کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

مارمولک‌هایی با قدمت ۱۰۰ میلیون سال در جنگل‌های میانمار کشف شد

یک‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۰
مطالعه 1 دقیقه
کشف مارمولک در میانمار
باستان‌شناسان موفق شدند فسیل چندین مارمولک با قدمت حدود ۱۰۰ میلیون سال را در جنگل‌های میانمار پیدا کنند.
تبلیغات

مارمولک‌هایی باستانی که پوشیده شدن در پوششی از کهربا موجب سالم ماندن آن‌ها طی ۱۰۰ میلیون سال شده، در جنگل‌های استان کاچین میانمار کشف شدند.

درست شبیه داستان فیلم‌های «پارک ژوراسیک» که در آن حشرات فریز شده و سالم مانده بودند، این ۱۲ مارمولک‌ در پوششی از جنس کهربا با وجود گذر ۱۰۰ میلیون سال وضعیت بسیار خوب و باورنکردنی دارند. براساس گفته دانشمندان، عمر این مارمولک‌ها از دایناسورهایی که در این فیلم‌های علمی تخیلی نشان داده شده‌اند هم بیشتر است.

این‌ها قدیمی‌ترین مارمولک‌هایی نیستند که در میانمار کشف شده‌اند، اما تنوعی که بین گونه‌های یافت‌شده دیده‌ می‌شود، تاکنون بی‌سابقه بوده است. به گفته باستان‌شناسان قدمت این جانوران به دوره کرتاسه بازمی‌گردد. دانشمندان بر این باورند که نسل مارمولک‌ها و سوسمارهای امروزی از همین جانوران نشات گرفته است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات