کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

روستای فرهنگی کاتارا

دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۰
مطالعه 25 دقیقه
مسجد طلایی در دهکده فرهنگی کاتارا، منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: ناشناس
روستای فرهنگی کاتارا از جاهای دیدنی دوحه در قطر است و شامل بخش هایی نظیر سینما، مسجد، مرکز خرید و ساحل می شود.
تبلیغات
روستای فرهنگی کاتارا
  • مدت زمان بازدید از این جاذبه: بین ۲ تا ۳ ساعت
  • بازدید از این جاذبه رایگان است
  • Katara Cultural Village, Doha, Qatar
مسجد طلایی در دهکده فرهنگی کاتارا، منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: ناشناس
مشاهده روی نقشه
مسجد کاتارا در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: qatarmoments.com، عکاس: ناشناس
کوچه‌های مسقف در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: qlevents.qa، عکاس: ناشناس
خیابان های استریت ۲۱ در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام 21highst_katara@، عکاس: ناشناس
فرش و متکا در ساحل کاتارا، منبع عکس: edition.cnn.com، عکاس: ناشناس
برج‌های کبوتر در شب در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Ahmed Elsheikh
ساختمان‌هایی با معماری سنتی در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: telegraph.co.uk، عکاس: ناشناس

روستای فرهنگی کاتارا در دوحه، محلی عالی برای آشنایی با میراث غنی قطر، تماشای ساختمان‌هایی با معماری شگفت‌انگیز، حضور در گالری‌های هنری و گشت‌وگذار در مراکز خرید لوکس است.

«روستای فرهنگی کاتارا» (Cultural Village Katara) در سواحل شرقی دوحه قرار دارد و یکی از جاذبه‌های گردشگری معروف قطر به حساب می‌آید. هنگام حضور در این دهکده، گویی به دنیای دیگری قدم گذاشته‌اید؛ جایی که زندگی سنتی و مدرن در هم آمیخته است. در کاتارا می‌توانید آثار بهترین هنرمندان معاصر قطر را در گالری‌های هنری تماشا کنید، از صدای موسیقی ارکستر فیلارمونیک ملی در خانه اپرا لذت ببرید یا روی پلکان‌های آمفی‌تئاتر به تماشای فیلم مشغول شوید.

مساجدی با معماری و تزیینات زیبا، ساحلی مجهز به امکانات تفریحی، رستوران‌ها و کافه‌های شیک، گالری‌های هنری، مراکز خرید و... کاتارا را به یکی از جاهای دیدنی دوحه تبدیل کرده‌اند. در ادامه می‌توانید اطلاعات بیشتری از جاذبه‌های این دهکده فرهنگی به دست آورید.

کپی لینک

هرآنچه باید درباره روستای فرهنگی کاتارا بدانید:

فهرست مطالب
کپی لینک

روستای فرهنگی کاتارا کجاست؟

کاتارا در شمال شرق شهر دوحه، بین منطقه تجاری «خلیج غربی» (West Bay) و برج‌های مسکونی «مروارید» (The Pearl) واقع شده است. این دهکده از یک سمت به ساحل و از طرف دیگر به تپه‌های دوقلوی کاتارا منتهی می‌شود. دهکده فرهنگی کاتارا حدودا ۱۰ کیلومتر (۱۵ دقیقه با خودرو) با مرکز شهر دوحه فاصله دارد. فاصله این روستا تا فرودگاه بین‌المللی دوحه، حدود ۲۵ کیلومتر (۲۵ دقیقه) است.

فرش و متکا در ساحل کاتارا، منبع عکس: edition.cnn.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: edition.cnn.com، عکاس: نامشخص (ساحل کاتارا)

کپی لینک

مسیر دسترسی روستای فرهنگی کاتارا

  • دسترسی با مترو: مترو بهترین و ارزان‌ترین راه برای رسیدن به روستای فرهنگی کاتارا به حساب می‌آید. «ایستگاه متروی کاتارا» (Katara Metro Station) در خط قرمز، نزدیک‌ترین ایستگاه مترو به دهکده مزبور است. اگر از «سوق واقف» (Souq Waqif) وارد ایستگاه مترو در خط طلایی شوید، پس از یک ایستگاه باید مسیر خود را به خط قرمز تغییر دهید. در ششمین ایستگاه، به مقصد می‌رسید. ساعت کار مترو در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۵:۳۰ تا ۲۳:۵۹، روزهای پنجشنبه از ۵:۳۰ تا یک بامداد، روزهای جمعه از ۱۴ تا یک بامداد، روزهای شنبه از ۶ تا ۲۳:۵۹ است.
  • دسترسی با تاکسی: با استفاده از تاکسی‌های «کاروا» (Karwa) و «اوبر» (Uber) می‌توانید راهی روستای فرهنگی کاتارا شوید. کرایه تاکسی‌های کاروا در سال ۲۰۲۳ میلادی از چهار ریال قطر (حدود یک دلار) شروع می‌شود و در طول روز و شب برای هر کیلومتر به‌ترتیب باید ۶ ریال قطر (حدود ۱٫۵ دلار) و ۹ ریال قطر (حدود ۲٫۵ دلار) بپردازید. حداقل کرایه تاکسی‌های اوبر در دوحه در سال ۲۰۲۳ میلادی، هشت ریال قطر (حدود دو دلار) است و قیمت آن با توجه به مسافت افزایش می‌یابد.
کپی لینک

درباره روستای فرهنگی کاتارا

دهکده فرهنگی کاتارا با ۱,۰۰۰,۰۰۰ متر مربع وسعت، بزرگ‌ترین پروژه فرهنگی قطر است که در زمان «شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی» (Sheikh Hamad bin Khalifa Al Thani)، امیر سابق قطر، در سال ۲۰۱۰ ساخته شد.

هدف از احداث کاتارا به‌عنوان اولین دهکده فرهنگی در خاورمیانه، جلب توجه گردشگران به فرهنگ غنی کشور قطر، اشتراک میراث تاریخی آن و نمایش هنرهای مختلف بوده است. همچنین، این منطقه امکان آشنایی مردم با فرهنگ‌های مختلف جهان را فراهم می‌کند و آگاهی آن‌ها از تمدن‌های گوناگون را افزایش می‌دهد.

کوچه‌های مسقف در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: qlevents.qa، عکاس: ناشناس

منبع عکس: qlevents.qa، عکاس: نامشخص

دهکده فرهنگی کاتارا شبیه به هزارتویی با کوچه‌های باریک و سنگ‌فرش است که به‌لطف سایه‌بان‌ها می‌توان از گرمای هوا به آن‌ها پناه برد. این دهکده که جزو معروف‌ترین جاذبه‌ های گردشگری قطر محسوب می‌شود، طوری طراحی شده است که معماری عربی را زنده می‌کند.

کاتارا با سالن‌های تئاتر و کنسرت، گالری‌های هنری و امکانات پیشرفته، میزبان نمایشگاه‌ها، اجراهای هنری و جشنواره‌ های قطر در طول سال است. از جمله برنامه‌های فرهنگی و تفریحی در این دهکده می‌توان به جشنواره‌های مختلف در اعیاد مهم مسلمانان نظیر عید فطر، برنامه‌های متنوع در ماه رمضان، برگزاری کمپین‌های بشردوستانه، کلاس‌های هنری، جشنواره سالانه جاز اروپا، اجراهای فولکلور، نمایش فیلم‌، مسابقات حفظ قرآن، نمایشگاه‌های روز ملی قطر و... اشاره کرد.

کپی لینک

شرایط بازدید از روستای فرهنگی کاتارا

  • ساعت فعالیت: دهکده کاتارا همه‌روزه به‌صورت ۲۴ ساعته به روی گردشگران باز است؛ اما بسیاری از جاذبه‌ها مانند گالری‌های هنری اغلب فعالیت خود را از ساعت ۱۰ آغاز می‌کنند.
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: ورود به محوطه دهکده کاتارا کاملا رایگان است؛ هرچند اکثر تفریحات و جاذبه‌های آن شامل هزینه می‌شود.
گردشگر زن در کنار برج‌های کبوتر در روستای کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام visitqatar@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام visitqatar@، عکاس: نامشخص (برج‌های کبوتر)

  • چندین دستگاه خودپرداز در دهکده فرهنگی کاتارا وجود دارد که در صورت نیاز می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.
  • برای ادای نمازهای روزانه می‌توانید به مسجد طلایی و برای نماز جمعه، به مسجد کاتارا بروید.
  • سرویس‌های بهداشتی در بخش‌های مختلف روستای کاتارا تعبیه شده است.
  • قطر، کشوری مسلمان است و باید از قوانین پوشش گردشگران در آن مطلع باشید. لباس‌هایی بر تن کنید که شانه‌ها و زانوی شما را بپوشانند. ترجیحا لباس‌های گشاد یا لباس‌هایی از جنس پارچه‌های کتان، نخی و... استفاده کنید تا تحمل هوای گرم، برایتان آسان‌تر شود.
  • در ماه‌های گرم سال، بازدید خود از روستای فرهنگی کاتارا را به صبح زود یا حوالی غروب خورشید موکول کنید؛ به این ترتیب، از هوای گرم در امان می‌مانید و نور عالی برای عکاسی خواهید داشت. در طول زمستان می‌توانید هر زمان از روز را برای بازدیدتان انتخاب کنید. در واقع، بهترین زمان سفر به دهکده کاتارا را می‌توان فصل زمستان دانست.
  • برای اقامت در روستای فرهنگی کاتارا می‌توانید به «های استریت رزیدنس ۲۱» (21 High Street Residence) بروید که یکی از بهترین هتل‌ های دوحه است و تقریبا به‌اندازه پنج دقیقه پیاده‌روی با ساحل کاتارا فاصله دارد.
کپی لینک

وجه تسمیه کاتارا

«کاتارا» از ۱۵۰ سال پس از میلاد، اولین و قدیمی‌ترین نامی بوده که در نقشه‌های جغرافیایی برای قطر استفاده شده است. «کلادیوس بطلمیوس» (Claudius Ptolemaeus)، ستاره‌شناس و جغرافی‌دان، نقشه‌ای در سال ۱۵۰ پس از میلاد ترسیم کرد که نام کاتارا برای کشور قطر به کار رفته بود. علاوه بر این نقشه که در فاصله سال‌های ۸۸۲ تا ۱۴۷۷ میلادی منتشر شد، در «اطلس تاریخی اسلام» (Historical Atlas of Islam) که در سال ۱۹۸۱ به انتشار رسید، از قطر با نام کاتارا یاد شده بود.

ساختمان‌هایی با معماری سنتی در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: telegraph.co.uk، عکاس: ناشناس

منبع عکس: telegraph.co.uk، عکاس: نامشخص (مسجد کاتارا و برج‌های کبوتر)

دلبستگی به ریشه‌های باستانی در کنار مدرن‌سازی و استفاده از فناوری‌های روز، شالوده ارزش‌های قطری را تشکیل می‌دهند؛ از همین رو، مقامات فرهنگی کشور تصمیم گرفتند که نام قدیمی سرزمین خود را زنده کنند و ضمن حفظ پیوندشان با میراث باستانی کشور، جایگاه خاص قطر را از ابتدای تاریخ گرامی بدارند.

کپی لینک

جاهای دیدنی روستای فرهنگی کاتارا

فهرست مطالب
کپی لینک

مسجد کاتارا

«مسجد کاتارا» (Katara Mosque) که گاهی اوقات به آن «مسجد آبی کاتارا» (Blue Mosque of Katara) نیز گفته می‌شود، توسط «زینب فاضل اوغلو» (Zeynep Fadilloglu)، معمار معروف ترکیه‌، طراحی شده است. این مسجد را می‌توان یکی از زیباترین مساجد قطر دانست.

مسجد کاتارا در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: qatarmoments.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: qatarmoments.com، عکاس: نامشخص

طراحی معماری داخلی و خارجی مسجد کاتارا نظیر مناره، گنبد و محراب آن، از معروف‌ترین مساجد جهان اسلام الهام گرفته شده است. کاشی‌کاری‌ها و میناکاری‌های ایرانی و ترکی به رنگ‌های آبی و طلایی، زینت‌بخش این مسجد شده‌‌اند و آن را از ساختمان‌های اطراف متمایز کرده‌اند. کاشی‌های سرامیکی که با دست روی آن‌ها نقاشی شده است، جذابیتی دوچندان به جاذبه مزبور بخشیده‌اند.

کپی لینک

برج‌ های کبوتر

«برج‌های کبوتر» (Pigeon Towers) گوشه‌ای از میراث قطری-عربی را به نمایش می‌گذارند. سه برج کبوتر در مجاورت مسجد کاتارا و دو برج دیگر در ساحل شرقی دهکده فرهنگی کاتارا قرار دارند. برج‌های نزدیک به مسجد کاتارا در سال ۲۰۲۲ تخریب و دوباره با استانداردهای بالاتری ساخته شدند.

برج‌های کبوتر در شب در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Ahmed Elsheikh

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Ahmed Elsheikh

کبوترها در میراث عربی از اهمیت بالایی برخوردار هستند؛ زیرا از آن‌ها برای ارسال پیام استفاده می‌شد. پرورش کبوتر همچنان سرگرمی معروف برای بسیاری از قطری‌ها و شهروندان حاشیه خلیج فارس است.

برج‌های کبوتر از گل ساخته شده‌اند تا پناهگاهی امن برای کبوترها باشند. این برج‌ها، قطری حدود ۴٫۲۵ متر دارند و ارتفاعشان به ۱۵ متر نیز می‌رسد. برج‌های مزبور که می‌توانند حدود ۱۴,۰۰۰ کبوتر را در خود جای دهند، سوراخ‌های کوچکی برای محافظت از کبوترها در برابر پرندگان شکاری مانند جغد، شاهین و کلاغ دارند.

برج‌های کبوتر در بین گردشگران از محبوبیت بسیاری برخوردار هستند و یکی از جاذبه‌های اصلی قطر برای عکس‌های یادگاری به حساب می‌آیند.

کپی لینک

مسجد طلایی

«مسجد طلایی» (Gold Mosque) کوچک‌تر از مسجد کاتارا است؛ اما از نظر زیبایی دست‌کمی از آن ندارد. قطعات موزاییکی طلایی‌رنگ که در نمای این سازه کار شده‌اند، زیر نور خورشید چنان درخششی دارند که هر بیننده‌ای را محو تماشای خود می‌کنند.

مسجد طلایی روستای کاتارا، منبع عکس: flickr.com، عکاس: CamelKW

منبع عکس: flickr.com، عکاس: CamelKW

مسجد طلایی به سبک معماری عثمانی ساخته شده است و در داخل آن، مجموعه متنوعی از تزیینات موزاییک به چشم می‌خورد. برخی از بخش‌ها مزین به موزاییک‌های طلایی هستند؛ ضمن اینکه برخی نقاط آن با موزاییک‌های شیشه‌ای تزیین شده‌اند.

کپی لینک

آمفی‌تئاتر کاتارا

«آمفی‌تئاتر کاتارا» (Katara Amphitheatre) که با نام «سالن چندمنظوره کاتارا» (Katara Multi-Purpose Hall) نیز شناخته می‌شود، در طول سال میزبانی از رویدادهای فرهنگی متعددی را بر عهده دارد. این سازه با مساحتی بالغ بر ۳,۲۷۵ متر مربع، به سبک یونانی ساخته شده است؛ هرچند ویژگی‌های معماری اسلامی نظیر ورودی‌های طاقی‌شکل، در آن به چشم می‌خورد.

فضای داخلی آمفی تئاتر روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس:، عکاس: ناشناس

منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: نامشخص

آمفی‌تئاتر کاتارا برای ۵,۰۰۰ تماشاگر گنجایش دارد. هنگام نشستن روی سکوهای آن می‌توانید از تماشای منظره دریا و همین طور دهکده فرهنگی کاتارا نهایت لذت را ببرید.

کپی لینک

های استریت ۲۱

«های استریت ۲۱» (21 High Street)، خیابانی مملو از فروشگاه‌های لوکس از جمله فروشگاه فرانسوی «گالری لافایت» (Galeries Lafayette) است. سیستم خنک‌کننده قدرتمندی در فضای باز این خیابان وجود دارد؛ بنابراین، در تمام طول سال می‌توانید به‌راحتی در آن قدم بزنید و حتی غذای خود را در فضای باز یکی از کافه‌ها میل کنید.

خیابان های استریت ۲۱ در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام 21highst_katara@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام 21highst_katara@، عکاس: نامشخص

رستوران‌ها و کافه‌های زنجیره‌ای بین‌المللی در های استریت ۲۱ مشغول به کار هستند و با تنوع گسترده‌ای از غذاها و نوشیدنی‌ها در منوی خود، هر گردشگری را برای چشیدن طعم بهترین غذاهای سنتی، نوشیدنی‌ها و دسرهای قطر وسوسه می‌کنند.

کپی لینک

مرکز هنری کاتارا

«مرکز هنری کاتارا» ‌(Katara Art Center) در سال ۲۰۱۲ فعالیت خود را آغاز کرد. در اینجا، هنرمندان، طراحان و عموم مردم از هر سن‌وسالی می‌توانند آگاهی بیشتری از هنر معاصر و رشته‌های هنری خلاقانه به دست آورند.

نمایشگاه نقاشی در مرکز هنری کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام kataraartcenter@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام kataraartcenter@، عکاس: نامشخص

مرکز هنری کاتارا شامل فضاهای نمایشگاهی و فروشگاه هنر می‌شود؛ ضمن اینکه میزبانی از رویدادهای مختلف فرهنگی و هنری را بر عهده دارد. علاوه بر این مرکز، سالن‌ها و گالری‌های دیگری در دهکده فرهنگی کاتارا مشغول به کار هستند که برای میزبانی از کنفرانس‌ها، سمینارها و نمایشگاه‌های متعدد استفاده می‌شوند.

کپی لینک

افلاک نمای الثریا

«افلاک‌نمای الثریا» (Al Thuraya Planetarium) یکی از جاهای دیدنی روستای کاتارا به شمار می‌رود که شامل گنبدی مجهز به سیستم دیجیتالی است و می‌تواند حدود ۲۰۰ بازدیدکننده را به سفری نجومی ببرد. الثریا که مساحتی بالغ بر ۲,۲۴۰ متر مربع دارد، علاوه بر نمایشگاه‌های جذاب در رابطه با نجوم، زمین‌شناسی و اقیانوس‌ها، بازدیدکنندگان را با نقش نجوم در تاریخ و سنت‌های مذهبی قطر آشنا می‌کند.

کره شکافته شده در مرکز افلاک نمای الثریا در کاتارا، منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: نامشخص

افلاک‌نمای الثریا دارای ویژگی‌های منحصربه‌فردی است؛ به‌عنوان مثال، ابزار شگفت‌انگیزی برای پردازش تصاویر سه‌بعدی و نمایش آن‌ها روی صفحه اصلی گنبد دارد.

موزه‌ای در داخل افلاک‌نمای الثریا قرار گرفته که در آن اتفاقات نجومی و تاریخی مانند معجزه شکافته‌شدن ماه به دست حضرت محمد (ص) به نمایش گذاشته شده است. ماه شکافته‌شده را شاید بتوان محبوب‌ترین اثر این موزه دانست. ماکت سیارات منظومه شمسی در اندازه‌های مختلف، نمونه مدل‌هایی از شاتل‌های فضایی و لباس فضانوردی نیز در موزه وجود دارد.

کپی لینک

ساحل کاتارا

  • موقعیت:مشاهده روی نقشه
  • ساعت فعالیت: ساحل از ۱۵:۳۰ تا ۲۳ فعالیت می‌کند. استفاده از ساحل برای ورزش‌های آبی از ساعت ۱۵:۳۰ تا غروب خورشید امکان‌پذیر است.
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: ورود به ساحل برای کودکان زیر ۱۸ سال رایگان و برای بزرگ‌سالان ۱۰ ریال قطر (حدود سه دلار) است؛ اما برای تفریحات آن باید هزینه بپردازید که قیمت‌ها از ۵۰ ریال قطر (حدود ۱۴ دلار) شروع می‌شود.

«ساحل کاتارا» (Katara Beach)، ساحل عمومی بزرگی به طول حدود ۱٫۵ کیلومتر در روستای فرهنگی کاتارا است که امکانات تفریحی متعددی برای همه گروه‌های سنی دارد. این ساحل که از محبوب‌ترین سواحل قطر به شمار می‌رود، به دو بخش تقسیم شده که یکی برای مردان بزرگسال و دیگری برای خانواده‌ها، زنان و کودکان است.

امکانات رفاهی در ساحل کاتارا، منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: نامشخص

از جمله ورزش‌های آبی ساحل کاتارا می‌توان به اسکی روی آب، «ویک بردینگ» (WakeBoarding) و «نی‌بوردینگ» (KneeBoarding) اشاره کرد. قایق‌سواری نیز جذابیت‌های خاص خود را در ساحل دارد که امکان انجام‌دادن آن با قایق‌های تندرو، قایق‌های پدالی و قایق‌های سنتی «جهاز» (Dhow) مهیا است. علاوه بر این، کودکان در محوطه بازی مخصوصی می‌توانند خود را با ساخت قلعه‌های شنی، شنا و غیره سرگرم کنند.

از آنجا که چندین رستوران و کافی‌شاپ در ساحل کاتارا مشغول به کار هستند، برای رفع خستگی و چشیدن غذاهای لذیذ، گزینه‌های متنوعی پیش رو دارید.

کپی لینک

تپه‌ های کاتارا

«تپه‌های کاتارا» (Katara Hills) در شمال و جنوب دهکده فرهنگی کاتارا قرار دارند و یکی از بزرگ‌ترین پارک‌ های قطر و دوحه هستند. مساحت کل تپه‌ها به ۳۲,۷۰۰ متر مربع می‌رسد و شامل انواع گیاهان زینتی و درختانی می‌شوند که از کشورها و قاره‌های مختلف به دوحه آورده شده‌اند.

فضای سرسبز تپه‌های کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Bohemian Edeza

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Bohemian Edeza

محیط سرسبز، آب‌نماها و مسیرهای پیاده‌روی در تپه‌های کاتارا، محلی ایدئال برای گردشگران ایجاد کرده‌اند تا علاوه بر پیاده‌روی، پیک‌نیک متفاوتی داشته باشند.

بسیاری از علاقه‌مندان نیز از تپه‌های کاتارا بالا می‌روند تا غروب تماشایی خورشید و دریا را به نظاره بنشینند. ضمن اینکه از فراز تپه‌ها می‌توان چشم‌انداز مسجد کاتارا، گالری لافایت، برج‌های کبوتر و مرکز خرید کودکان را تماشا کرد.

کپی لینک

خانه اپرای کاتارا

«خانه اپرای کاتارا» (Katara Opera House)، خانه ارکستر فیلارمونیک قطر محسوب می‌شود که به مرکز موردعلاقه برخی از هنرمندان و نوازندگان سرشناس جهان تبدیل شده است.

فضای داخلی خانه اپرای کاتارا، منبع عکس: qlevents.qa، عکاس: ناشناس

منبع عکس: qlevents.qa، عکاس: نامشخص

خانه اپرای کاتارا تلفیقی از معماری مدرن و طراحی سنتی اسلامی را به نمایش می‌گذارد. این مرکز هنری و فرهنگی که برای میزبانی از ۵۵۰ نفر گنجایش دارد، در تراس سلطنتی و سالن‌های مخصوص پذیرای افراد خاص و سرشناس است.

کپی لینک

موزه تمبرهای پستی عربی

  • موقعیت:مشاهده روی نقشه
  • ساعت فعالیت: یکشنبه تا پنجشنبه از ۹ تا ۲۱؛ جمعه از ۱۵:۳۰ تا ۲۱؛ شنبه از ۹ تا ۱۲ و ۱۷ تا ۲۰
  • قیمت بلیط: رایگان

«موزه تمبرهای پستی عربی» (Arab Postal Stamps Museum)، جاذبه کوچکی در نزدیکی مسجد کاتارا است که سال ۲۰۱۰ افتتاح شد. این محل که از متفاوت‌ترین موزه‌ های قطر محسوب می‌شود، تمبرهایی از ۲۲ کشور عربی با قدمت بیش از ۳۰ سال را در معرض دید قرار داده است.

موزه تمبرهای پستی عربی، منبع عکس:، عکاس: ناشناس

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Piotr

موزه تمبرهای پستی عربی، تاریخچه کاملی از تمبرها، کارت‌پستال‌ها و کارت‌های اعتباری تاریخی را به نمایش می‌گذارد؛ ازهمین‌رو، بازدید از این مجموعه به علاقه‌مندان کمک می‌کند تا با رویدادها، تاریخ و فرهنگ‌های ملل عرب بیشتر آشنا شوند.

کپی لینک

سینما کاتارا

چندین سینمای عالی در دوحه وجود دارد؛ اما برای تماشای جدیدترین فیلم‌های دنیا، «سینما کاتارا» (Katara Cinema) یکی از بهترین گزینه‌ها است. سیستم‌های پیشرفته صوتی و تصویری باعث شده‌اند که تماشای فیلم در این سینما به تجربه‌ای به‌یادماندنی تبدیل شود.

سینمای وی آی پی در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: thepeninsulaqatar.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: thepeninsulaqatar.com، عکاس: نامشخص

در سینما کاتارا می‌توانید بدون اینکه صندلی خود را ترک کنید، غذا و نوشیدنی سفارش دهید. همچنین این سینما برای اولین بار در قطر مجهز به بالکن‌های اختصاصی برای یک خانواده یا گروه چهارنفره شد تا تجربه متفاوتی را برای مهمانان خود رقم بزند.

کپی لینک

مرکز خرید کودکان

  • موقعیت:مشاهده روی نقشه
  • ساعت فعالیت: یکشنبه تا پنجشنبه از ۱۳ تا ۲۲؛ جمعه و شنبه از ۱۰ تا ۲۲

«مرکز خرید کودکان» (Children’s Mall) تجربه خرید منحصربه‌فردی را برای کودکان به وجود می‌آورد و پاسخگوی تمام نیازهای آن‌ها از لباس و سرگرمی تا آموزش است. این مرکز خرید سه طبقه، به جعبه هدیه غول‌پیکری شباهت دارد که در همان نگاه اول، هر کودکی را محو تماشای خود می‌کند.

ساختمان مرکز خرید کودکان دوحه به شکل جعبه کادویی، منبع عکس: اینستاگرام oliolidoha@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام oliolidoha@، عکاس: نامشخص

طراحی معماری و فضای پرجنب‌وجوش مرکز خرید کودکان کاتارا، حتی کودک درون والدین را دوباره زنده می‌کند و به‌معنای واقعی کلمه، هدیه‌ای ارزنده برای شادی خانواده‌ها است. اسباب‌بازی، پوشاک، وسایل مربوط به مدرسه، تنقلات و... در این محل به فروش می‌رسد.

بهترین بخش مرکز خرید کودکان، موزه‌ای مختص به کودکان به نام «اولی‌اولی دوحه» (OliOli Doha Children's Museum) است که با ترکیب فناوری و بازی‌های فیزیکی، لحظات شاد و آموزنده‌ای را برای کودکان و نوجوانان می‌سازد.

کپی لینک

موزه کودکان اولی‌ اولی دوحه

  • آدرس: «مرکز خرید کودکان» (Children's Mall) (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:olioli.qa
  • اینستاگرام:oliolidoha@
  • ساعت فعالیت: یکشنبه تا پنجشنبه از ۱۳ تا ۲۱؛ شنبه و جمعه از ۱۰ تا ۲۱
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: بلیط استاندارد برای مدت‌زمان دو ساعت شامل ۱۳۵ ریال قطر (حدود ۳۷ دلار) برای کودکان دو تا ۱۶ سال و ۶۷ ریال قطر (حدود ۱۸ دلار) برای کودکان ۱۲ تا ۲۳ ماهه است. خرید بلیط برای هر کودک امکان ورود رایگان یک بزرگسال را فراهم می‌کند و برای هر بزرگسال اضافی باید مبلغ ۴۵ ریال قطر (حدود ۱۲ دلار) پرداخت شود. بلیط عصرگاهی برای مدت‌زمان دو ساعت، ۲۵۰ ریال قطر (حدود ۶۸ دلار) هزینه برمی‌دارد. والدینی که وقت کافی برای حضور در این مجموعه را ندارند، با خرید بلیط عصرگاهی می‌توانند کودکان بالای چهار سال را به مسئولان شهربازی بسپارند تا لحظات شادی داشته باشند.
  • رده سنی: کودکان ۳ تا ۱۲ سال

«موزه کودکان اولی‌اولی دوحه»، مقصد فوق‌العاده‌ای برای سرگرمی خانواده‌ها است. کودکان در این شهربازی سرپوشیده بزرگ می‌توانند فعالیت‌های عملی مختلفی انجام دهند و در فضاهایی که برای پرورش خلاقیت، کنجکاوی و تخیل آن‌ها طراحی شده است، تجربه‌های منحصربه‌فردی داشته باشند.

فضای داخلی موزه کودکان اولی اولی دوحه، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: ناشناس

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: نامشخص

بازی‌های موزه کودکان اولی‌اولی دوحه فقط به کودکان اختصاص ندارد و بزرگ‌سالان نیز می‌توانند به‌خوبی سرگرم شوند. «گالری آب» (Water Gallery) یکی از بخش‌های جذاب این شهربازی است که به کودکان امکان آب‌بازی، رقص زیر باران، آزمایش‌های علمی و آشنایی با موضوعاتی نظیر چگالی، گرانش و... را می‌دهد.

«پارک آینده تیم‌لب»‌ (teamLab Future Park) فضایی جادویی در اختیار کودکان و بزرگ‌سالان می‌گذارد تا هنر و تخیل خود را به چالش بکشند. آشنایی با نحوه کار طبیعت در مزرعه تعاملی میوه و همین طور ساخت موسیقی در «ارکستر لایت بال» (Light Ball Orchestra)، از جمله تفریحات این بخش هستند.

«آزمایشگاه خلاقانه» (Creative Lab)، «گالری جنبشی» (Kinetic Gallery) و «کره شگفت‌انگیز» (Wonder Sphere) از بخش‌های مهیج موزه کودکان اولی‌اولی به شمار می‌روند.

کپی لینک

هنرهای خیابانی

قدرت طبیعت

«قدرت طبیعت» (The Force of Nature)، مجسمه‌ای دیدنی در بیرون آمفی‌تئاتر کاتارا است و مادر طبیعت را به تصویر می‌کشد که با تکه‌ای‌ پارچه، دنیا را در کنترل خود دارد. این اثر، ناتوانی بشر در برابر طبیعت را نشان می‌دهد. «لورنزو کوئین» (Lorenzo Quinn) با ترکیبی از برنز، آلومینیوم و فولاد، اثر هنری مزبور را ساخته است.

مجسمه مادر طبیعت در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Luis Orozco

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Luis Orozco

سه میمون گاندی

«سه میمون گاندی» (Gandhi's Three Monkeys) اثری از «سوبود گوپتا» (Subodh Gupta)، هنرمند هندی، هستند و از ظروف آشپزی، سطل‌های بازیافتی، کاسه‌های شیشه‌ای و... برای ساخت آن‌ها استفاده شده است. این مجسمه‌ها شامل سه سر انسان می‌شوند که با ماسک گاز، به‌شکل سرباز و دیگری با کلاه پارچه‌ای تروریست‌ها نشان داده شده‌اند. آن‌ها به استعاره معروف گاندی از سه میمون خردمند اشاره دارند که هر میمون نمایانگر یکی از شعارهای زیر است:

گوشت را بر بدی ببند. دهانت را به دشنام باز نکن. چشمت را بر زشتی فرو بند.
مجسمه سه میمون گاندی در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: qm.org.qa، عکاس: ناشناس

منبع عکس: qm.org.qa، عکاس: نامشخص

تیزشاخ پیش می‌رود

  • آدرس: ساختمان ۴۰

«تیزشاخ پیش می‌رود» (Oryx Going Ahead)، شاهکار «مارتین رون» (Martin Ron)، هنرمند خیابانی معروف آرژانتینی، است که روی دیوار ساختمانی در دهکده فرهنگی کاتارا خودنمایی می‌کند. این نقاشی دیواری ۱۱ متری، تیزشاخی عربی را نشان می‌دهد که نقشه کشور قطر روی پیشانی آن قرار دارد. این حیوان از میان دیواری می‌گذرد که می‌توان خط افق دوحه را پشت سر آن مشاهده کرد. مارتین رون در این نقاشی ارزشمند، غرور و قدرت مردم قطر را برجسته کرده است.

نقاشی تیزشاخ عربی در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام graffitiartmagazine@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام graffitiartmagazine@، عکاس: نامشخص

کپی لینک

رستوران‌ها و کافه‌های روستای فرهنگی کاتارا

فهرست مطالب
کپی لینک

رستوران البیسانه

«رستوران البیسانه» (Al Bisana Restaurant) بهترین غذاهای فلسطینی و عربی را با مواد تازه و درجه یک، تهیه و سرو می‌کند. این رستوران بیشتر به‌خاطر دسر خوشمزه کنافه و غذای شاورما شناخته می‌شود؛ هرچند در منوی آن، صبحانه، سالاد، «فطایر» (Fatayer؛ نوی پای گوشت) و ماکتیل به چشم می‌خورد.

فضای بیرونی رستوران البیسانه، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Miled Moukhtafe

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Miled Moukhtafe

فضای دنج و راحت رستوران البیسانه در محیط روباز و سرپوشیده باعث شده است که بسیاری از خانواده‌ها و دوستان، از این محل برای صرف غذاهای لذیذ استفاده کنند.

کپی لینک

رستوران ارض کنعان

  • آدرس: ساختمان B26 (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:ardcanaan.com
  • اینستاگرام:ardcanaan@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا چهارشنبه از ۸ تا ۲۳:۳۰؛ پنجشنبه و شنبه از ۸ تا ۳۰ دقیقه بامداد؛ جمعه از ۸ تا ۱۱ و ۱۲:۳۰ تا ۳۰ دقیقه بامداد

«رستوران ارض کنعان» (Ard Canaan Restaurant) یکی از رستوران‌های دوحه است که حال‌وهوای فلسطین را برای مشتریان زنده می‌کند. از تزیینات ظریفی که یادآور مسجدالاقصی هستند تا غذاخوری اصلی که دکوراسیونی مشابه خانه‌های قدیمی فلسطینیان دارد، در هر گوشه از رستوران ارض کنعان، داستانی نهفته است.

میز غذا در رستوران ارض کنعان در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: doha.directory، عکاس: ناشناس

منبع عکس: doha.directory، عکاس: نامشخص

ستون‌های سنگی عظیم، فواره، پنجره‌هایی با شیشه‌های رنگارنگ، کاشی‌های سرامیکی رنگی و لوسترهای زیبا، فضای بسیار باشکوهی برای رستوران ارض کنعان به وجود آورده‌اند.

در منوی رستوران ارض کنعان، از شیش طاووق یا شیش تاووک (جوجه‌کباب عربی) تا حمص، متبل کدو، سالاد تبوله و... در نظر گرفته شده است.

کپی لینک

کافه ۹۷۴ دیلایتس

  • آدرس: های استریت ۲۱، گالری لافایت (مشاهده روی نقشه)
  • اینستاگرام:974delightsqatar@
  • ساعت کاری: شنبه تا چهارشنبه از ۱۰ تا ۲۳:۳۰؛ پنجشنبه از ۱۰ تا ۲۴؛ جمعه از ۱۵ تا ۲۴

کافه «۹۴۷ دیلایتس»(974 Delights) که در زیر گنبد شیشه‌ای گالری لافایت قرار دارد، بهشتی رویایی برای عاشقان شکلات، شیرینی و دسر‌های خوش‌رنگ‌ولعاب است.

فضای داخلی ۹۷۴ دیلایتس در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام 974delightsqatar@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام 974delightsqatar@، عکاس: نامشخص

هنرمندان شیرینی‌پز کافه ۹۷۴ دیلایتس که در سطح بین‌المللی آموزش دیده‌اند، در تهیه کیک‌های تولد، شکلات‌ها و ترافل‌های دست‌ساز و... مهارت فوق‌العاده‌ای دارند. طعم این خوراکی‌های خوشمزه را می‌توانید با یک فنجان قهوه تکمیل کنید.

کپی لینک

رستوران بوهو سوشال

  • آدرس: خیابان شکسپیر، «کلوپ کاتارا» (Katara Club)، طبقه دوم (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:bohosocialqatar.com
  • اینستاگرام:bohosocialqatar@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا چهارشنبه از ۹ تا ۲۳:۳۰؛ پنجشنبه و جمعه از ۹ تا ۲۴

«بوهو سوشال» (BOHO Social) یکی از رستوران‌های شیک در دهکده فرهنگی کاتارا محسوب می‌شود که دکوراسیون بوهمیایی آن، فضای دنجی برای استراحت و صرف غذا فراهم کرده است.

فضای داخلی رستوران بوهو سوشال در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Sarah Khatib

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Sarah Khatib

منوی بوهو سوشال شامل غذاهای متنوعی است که مشتریان را راهی سفری لذت‌بخش به آمریکا، آسیا، جنوب اروپا و خاورمیانه می‌کند. صبحانه، سالاد و پیش‌غذا (سالاد شاه خرچنگ آلاسکایی، سالاد پنیر بوراتا)، غذای اصلی (راویولی قارچ، مرغ کبابی مدیترانه‌ای، ریزوتوی لبو)، منوی کودکان، دسر، چای و... در این رستوران سرو می‌شود.

در رستوران بوهو سوشال این امکان برایتان مهیا است تا در فضای داخلی رستوران، تراس یا یکی از سه سالن خصوصی، غذا میل کنید که همگی مناظری دیدنی از خلیج فارس را پیش روی شما می‌گذارند.

کپی لینک

کافه پوشکین

  • آدرس: های استریت ۲۱، گالری لافایت (مشاهده روی نقشه)
  • اینستاگرام:cafepouchkineqatar@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا چهارشنبه از ۱۰ تا ۲۲؛ پنجشنبه از ۱۰ تا ۲۴؛ جمعه از ۱۵ تا ۲۴

«کافه پوشکین» (Cafe Pouchkine) از سال ۱۹۹۹ به‌عنوان رستوران، چای‌خانه و شیرینی‌فروشی در مسکو مشغول به کار بوده است و اکنون دو شعبه آن در روستای فرهنگی کاتارا و شهر لوسیل، از معروف ترین شهرهای قطر، پذیرای مشتریان هستند.

مشتری زن در کافه پوشکین روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام cafepouchkineqatar@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام cafepouchkineqatar@، عکاس: نامشخص

فهرست کاملی از چای‌ها و قهوه‌های باکیفیت، همراه با اسکون‌های خوشمزه، مرنگ، ماکارون، ساندویچ‌های کوچک، شیرینی‌ها و دسرها، هر کسی را برای گذران لحظاتی دلنشین در کافه پوشکین ترغیب می‌کنند. این کافه در دو فضای روباز و سرپوشیده به مشتریان خدمات می‌دهد.

کپی لینک

سنان فود هال

  • آدرس: های استریت ۲۱ (مشاهده روی نقشه)
  • ساعت فعالیت: شنبه تا چهارشنبه از ۱۰ تا ۲۲؛ پنجشنبه از ۱۰ تا ۲۴؛ جمعه از ۱۵ تا ۲۴

«سنان فود هال» (Snan Food Hall) یکی از متفاوت‌ترین تجربه‌های غذایی در دوحه را برایتان رقم خواهد زد. ساختمان این مرکز از آهن فرفورژه و سقفی با شیشه‌های رنگی ساخته شده و محلی چشم‌نواز برای ثبت عکس‌های اینستاگرامی است.

فضای داخلی اسنان هال فود در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: 21highst.net، عکاس: ناشناس

منبع عکس: 21highst.net، عکاس: نامشخص

هدف از ساخت سالن غذای باشکوه سنان را می‌توان ارائه بهترین محل در کل قطر برای خرید مواد غذایی باکیفیت دانست؛ به همین دلیل، نام «سنان» به‌معنای «نوک نیزه» (در زبان عربی) برای آن انتخاب شده است.

در داخل سنان فود هال، از میوه و سبزیجات گرفته تا لبنیات، میوه‌های خشک، آجیل، ادویه‌، چای، قهوه و غیره به فروش می‌رسد. بخش مخصوصی برای نانوایی و شیرینی‌پزی در این محل وجود دارد که از نان باگت تا کیک و کروسان را تهیه می‌کند. قفسه خوشمزه پنیرها نیز طرف‌داران خاص خود را دارد. از پلکان بزرگ این مجموعه که بالا بروید، به سالن غذاخوری می‌رسید و امکان چشیدن طعم انواع پیتزا و غذاهای کبابی را خواهید داشت.

کپی لینک

تیستی استریت

«تیستی استریت» (Tasty Street) یا «خیابان خوشمزه» که روبه‌روی آکادمی موسیقی قطر قرار دارد، در سال ۲۰۲۰ افتتاح شد. این محل از سه خیابان کوتاه تشکیل شده است که بیش از ۳۷ رستوران و کافی‌شاپ در آن فعالیت می‌کنند.

دکه‌های فروش غذا در تیستی استریت روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Aulty Basil

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Aulty Basil

تیستی استریت مساحتی بالغ بر ۶,۳۰۰ متر مربع دارد که صدها خودرو می‌توانند در آن پارک کنند. در واقع، بسیاری از افراد این امکان را دارند که بدون پیاده‌شدن از خوردو، غذای خود را سفارش دهند.

جذابیت تیستی استریت در طول شب دوچندان می‌شود؛ چراکه اینستالیشن‌های نوری (چیدمان‌های نوری) نظیر ساقه‌های گندم و قاصدک، تابلوهای نئونی و فانوس‌ها در گوشه‌وکنار آن خودنمایی می‌کنند.

کپی لینک

چاکلیت

  • آدرس: ساختمان ۱۵ (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:chaclate.com
  • اینستاگرام:ChaclateDoha@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا پنجشنبه از ۹ تا یک بامداد؛ جمعه از ۹ تا ۱۱:۳۰ و ۱۲:۳۰ تا یک بامداد

«چاکلیت» (Chac’Late) بهشتی برای چشیدن طعم خوش شکلات است. در اینجا، شکلات‌ها و شیرینی‌ها به روش اروپایی و با چاشنی هنر بومی تهیه می‌شوند و مشتریان می‌توانند از این آثار منحصربه‌فرد لذت ببرند. همچنین چاکلیت، روزانه دو کیک مخصوص و تازه دارد که با سس داغ سرو می‌شود.

فضای داخلی کافه چاکلیت در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: اینستاگرام ChaclateDoha@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام ChaclateDoha@، عکاس: نامشخص

موکتل، برج بستنی، آیس کافی، کیک شکلاتی، تارت پسته با خامه، وافل شکلاتی با بستنی، کیک هویج و... تنها گوشه‌های از خوراکی‌های خوشمزه در چاکلیت دوحه هستند. امکان سفارش برگر با سس قارچ، سالاد سزار، نیمرو با تارتین آووکادو و... نیز در این مجموعه وجود دارد.

کپی لینک

کافه رستوران خان فاروق طرب

کافه‌رستوران مصری «خان فاروق طرب» (Khan Farouk Tarab) که درست در قلب کاتارا قرار دارد، از روی نام «ملک فاروق» (King Farouk)، پادشاه مصر در دهه ۱۹۵۰، نام‌گذاری شده است. در دوره پادشاهی او، عصر طلایی قاهره، پایتخت مصر، اتفاق افتاد و سینما، موسیقی و هنر رونق گرفت. شالوده رستوران فاروق نیز با الهام از این موضوع به وجود آمد.

فضای داخلی رستوران خان فاروق طرب در کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Hatem Amin

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Hatem Amin

تزیینات فضای داخلی و بیرونی رستوران خان فاروق طرب، دوره شکوفایی قاهره را زنده می‌کنند. از تصاویر شخصیت‌های مشهور مصری روی دیوارها گرفته تا دکورهای جذاب و برنامه‌های سرگرمی روزانه، این کافه‌رستوران تجربه سفر به عصر طلایی قاهره را برای مشتریان به ارمغان می‌آورد.

منوی خان فاروق طرب شامل انواع سوپ، سالاد (سالاد ماست، سالاد بادمجان سرخ‌شده)، پیش‌غذا (دلمه، گوشت یا مرغ رفیق خان فاروق)، فلافل، غذای اصلی (گوشت بره با سبزیجات و سس مخصوص، موساکا با گوشت)، نوشیدنی‌های گرم و سرد، ساندویچ، غذاهای کبابی و... می‌شود.

کپی لینک

بازار غذاهای دریایی لوزار

  • آدرس: «خیابان الموسس» (Al Moasses St)، ساختمان ۲۷ (مشاهده روی نقشه)
  • وب‌سایت:wzaar.com
  • اینستاگرام:lwzaar@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا پنجشنبه از ۱۲ تا ۱۶ و ۱۹ تا ۲۳:۳۰؛ جمعه از ۱۳ تا ۱۶ و ۱۹ تا ۲۳:۳۰

«بازار غذاهای دریایی لوزار» (L’wzaar Seafood Market) درست در کنار ساحل کاتارا قرار دارد. به‌محض ورود به رستوران می‌توانید آشپزخانه را ببینید؛ جایی که سرآشپزهای حرفه‌ای مشغول تهیه غذاهای دریایی در سبک‌های مختلف مدیترانه‌ای، ژاپنی، خاور دور، خاورمیانه‌ای و هندی هستند.

انواع ماهی در ویترین بازار غذاهای دریایی لوزار در روستای فرهنگی کاتارا، منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Rilson Feng

منبع عکس: گوگل مپ، عکاس: Rilson Feng

در رستوران لوزار، پیشخوانی چهار متری به‌سبک بازار ماهی‌فروش‌ها وجود دارد که صیدهای روز روی یخ‌ها چیده شده‌اند؛ به این ترتیب، می‌توانید ماهی موردنظرتان را انتخاب و نحوه پخت آن را مشخص کنید.

بیش از ۵۰ نوع غذای دریایی مختلف در بازار غذاهای دریایی لوزار تهیه می‌شود؛ در نتیجه، می‌توان رستوران مزبور را مقصدی ایدئال برای عاشقان این نوع غذاها دانست. کاشی‌کاری‌ها، سقف آبی‌رنگ و آکواریوم مملو از ماهی، همگی حس‌وحال اقیانوس را منعکس می‌کنند تا لذت صرف غذا در لوزار دوچندان شود.

کپی لینک

دیدنی‌های اطراف روستای فرهنگی کاتارا

کپی لینک

جزیره مروارید قطر

  • آدرس: شمال شرق دوحه (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله از روستای فرهنگی کاتارا: ۷ کیلومتر (حدود ۱۰ دقیقه با خودرو)
  • وب‌سایت:thepearlqatar.com
  • اینستاگرام:thepearlqatar@
  • ساعت فعالیت: همه‌روزه به‌صورت ۲۴ ساعته
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: ورود به جزیره رایگان است.

جزیره مصنوعی «مروارید قطر» (Pearl Qatar) در سواحل دوحه قرار دارد. این جزیره به‌لطف بندرگاهی مدیترانه‌ای، برج‌های مسکونی و ویلاهای مجلل، هتل‌های مشهور، انواع کافه‌ها و رستوران‌های جذاب و همچنین بوتیک‌های مد، بین گردشگران شناخته می‌شود.

زن گردشگر در مروارید قطر، منبع عکس: 25spaces.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: 25spaces.com، عکاس: نامشخص

«سینما نوو» (Novo Cinemas)، «مگاپلیس یا مینی‌پلیس» (Megapolis/Minipolis)، «کیدی زون» (Kiddy Zone)، «پله‌های پیانویی» (Piano Stairs) و «سالن یخی سابزیرو» (Subzero Ice Lounge) از جمله تفریحات قطر هستند که می‌توانید در جزیره مروارید تجربه کنید.

