقلال (مشاهده روی نقشه)
منبع: thearabweekly.com
شما نیز تجربههای خود از سفر به استانبول و بازدید از پل گالاتا را با کجارو به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
پل گالاتا کجاست؟
پل گالاتا روی شاخ طلایی است و از کاراکوی در شمال تا استانبول قدیم و مرکز محله سلطان احمد در جنوب میگذرد.
نخستین بار از کدام هنرمندان برای طراحی پل گالاتا درخواست شده است؟
میکل آنژ و لئونارد داوینچی
رستورانها و کافههای اطراف پل گالاتا در چه ساعتهای فعالیت میکنند؟
در تمام ساعتهای روز و شب
جاهای دیدنی اطراف پل گالاتا کدامند؟
برج گالاتا، موزه مادام توسو، کاخ دولما باغچه، باسیلیکا سیسترن
نویسنده: شقایق وحیدی
عکسهای گالری از گوگلمپ (عکاسان: Kaan Karaiz، SuLEYMAN PEKMEZCI، Ivan Nordik، Emir Azim Zade)