کپی لینک

موزه توهم دوحه

  • آدرس: دوحه، «خیابان عمرالمختار» (Omar Al Mukhtar St)، «گیت مال» (Gate mall)، طبقه اول (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله از روستای فرهنگی کاتارا: ۶ کیلومتر (حدود ۸ دقیقه با خودرو)
  • وب‌سایت:museumofillusions.qa
  • اینستاگرام:museumofillusions_doh@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا پنجشنبه از ۹ تا ۲۲؛ جمعه از ۱۳ تا ۲۲
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: ۸۰ ریال قطر (حدود ۲۲ دلار) برای بزرگ‌سالان، ۶۰ ریال قطر (حدود ۱۶ دلار) برای کودکان ۳ تا ۱۵ سال، رایگان برای کودکان زیر ۳ سال، ۲۲۰ ریال قطر (حدود ۶۰ دلار) برای خانواده‌های چهار نفره (دو بزرگسال و دو کودک زیر ۱۵ سال)، ۳۴۰ ریال قطر (حدود ۹۳ دلار) برای ۵ بزرگسال

«موزه توهم دوحه»‌ (Museum of Illusions Doha) شامل بخش‌های مختلفی می‌شود که در آن‌ها از توهمات نوری، ترفندهای بصری و نمایشگرهای تعاملی عملی استفاده شده است تا محیطی سرگرم‌کننده برای همه گروه‌های سنی به وجود آید.

زن جوان در موزه توهم دوحه، منبع عکس: اینستاگرام museumofillusions_doh@، عکاس: ناشناس

منبع عکس: اینستاگرام museumofillusions_doh@، عکاس: نامشخص

موزه توهم دوحه با کمک ترفندهای خارق‌العاده در زمینه علوم، ریاضیات و... بازدیدکنندگان را گیج می‌کند و مغز آن‌ها را به چالش می‌کشد. ضمن اینکه، اینستالیشن‌های هنری (چیدمان‌های هنری) این موزه، بیننده را به شک می‌اندازند که آیا آنچه مشاهده می‌کند، واقعا وجود دارد یا زاییده خیال است؟

کپی لینک

سیتی سنتر دوحه

  • آدرس: دوحه، «خیابان کنفرانس سنتر» (Conference Centre) (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله از روستای فرهنگی کاتارا: ۵ کیلومتر (حدود ۱۰ دقیقه با خودرو)
  • وب‌سایت:citycenterdoha.com
  • اینستاگرام:citycenterdoha@
  • ساعت فعالیت مغازه‌ها: شنبه تا چهارشنبه از ۱۰ تا ۲۲؛ پنجشنبه از ۱۰ تا ۲۳؛ جمعه از ۱۰ تا ۱۱:۳۰ و ۱۳ تا ۲۳

«سیتی سنتر دوحه» (City Center Doha) یکی از بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین مراکز خرید دوحه و قطر است که در مرکز خلیج غربی قرار دارد. طیف وسیعی از کالاها با برندهای معروف بین‌المللی، منطقه‌ای و محلی در پنج طبقه این مرکز به فروش می‌رسند. در کنار خرید می‌توانید خود را به یک وعده غذای لذیذ یا نوشیدنی در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌های متعدد آن مهمان کنید.

نمای بیرونی سیتی سنتر دوحه، منبع عکس: wikidata.org، عکاس: ناشناس

منبع عکس: wikidata.org، عکاس: نامشخص

از امکانات تفریحی-رفاهی سیتی سنتر دوحه می‌توان به مجتمع سینمایی، زمین تنیس، «فان سیتی» (Fun City)، استودیوی عکاسی و... اشاره کرد.

کپی لینک

موزه ملی قطر

  • آدرس: دوحه، «خیابان پارک موزه» (Museum Park Street) (مشاهده روی نقشه)
  • فاصله از روستای فرهنگی کاتارا: ۱۱ کیلومتر (حدود ۱۵ دقیقه با خودرو)
  • وب‌سایت:nmoq.org.qa
  • اینستاگرام:nmoqatar@
  • ساعت فعالیت: شنبه تا پنجشنبه از ۹ تا ۱۹؛ جمعه‌ از ۱۳:۳۰ تا ۱۹
  • قیمت بلیط در سال ۲۰۲۳: ۵۰ ریال قطر (حدود ۱۳ دلار) برای بزرگ‌سالان و رایگان برای افراد زیر ۱۶ سال

«موزه ملی قطر» (National Museum of Qatar)، گزینه‌ای عالی برای آشنایی با تاریخ قطر است. ۱۱ گالری در موزه وجود دارد که داستان این کشور از شکل‌گیری اولیه شهرها تا پیشرفت آن در طول قرن‌ها را روایت می‌کنند.

معماری موزه ملی قطر به شکل رز صحرا، منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: ناشناس

منبع عکس: visitqatar.com، عکاس: نامشخص

فرش مروارید «بارودا» (Baroda) یکی از زیباترین آثار موزه ملی قطر به شمار می‌رود که در آن از مروارید، الماس، یاقوت و زمرد استفاده شده است. اهمیت موزه ملی فقط به اشیای باستان‌شناسی، نسخه‌های خطی، عکس‌ها و... خلاصه نمی‌شود و این سازه از نظر معماری نیز جذابیت بسیار زیادی دارد.

«ژان نوول» (Jean Nouvel)، معمار فرانسوی، موزه ملی قطر را با الهام از رز صحرا طراحی کرد که شامل مجموعه‌ای از گلبرگ‌های کریستالی به‌شکل گل رز است.

ساختمان‌های طلایی‌رنگ در دهکده فرهنگی کاتارا، منبع عکس: edition.cnn.com، عکاس:ناشناس

منبع عکس: edition.cnn.com، عکاس:نامشخص

شما نیز برای بازدید از روستای فرهنگی کاتارا ترغیب شدید؟ کدام جاذبه یا مرکز خرید این منطقه بیشتر نظرتان را جلب کرد؟ حتما کاربران کجارو را در جریان دیدگاه خود قرار دهید.

سوالات متداول

  • روستای فرهنگی کاتارا کجاست؟

    روستای فرهنگی کاتارا در شمال شرق دوحه، بزرگراه «لوسیل» (Lusail) (جنوب به شمال)، خروجی دهکده کاتارا قرار دارد.

  • دیدنی‌های روستای فرهنگی کاتارا چیست؟

    برخی از جاهای دیدنی روستای فرهنگی کاتارا شامل مسجد کاتارا، برج‌های کبوتر، آمفی‌تئاتر کاتارا، ساحل کاتارا، خانه اپرای کاتارا، موزه تمبرهای پستی عربی، سینما کاتارا، مرکز خرید کودکان و موزه اولی‌اولی می‌شود.

  • ساعت بازدید از روستای فرهنگی کاتارا چگونه است؟

    دهکده کاتارا همه‌روزه به‌صورت ۲۴ ساعته به روی گردشگران باز است؛ اما بسیاری از جاذبه‌ها مانند گالری‌های هنری اغلب فعالیت خود را از ساعت ۱۰ آغاز می‌کنند.

  • قیمت بلیط روستای فرهنگی کاتارا چقدر است؟

    ( در سال ۲۰۲۳) ورود به محوطه دهکده کاتارا کاملا رایگان است؛ هرچند اکثر تفریحات و جاذبه‌های آن شامل هزینه می‌شود.

منبع عکس کاور: visitqatar.com، عکاس: نامشخص (مسجد طلایی کاتارا)

نویسنده: صدیقه شجاعی

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات